Tak všechny zdravím. Aby to nevypadalo že jsem nějaký srábek, tak jsem vlezl mezi vás do jámy lvové. Jsem ten prodejce z Aukra, kterého tedy všichni urážíte atd. Předem chci upozornit na jednu věc, nehodlám odepisovat na nějaké urážky, slovní napadení a jiné. Jen tu chci uvést fakta.
To že se semnou kupující domluví na nějaké věci - řešení ať telefonicky a nebo meilem a pak tu řeší něco za mými zády a dělají ze mě zloděje a podvodníka, to je jedna věc, ale jsem člověk jako vy, tohle nemám zapotřebí.
Předem také chci aby každý věděl, že mým úmyslem nebylo nikoho oklamat a nebo prodávat kopii i když s názvem iPhone někomu za originál. V prvním případě - důkazem je i první má aukce na Aukru:
http://aukro.cz/item790322442_iphone_3gs_32gb.html jsem byl oklamán prodejcem na eBay, který tento přístroj prodával s označením, že jde o Apple iPhone 3GS. Zde jsem omyl přiznal a kupujícím vracím peníze - má chyba že jsem naletěl.
V druhém případě - v druhé aukci, jsem ale již prodával úplně něco jiného - viz. má druhá aukce a nákup p. Špačka, který se k tomuto linčování ochotně přidal, když zde je očividně chyba na jeho straně....takže zde odkaz na druhou aukci:
http://aukro.cz/item802814315_iphone_3gs_32gb_novy.htmlRozdíl je myslím patrný - ani náznak toho že jde o výrobek Apple - přístroj pojmenován, tak jak ho má pojmenovaný prodejce od kterého jsem koupil, tj. iPhone 3GS....mimo jiné všechny specifikace vypsané - nic jsem netajil a navíc nějaké důležitější rozdíly oproti originálu jsem zvýraznil červeně. A ke všemu jsou zde fotografie - kde je vidět i detailně zadní část telefonu aj. V této aukci není ani náznak, že jde o Apple, vše co je zde popsáno a vyobrazeno se týká přístroje, který p. Špaček milně považoval za Apple, což ale není má chyba. Je smutné že někdo vidí cenu 10 táců a jde po tom jak zběsilej aniž by si přečetl specifikace přístroje. V tomto přípaadě se jedná pouze o chybu kupujícího, ne mou - navíc hned úvodem v aukci toto upozornění: prosím o přečtení, pokud se rozhodnete nečíst tyto podmínky je to vaše chyba!!!! Vše nové - 100%. Vše souhlasí s popisem zde uvedeným!!!!...už nevím co bych měl napsat dále - to mám příště ještě uvézt: Přečtěte si prosím specifikace ať víte co kupujete, prosím prosím - já to co jsem prodával popsal a vyobrazil - není přeci má povinnost jeeště každému kdo přihodí nebo koupí volat a říkat mu - jste si jist že jste chtěl opravdu toto?
I když v případě p. špačka jsem právě tohle udělal a reakce byla stejná jako u kupujících v první aukci, kterým se nedivím, ale zde šlo úplně o něco jiného a to že si pan Špaček myslel že si za 10000Kč koupí originál nový Apple iPhone 3GS, který se tuším u nás stále prodává kolem 17000Kč přeci není můj problém.
Děkuji za pochopení a na konec bych ještě chtěl všechny ujistit že nejsem podvodník - viz. mé pozitivní komentáře na Aukru. Nemám to zapotřebí a jsem z toho celý nesvůj, ale všese snažím řešit. Také mi nepomáhá to, že se mé jméno a můj účet na Aukru tahá a špiní tímto fórem a internetem, což je nejen neetické, tak i nezákonné.