MobileStudio 1.4.0 Bluetooth prenos?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
MobileStudio 1.4.0 Bluetooth prenos?
Ahoj dnes jsem si updatnul Mobilestudio ktery pouzivam jako spravce souboru ktery potrebuju nekam posilat a v sekci New in this version: BT transfer. Takze by prej u tydle verze melo jit posilat veci s iphonu na iphone na ipod coz by se mi fakt hodilo akorat sem to este uspesne neotestoval jestli nekdo jo napiste.
iPlacka 3G 3.0 FW redsnow
-
- Klub čistého iOS
Re: MobileStudio 1.4.0 Bluetooth prenos?
Čo som čítal na appstore malo by to ísť na iPhone (3G,3Gs) a iPode Touch (2G)
iPad Mini Retina 16GB + iPhone 5C 8GB iOS 8
Windows 7 Professional SK 32bit
-
- Senior uživatel
bluetooth jen mezi iphone nebo touch ...
-
- Host
Jo to uz sem cetl taky ale vyzkousel to nekdo z vas ja to zkousel s kamosem a bezvysledne
sidelko píše:Jo to uz sem cetl taky ale vyzkousel to nekdo z vas ja to zkousel s kamosem a bezvysledne
člověče já to nedávno zkoušel, ale nijak jsem to nerozchodil

-
- Host
Tak jsem to rozchodil musi se dat tlacitko edit a v dolni liste sou takovy dve ikony do telefonu a z telefonu cilovy telefon musi zmacknout to s sipkou dovnitr a ten co posila oznaci soubor co chce poslat a zmackne to s sipkou ven zacne to hledat ukaze se upozorneni a odesle to.