nemám šanci se zaregistrovat, protože kdykoli kliknu na "create account" tak program začne pracovat s hláškou " Accessing iTunes Store..."
zkoušel jsem to jak na notebooku, tak i na stolnim pc, a ani u jednoho mi to nechce naběhnout.. fakt nevim co s tim....
napadlo mě třeba, jestli bych se s někym nemoh domluvit přes PM, že by mi vytvořil účet, údaje bych mu nadiktoval, a heslo si pak změnil....
díky za pomoc
edit: po hledání na forum, jsem si zkušil založit účet na stránkách applu, což se mi povedlo, ale problem v programu iTunes mi to nevyřešilo, protože i když vyplnim apple id a password a kliknu na sign in, tak se objeví hláška "Accessing iTunes Store... " a nekočně dlouho to bezvýsledně načítá.
Jinak listovat aplikacemi na té záložce mi jde, všecko mi jde, jediný co mi nejde je přihlásit se/registrovat se.
Na notebooku mám iTunes8, na pc mám iTunes9. Zkoušel jsem už stáhnout i nejnovější javu a pořád nic...
začínám být dcl zoufalej
Accessing iTunes Store... (nekonečný loading..)
-
- Host
Accessing iTunes Store... (nekonečný loading..)
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 5c -> iPhone 6 -> iPhone 7 -> iPhone Xr
iPad 2 -> iPad 2018
Apple TV 4K
iPod Classic 120GB
iPad 2 -> iPad 2018
Apple TV 4K
iPod Classic 120GB
Re: Accessing iTunes Store... (nekonečný loading..)
presne ten istý problém som mal aj ja a podarilo sa mi ho viriešit tým už som updatoval svoj modem (mam internet od t-comu) a na stranke t-comu bol nový frimeware no možno sa to podarilo tym alebo že sa počas toho reštartoval modem takže určite za vyskušanie nič nedáš
Toto robilo aj mne ale iba na os x na win slapalo itunes dobre. Vyriesil som to tak ze som nastavil dns servre na open dns. Mne toto pomohlo.
-
- Host
firmware jsem novej nenašel.. ale restartoval jsem modem a od tej doby funguje vše jak má
děkuju moc!
děkuju moc!
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 5c -> iPhone 6 -> iPhone 7 -> iPhone Xr
iPad 2 -> iPad 2018
Apple TV 4K
iPod Classic 120GB
iPad 2 -> iPad 2018
Apple TV 4K
iPod Classic 120GB