pada synchronizace s iTunes
pada synchronizace s iTunes
Mam problem s iPhonem. Odmita mi dokoncit synchro s iTunes. Probehne v poradku kalendar, aplikace, kontakty, ale jak prijde rada na fotky tak proces spadne s tim, ze "the disk could not be read or written to"... zkousel jsem restarty, preinstal iT i restore iP, ale nic. Dela to poslednich 14 dni, tak me napadlo, jestli neni nekde vadny nejaky jedno z poslednich alb v iPhotu, kde mam fotky. Ale jak to zjistit? Poradite mi pls?
Re: pada synchronizace s iTunes
No já bych asi nejprve vyzkoušel smáznout z iT všechny fotoalba (nesynchronizovat nic), tím pádem by se měly fotoalba s iP vymazat. Poté bych zkusil opět sync a uvidí se, co ti to bude psát. A když nic, pak bych pomalu, na novo, vytvořil v iT fotoalba k synchronizaci.
A taky je dost možné, že jsi si začal "hýbat" v pc s adresářema fotoalb, které jsi před tím určil k synchronizaci. A iT teď neví, kde je má. Takže se na to zkus mrknout
.
A taky je dost možné, že jsi si začal "hýbat" v pc s adresářema fotoalb, které jsi před tím určil k synchronizaci. A iT teď neví, kde je má. Takže se na to zkus mrknout
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zkusil jsem "odskrtnout" v posledni zalozce, aby mi iT nesycoval fotky z iPhota a slo to v pohode. Takze je problem nekde v iPhotu. Mam tam nekolik tisic fotek, nemuzu zkouset jednu po druhe mazat a zase je tam vracet, abych se dopatral, ktera je ta vadna... ale dik za radu!
Cha. Vyzral jsem na to. Jel jsem po albech a jedno bylo spatny. Po jeho smazani z iPhota vse bezi jak na dratkach...
Edituj prispevky takto porušuješ pravidla. Tea Racer
Edituj prispevky takto porušuješ pravidla. Tea Racer