Edge bez omezení

vše co vás napadne
Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

program který šetří data ? Spíš kde budeš surfovat ne, kolik dat máš na stránkách a kolik se ti jich zobrazí ( stáhne ) ne ?
Osobně jsem o podobné aplikaci neslyšel.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

spachal_tmp
Starý pes fóra :)

Příspěvek od spachal_tmp »

Tak jsem si dnes objednal Twist kartu za 300Kc (250Kc kredit) a jsem zvedavy jak bude Surf+ funkcni :) ..

Podminky zni docela dobre, dokonce to je z meho pohledu jeste lepsi nez u tarifu, cena je 39Kc / tyden a je mozne si Surf+ neomezene aktivovat i deaktivovat. Proste presne to, co si predstavuji jako idealni sluzbu :) .. Teda pokud jsou infformace zde uvedene platne: http://t-mobile.cz/Web/Residential/novi ... -plus.aspx

Pouziva uz nekdo z vas Surf+ na Twist karte?
Naposledy upravil(a) spachal_tmp dne úte led 08, 2008 5:18 pm, celkem upraveno 1 x.

.:Hamilton:.

Příspěvek od .:Hamilton:. »

Používal jsme měsíc na MDA compactu (twist karta) s Operou mini a spokojenost. Na iphone pořád ještě čekám :cry:

Gounes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gounes »

Jsem ted volal operatorovi a maji v tom nejakej zmatek protoze mi rikali ze v tom limitu je zapocitano i YOUTUBE nebo pocasi takze ted nevim jestli pravda neni nekde tam VENKU a ani nevedela co to je iphone :oops: OMG to je ostuda

ert

Příspěvek od ert »

to se jich nesmíš ptát na founa,sou moc blbý

oni asi mysleli klasický YT přes flash či Real v html prohlížeči na ostatních mobilech

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

stora-k píše:Ale niekto tu v jednej teme spominal program, ktory v safari setri data

problem s minanim dat je v tom, ze platis to, co sa ti do iphone prenesie. takze by ti pomohlo vsetko, co dokaze zablokovat zbytocne data.

Cize v tom pripade Safari nesmie priamo pristupovat k danej web stranke ale cez sprostredkovatela.

Prva moznost: najdes na internete sluzbu, ktora sa vseobecne nazyva proxy a tejto zadas na aky web chces ist, ta sluzba stranku nacita, odstrani blbosti a zvysok posle do iphone. Takto funguje napr. AdBlock pre Firefox a vsetky mozne proxycache, ktore vedia napr. blokovat obrazky.

Druha moznost: obdobny program priamo pre iPhone, ktory ale dokaze prevziat komunikaciu po porte 80 a vsunut sa medzi "internet" a Safari. O takom programe NEVIEM. V Safari na iPhone nie je ani moznost nastavit IP adresu proxycache, takze to bude hodne obtiazne urobit. Treba aby sa niekto zacal touto tematikou zaoberat a ak objavi sposob ako donutit Safari aby nesiel priamo na port 80 cez default gateway, tak si vyhral.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Braque

Příspěvek od Braque »

stora-k píše:Ale niekto tu v jednej teme spominal program, ktory v safari setri data

mozno som to bol ja :-). na edge surfujem cez mobilny google, kde sa daju vypnut obrazky (v takom bledomodrom obldzniku na konci stranky), takze to potom vyzera ako strary dobry wap (ale plni ucel)

Samozrejme, aplikacia by bola lepsia.

KeyserSoze

Příspěvek od KeyserSoze »

Tak přeci jen se účtuje něco navíc. Mám Surf+ a přesto to naúčtovalo nějaké jednotky navíc, podle velikosti to může být nejspíš to počasí, na kterém jsem párkrát byl.
Nevíte jak to s účtováním iphone.beejive.com, když jsem na ICQ a chatuji přes to?

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

iphone.beejive.com je normální www ne ? Jak se to účtuje já nevím..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ano, ako normalna web :-) cize je to relativne horsie ako nativny klient.

vsetko ale zalezi od toho ci si si schopny merat "spotrebu". ak nieco namerias, kludne daj vediet.

ja nic merat nebudem, nezaujima ma kolko spotrebuva jediny schopny icq klient pre iphone, ktory je bohuzial iba webovou strankou.

PS: Apollo by uz mohlo trosku zlepsit.
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

KeyserSoze

Mno tak podle průběžného upozornění na překročený limit se mi zdá, že t-mobile stránku iphone.beejive.com bere jaksi jinak. Uběhl sotva týden o začátku dalšího účtovacího období a už mám naúčtováno 400 Kč. Snažil jsem se dovolat operátorovi a ten mi řekl, že nemůže zjistit průběžné účtování. Až na konci. Stáhl a odeslal jsem cca 15-20 Mb. Většinou jen kvůli tomu ICQ. Takže to vypadá, že zase budu platit 5000 jako před dvěma mesíci.

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

Je tam však psáno, tuším, že maximální naúčtovaná částka má být něco málo přes osm stovek.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303

KeyserSoze

szoustal píše:Je tam však psáno, tuším, že maximální naúčtovaná částka má být něco málo přes osm stovek.

990 Kč, ale já nehodlám každý měsíc platit litr, když jsem si něco objednal za stovku a s tarifem Bav se bych mel mit maxilamne do tri stovek.

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Pokud by byl nekdo takovy matlak jako ja a nastavil si pres BossPrefs vypnuti EDGE (nekdy pred mesicem) a nasledne badal hodinu (dnes), proc se pres EDGE nepripoji ;), necht si to zase pres BossPrefs zapne a ma po problemu :) ..

Na moji omluvu radeji uvadim ten fakt, ze i kdyz je EDGE vypnute, mala ikonka E se u jmena operatora presto porad ukazuje. Proto jsem ani neuvazoval nad touto variantou. Jak se ukazalo, byla to chyba ;).

drsny

Příspěvek od drsny »

tak tos hezky zalamil :-) ale to se muze stat kazdemu

KeyserSoze

Tak uz asi vim, cim to muze bejt. Mam nastaveni MobileScrobbler, ze muze odesilat data pres EDGE. Takze to nejspis nacita penize nejvic, protoze to nejde pres klasicke http protokoly.

alexxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alexxx »

Mě přišlo vyúčtování a úplně v pohodě... No taky jsem teda jen používal většinou meebo.com a gmail.com.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...

alexxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alexxx »

Mě přišlo vyúčtování a úplně v pohodě... No taky jsem teda jen používal většinou meebo.com a gmail.com.
1.1.1 OOB> 1.0.2>1.1.1>1.1.2>1.1.3>1.1.4>1.1.2 modem 04.04.05_G a bootloader 3.9
iBrickr, AnySim, PACAY, Carneval, iJailbreak, Ziphone... no vyzkoušel jsem prostě skoro všechny možnosti odblokování...

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

KeyserSoze píše:
szoustal píše:Je tam však psáno, tuším, že maximální naúčtovaná částka má být něco málo přes osm stovek.

990 Kč, ale já nehodlám každý měsíc platit litr, když jsem si něco objednal za stovku a s tarifem Bav se bych mel mit maxilamne do tri stovek.

Pokud se budeš připojovat přes safari, případně email (pokud máš surfMail+), tak problém mít nebudeš. Záleží co používáš za další aplikace a jak se přihlašují do systému.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303

bolek

Příspěvek od bolek »

KeyserSoze píše:Tak uz asi vim, cim to muze bejt. Mam nastaveni MobileScrobbler, ze muze odesilat data pres EDGE. Takze to nejspis nacita penize nejvic, protoze to nejde pres klasicke http protokoly.

Ja by som ma l iba jednu technicku: kde sa nastavuje ako moze MobileScrobbler odosielat a prijimat data?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

MobileScrobbler od 1.4.x to presunul do Settings

naspodu najdes MobileScrobbler a tam si ho nastavis.

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Sice je to zajímavá první vlašťovka, ale má to příliš mnoho ale. Doufám, že mě voskar nenechá dlouho čekat!

Píšou tam třeba, že stahování pošty je možný v tom tarifu jen v případě, že lezu přes nějakej Postm@n. Nic se nepíše o IMAP. Ví o tom někdo něco?

dr33K

Re: Edge bez omezení

Příspěvek od dr33K »

Nekteří už používáte internet Surf+ aspoň měsíc, tak byste jsem někdo mohl hodit jak je to teda s aplikacem YT,mapy... Spadají do tohoto tarifu nebo ne?

caesar
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od caesar »

pripojuji se k dotazu. Muze nekdo z uzivatelu potvrdit/vyvratit uctovani youtube, pocasi, map.... a co TeVee a nebo Installer?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

tomu nerozumiem, tam u vas sa internet separuje podla toho, akym softom ho pouzivas?

to je trochu desiva predstava :)

belkov

Příspěvek od belkov »

Používám tarif již několik týdnů,cokoliv stahujete ˇat mapy či počasí je zahrnuto v tarifu,ALE za 39 Kč týdně můžete zdarma stáhnout 15MB na čemkoliv,potom klesne rychlost stahování na 16kb a platíte za každý další MB 1,90 Kč. Takže na žádné velké surfování to není ,ale na běžné použití-maily,počasí atd docela výhodné.

morri21

Příspěvek od morri21 »

velka skoda ze to tmobile neponuka aj na kreditne pausaly

Paly

Příspěvek od Paly »

u nas na SVK ma zatial najlepsi EDGE net pre mobilne telefony O2 100MB za 299Sk s DPH, ostatni operatori su slabi v tomto smere :) skoda no. Orange sa zameral na 3G :(
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

nie som ochotny si kupovat "megabajty" na internete. to je cesta do pekiel a ryza pre operatorov.

drsny

Příspěvek od drsny »

nedokazu si predstavit, ze bych premyslel o tom kolik mam stazeno a kolik me bude stat kdyz si stahnu neco navic. od doby, co pouzivam mobilni internet mam datanonstop od errortelu a proste to neresim

belkov

Příspěvek od belkov »

Bohužel Eurotel má mizerné pokrytí EDGE,u nás-olomoucko-supermizerné,takže datanonstop ano,ale pouze GPRS což je opravdu pomalé.

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Chlapi je tu někdo s Vodafonem a Připojením na stálo? Ikona EDGE svítí, v iPhounu vše nastaveno jak má být (konzultováno s operátorem) a pořád stejná hláška : Could not activate EDGE : You are not subscribed to EDGE.

Vodouch nabízí na vyzkoušení Připojení na stálo na měsíc zdarma a nějak to nemůžu rozšmatlat :|

Bodl99

Příspěvek od Bodl99 »

Já mam od vodafonu připojení na stálo a vše funguje jak má. A co jsi nastavil v nastavení internetu?

supersonic01

Příspěvek od supersonic01 »

Hale tam moje zkusenost

Mam surf and mail za nejakych 195 korun (ale jeste tu strasi verzi s 30MB limitem)

zapisoval jsem si jak jsem se pripojil
16:30 pocasi
v 17: 04 icq pres mobilchat

a ani jedno jsem neplatil , vse bylo v ramci balicku !

budu zkouset jeste mapy atd , kdo ma nejake overene zkusenosti at je sem prosim prida. Diky

PetrK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od PetrK »

mel jsme na mesic a neco pripojeni nastalo zadara, blizil se konec lhuty a rikam si, nebudu platit 650 mesicne, pro me by to bylo 1300(zena uz taky ajfouni)

zavolam si na vf linku a zadam o kod pro prevedeni cisla.... za hodinu na to me vola slecna a rika me, co kdy\bychom vam dali na 3 mesice net zadara - rikam okej no problema , zustavam u vf...ona zda jeste neco, ja rikam a co druhy cislo, taky dostane 3 mesice nebo ho mam prevest a ona na to---- taky nostane

takze usetrim 3 x 1300 a mam to zadarmo, po tomhle si cislo holt bud prevedu nebo nebudu pouzivat edge :)
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz

watterman

Příspěvek od watterman »

No jde vidět, žwe Vodafonu záleží na každém zákazníkovi :)

Dave

Příspěvek od Dave »

ja chci taky zadarmo :D jak to udelam napis navod?

djlucas

Příspěvek od djlucas »

zpráva pro vás kdo mají t-mobile a surf+ nebo surf&mail+

Jelikoz mam misto apecka, routerboard (dale jen RB) tak mužu pohodlně sledovat na jakych portech prave vyuzivam internet do jake IP se pripojuji a pod... takze sem si pripojil muj iphone na mou domaci wifi sit a otevrel spravu RB a odfiltroval jsem si jen IP na ktere se pripojuji z iphone.. abych mohl pohodlne vysledovat porty vyuzivajicich aplikaci :) takze kdyz t-mobile pise ze HTTP protokoly jsou v datovem zvihodneni takze by to melo znamenat ze port 80 je vlastne v tom... a pokud tedy se to ridi podle portu :) ale snad by melo

Seznam aplikaci:

MobileChat: port 80 (ale je nutne je manualne nastavit pri pridavani uctu)
Tevee: port 80
Installer: port 80
Safari: port 80
Mxtube: port 80
Pocasi: port 80
Burza: port 80 (ale ukazal jsem tam i nejaky jiny port na chvilku)
Mapy: port 80
iRadio: to bych vam nedoporucoval pouzivat na edge :) jelikoz by jste asi potom calovaly jako mourovati :)
iTunes: port 80

cili z toho vypliva ze vse co jede na portu 80 by melo byt v ramci sluzby Surf+ a pod...

no to jsou vsechny me aplikace ktere vyuzivji internet :) snad jsem nekomu pomohl :) a objasnil nejake malickosti
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

Zedjunior

Re:

Příspěvek od Zedjunior »

KeyserSoze píše:Jo to bych taky rád viděl. Už mě nebaví každý měsíc platit 5000 Kč.

Pokud platíš tohle (čemuž moc nevěřím), už by jsi doma mohl mít wifi :roll:

lout

Příspěvek od lout »

takze mohl bych nekoho porosit kdo ma t-mobil surf&mail+ aby me to trosku popsal co je zadara a co je v tech 100mb (mail pouzivam od google imap ) jestli naskakuje suma na uctu kdyz je pouzivana nejaka konkretni aplikace prosim nikde neni dostatecna informace pouze same dohady chtel bych info opravdu od nekoho kdo ma zkusenost ne zadne si myslim atd diky m

Odpovědět