blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
-
- Host
Re: blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
k JB jsem se ani nedostal
každopádně jsem to už vyřešil, nahrál jsem FW u kámoše na win7 s nižší verzí itunes než mám já na XP
každopádně jsem to už vyřešil, nahrál jsem FW u kámoše na win7 s nižší verzí itunes než mám já na XP
iPhone 3G Black |8Gb| FW 4.0 JB
iPhone 3G White |8Gb| FW 4.2.1 JB
iPhone 4 Black |16Gb| FW 6.1.3 JB
iPhone 3G White |8Gb| FW 4.2.1 JB
iPhone 4 Black |16Gb| FW 6.1.3 JB
Tak s tím jsem měl taky stejný problém. Mám win xp a to je asi problém. Nechtělo se mi to ani upgradeovat na fw 3.1.2. Na iP jen jabko a ukazatel nic. Neslo ani shift a restore. Nakonec sem nahral fw 3.1.2. na Vistach u kamose,kde jsem nove instalnul nejnovější iT. A až doma jsem si nahrál černý déšť do iP. Vím teď,že na xpéčkách to hoodně zlobí.
prosim o radu. zajtra si idem pre novy 3gs on t-mobile at. nakolko som uz mal 3g ktory som predal, nie som uplny novacik, ale za poslednych par mesiacov co som bez ip sa toho dost zmenilo preto moja prosba o potvrdenie:
ak uz bude ip obsahovat 3.1.2 mozem pouzit najnovsiu verziu blackra1n na jb a unlock zaroven (unlock by mal byt uz integrovany) ?
ak bude mat len verziu 3.1 mam pouzit nieco ine na jb a unlock, ak ano co ???
alebo mozem ofiko update na 3.1.2 cez ituneas a potom aplikovat blackra1n ?
a este jedna podotazka. musi byt pocas blackra1n spusteny itunes alebo nie ? nasiel som par navodov ale nikde to nie je na 100% popisane !
diky
pk
ak uz bude ip obsahovat 3.1.2 mozem pouzit najnovsiu verziu blackra1n na jb a unlock zaroven (unlock by mal byt uz integrovany) ?
ak bude mat len verziu 3.1 mam pouzit nieco ine na jb a unlock, ak ano co ???
alebo mozem ofiko update na 3.1.2 cez ituneas a potom aplikovat blackra1n ?
a este jedna podotazka. musi byt pocas blackra1n spusteny itunes alebo nie ? nasiel som par navodov ale nikde to nie je na 100% popisane !
diky
pk
PosterKing
Je to jedno jaky budeš vlastnit FW blackra1n ve verzy RC3 funguje na všechny FW a i nové přímo z krabice ja mam též(viz podpis) A blackra1n sem dělal pod WiN 7,XP,Visty a na všech bez problemu nevim jak je to ale z tim itunes ja sem ho neměl spuštěný samozřejmně musí být nainstalovaný ale myslim že u toho 3Gs by neměl být problém tyto problemy (jak a z čím to zpustit) byly snad u verze blacra1n RC1 a to snad jenom u 3gs !!Ja sem tam mnel verzi RC1 a šla mi a ted tam mam RC3 pač sem dělal celej FW na čisto a též bez problému tak skus a dej vedět jak to dopadlo
Je to jedno jaky budeš vlastnit FW blackra1n ve verzy RC3 funguje na všechny FW a i nové přímo z krabice ja mam též(viz podpis) A blackra1n sem dělal pod WiN 7,XP,Visty a na všech bez problemu nevim jak je to ale z tim itunes ja sem ho neměl spuštěný samozřejmně musí být nainstalovaný ale myslim že u toho 3Gs by neměl být problém tyto problemy (jak a z čím to zpustit) byly snad u verze blacra1n RC1 a to snad jenom u 3gs !!Ja sem tam mnel verzi RC1 a šla mi a ted tam mam RC3 pač sem dělal celej FW na čisto a též bez problému tak skus a dej vedět jak to dopadlo
-
- Host
Zdravim, po JB 3.1.2. netusim jak dostat aplikace/hry do iP. Diky za odpoved, asi neco stahnout z Cydiie ze?
-
- Moderator fóra
Jaký aplikace?Ty tam dostaneš přes itunes nebo přímo stáhneš v cydii
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
Zmazane. Warez tu nepodporujeme! Udelene varovanie userovi. Paly
-
- Host
PosterKing píše:prosim o radu. zajtra si idem pre novy 3gs on t-mobile at. nakolko som uz mal 3g ktory som predal, nie som uplny novacik, ale za poslednych par mesiacov co som bez ip sa toho dost zmenilo preto moja prosba o potvrdenie:
ak si ides zajtra do t-mobile pre iphone tak isto bude mat FW 3.1.2
s novym iBootom a ten sice jailbreaknes, ale len do prveho
restartu alebo vypnutia. TETHERED Jailbreak.
precitaj si cele toto vlakno...
zatial si bez sance tak ako ja a vela dalsich.
cakame cakame...
iPhone 4 16GB, fw 5.0.1, orange SK
MacBook PRO 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, OSX 10.7
MacBook PRO 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, OSX 10.7
-
- Host
Hm nevim, ted mi bylo receno, ze si stahnu patch pres Cydii zadam do hledace *** a soubor s oznacenim *** stahnu a uz ipa aplikace jdou
Takže se vysmíváš fóru, že Ti jdou cracky... 7luke
Takže se vysmíváš fóru, že Ti jdou cracky... 7luke
Zdravim, mozna je to tu uz nekde napsany ale fakt se mi nechce procitat 25 stranek. Tak sem si taky udelal iPhone pres Black ra1n, vsechno v pohode... otazka je ale smerovana jinam. myslite si ze de ten blackra1n odstranit nejak? treba dyz to v iPhonu normal smazu, zmizi komplet se v sim co se tam nainstalovalo?
-
- Mírně pokročilý
Vitek: když přímo v aplikaci blackra1n dáš odinstalovat, zmizí ti akorát ikonka ze springboardu, nic jiného...
ok. a da se to nejak uplne odstranit?
-
- Starý pes fóra :)
Ne.
Pokud nečteš, tak to nejde odstranit, ale pokud budeš trochu na foru pročítat, tak zjistíš, že restore z DFU by třeba něco řešit mohl.
Pokud nečteš, tak to nejde odstranit, ale pokud budeš trochu na foru pročítat, tak zjistíš, že restore z DFU by třeba něco řešit mohl.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
takze ip 3gs 16gb od t-mobile autria je uz doma
snad este jedna otazka ako zacnem. je to niekde zrozumitelny navod pre "novacikov" ako zacat ? myslim tym skutocne basics ako ci je treba ip aktivovat (blokovany na t-mobile) alebo sa hned pustit do jb...
diky
pk
snad este jedna otazka ako zacnem. je to niekde zrozumitelny navod pre "novacikov" ako zacat ? myslim tym skutocne basics ako ci je treba ip aktivovat (blokovany na t-mobile) alebo sa hned pustit do jb...
diky
pk
-
- Starý pes fóra :)
Pokud nemáš simku původního operátora, tak blackra1n s hacktivací a pak blacksn0w. Jak prosté, jinak na fóru to stopro je.
MacBook Pro Retina 15 10.10
samozrejme ze simku mam...tz ze ho mam najskor aktivivat a potom na blackra1n ?
este pre info:
FW 3.1
modem 05.11.07
este pre info:
FW 3.1
modem 05.11.07
-
- Klub čistého iOS
Vedeli by ste mi niekto nejako jednoducho vysvetlit co sa stane ak spravim jb na mojom ipode touch 8gb 3. Gen? po kazdom Vypnuti budem musiet ipod napojit na pc a znova spravit jb, lebo inak bude fungovat ako ipod bez jb? Ci ako to je?
-
- Host
ja mám hlavně problem stahnout vubec pres itunes novej soft 3.1.2....haze to hlasku s erorem 3259 - na foru jsem k tomuto nasel vlakno ale zadny smysluplny reseni tam nebylo (( nevite nekdo?
Naposledy upravil(a) LosGalacticos dne úte lis 10, 2009 9:23 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Shwollo: po vypnutí a zapnutí se ti objeví kábl s logem iTunes, či-li je potřeba jej připojit k PC, spustit znova blackra1n, abz se ti iPod vůbec rozjel...a jak se rozjede, bude i s jb, ale to je tu x-krát probráno a hlavně je vše napsáno v tématu pro iPod Touch:
viewtopic.php?f=9&t=21804
viewtopic.php?f=9&t=21804
-
- Klub čistého iOS
LosGalacticos: ja som s tým poroblém nemal
lukas26: hej, je to v téme Ipod touch, ale tam je spomínanná verzia RC2 a tu je už aj RC3, preto sa pýtam. Takže ak sa mi Ipod s JB vypne niekde mimo PC tak s ním nepohnem pokiaľ ho nepripojím na PC?
//edit:
lukas26: moja chyba.... sorry
lukas26: hej, je to v téme Ipod touch, ale tam je spomínanná verzia RC2 a tu je už aj RC3, preto sa pýtam. Takže ak sa mi Ipod s JB vypne niekde mimo PC tak s ním nepohnem pokiaľ ho nepripojím na PC?
//edit:
lukas26: moja chyba.... sorry
Naposledy upravil(a) Shwollo dne úte lis 10, 2009 11:24 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
jo, přesně tak!!!
RC3 pro iPod neřeší nic nového, už jsem to tam dopsal...
RC3 pro iPod neřeší nic nového, už jsem to tam dopsal...
ja mam cidii i rock, ale nejdou mi tam instalovat crack aplikace. Pomuze nekdo?
s tym titu nikto asi nepomoze . warez satu neriesi
-
- Host
Jakou satu? Snad se tady dovim jak instalovat crack aplikace ne? A ten kdo to vi, tak at to tady nepise sem ale napise mi treba soukromou zpravu. Dekuji
Za podporu warezu Ti někdo spíš "napíše" BAN
-
- Host
Zdravim
Mam par otazek omlouvam se jestli to tu nekde je, ale rad bych to vedel jiste.
Takze koupil sem si novy Iphone 3gs 16gb od Vodafonu 1.11 ... A Rad bych provedl jailbreak FW mam ten nejnovejsi ktery smestahl pres Itunes... Chci se zeptat na postup uplne jednoduse, jeslti musim mit zaply itunes a pod..
Jeslti staci proste telefon zapojit k PC zapnout Blackrain a ono uz se to udela nejak samo?
A jeste jedna otazka kdyz udelam JB da se telefon vratit do puvodniho stavu? Je problem s reklamaci pokud ma muj telefon Jb?
Dekuju moc za odpovedi a jeste jednou se predem omlouvam pokud to tu uz nekde je, chci mit v tom jasno.
Mam par otazek omlouvam se jestli to tu nekde je, ale rad bych to vedel jiste.
Takze koupil sem si novy Iphone 3gs 16gb od Vodafonu 1.11 ... A Rad bych provedl jailbreak FW mam ten nejnovejsi ktery smestahl pres Itunes... Chci se zeptat na postup uplne jednoduse, jeslti musim mit zaply itunes a pod..
Jeslti staci proste telefon zapojit k PC zapnout Blackrain a ono uz se to udela nejak samo?
A jeste jedna otazka kdyz udelam JB da se telefon vratit do puvodniho stavu? Je problem s reklamaci pokud ma muj telefon Jb?
Dekuju moc za odpovedi a jeste jednou se predem omlouvam pokud to tu uz nekde je, chci mit v tom jasno.
Iphone 5 16gb -Vodafone-
-
- Mírně pokročilý
Mishan: připojit iPhone k PC, vypnout iTunes, zapnout blackra1n a zmáčknout "make it ra1n" a provede se to samo...pokud máš nový iBoot, což je moné, bude se u tebe jednat o tethered jailbreak (po každém vypnutí a zapnutí třeba zapnout iPhone s připojením k PC a opětovným spuštěním blackra1n)
když provedeš restore na oficiální fw a neuděláš jb, tak by nikdo neměl nic poznat...nesmíš ho ovšem dát na reklamaci, když je na něm jb proveden, to určitě poznají!
když provedeš restore na oficiální fw a neuděláš jb, tak by nikdo neměl nic poznat...nesmíš ho ovšem dát na reklamaci, když je na něm jb proveden, to určitě poznají!
-
- Host
Nekde sem se tu docetl ze novy iboot je az od nake urcite serie a ze se to pozna podle 4 a 5 cisla v seriovem cisle:) ja mam 39 tak vazne nevim no:) jinak diky moc pujdu to zkusit
Iphone 5 16gb -Vodafone-
-
- Mírně pokročilý
takhle začíná sériové číslo: 88943
první tři čísla jsou neměnné, 43 znamená týden...pokud máš tedy 39, tak je to v pohodě, po 43 by to mělo být ok, 44 už ne...
první tři čísla jsou neměnné, 43 znamená týden...pokud máš tedy 39, tak je to v pohodě, po 43 by to mělo být ok, 44 už ne...
-
- Host
Tak hotovo!!!
Behem Minutky... Dekuju moc za pomoc
Behem Minutky... Dekuju moc za pomoc
Iphone 5 16gb -Vodafone-
-
- Host
ahoj všichni mam takovej problém když chci udělat jailbreak i unlok mám iphone 3g mám tam nahranej originální firmware jako je na začítku takže mám iphone zablokovaný nejde do menu ani volat nic tak sem si teda stal tu verzi RC3 přesně podle návodu pak sem to spustil a normalně se dal iphone do recovery modu a když tam má skočit obrázek geohota tak je místo toho jenom černá obrazovka(iphone je zapnutej) a pak se mi v tom programu blackra1n zobrazi už done, wait for reboot tak sem čekal přibližně pul hodiny a pořád tam je jenom ta černa obrazovka a když to ručně vypnu a zapnu tak neni telefon ani jailbreaknutý ani unloknutý prosím poraďte.Předem díky za odpověď
-
- Mírně pokročilý
před hodinou a něco jsem dělal unlock + jb pomocí blackra1n kámošovi na 3G z USA, na jeho compu to dělalo přesně to samé...takže jsem to připojil k jinému compu, nainstaloval čisté iTunes, spustil blackra1n a vše proběhlo, foto geohota naskočilo a za chvilku hotovo...takže zkus jiný comp, pravděpodobně ho máš zasekaný nesmyslama (a nebo opět nějaká výjimka XPček)...
-
- Host
už sem si myslel že to nepujde vubec udělat takže to skusím jak říkáš a pak dam vědět zatím díky za odpověď
Tak nevím, nevím, jak je to s tím iBootem. Kamarád má 3GS a měl ho vyroben ve 42. týdnu. Tak udělal JB a zjistil, že v jeho případě se jedná také o tethered jailbreak (po každém vypnutí a zapnutí třeba zapnout iPhone s připojením k PC a opětovným spuštěním blackra1n). Jak to tak vypadá, tak s těmi týdny to asi není tak jednoznačné .
Někde jsem ale četl, že nový iBoot by měl být již od 40. týdne. Ale fakt teď nevím.......
Někde jsem ale četl, že nový iBoot by měl být již od 40. týdne. Ale fakt teď nevím.......
-
- iPhone expert
Projevil se někomu JB FW 3.1.2 na výdrži baterie? Nikdy dříve jsem s tím problém neměl, až po updatu z 3.1 na 3.1.2 a následném JB (tentokrát jsem nedal obnovit data ze zálohy, ale zvolil jsem "čistý" telefon). Dnes s 3 SMS a párkrát kontrolou mailu mi padl ukazatel během 10ti hodin z 58% na 11%. PUSH atd. mám vypnuté.
Budu o víkendu dělat znova restore, zkusím to bez JB a budu to sledovat.
edit: problém vyřešen. Něco se mi "potentovalo" a žralo to baterii jak blbou. Po vypnutí a zapnutí je po problému. Jen jsem mobil zapínal napotřetí, 2x jsem jen zíral na nakousnuté jablko a pokaždé jsem musel provést tvrdý reset.
Budu o víkendu dělat znova restore, zkusím to bez JB a budu to sledovat.
edit: problém vyřešen. Něco se mi "potentovalo" a žralo to baterii jak blbou. Po vypnutí a zapnutí je po problému. Jen jsem mobil zapínal napotřetí, 2x jsem jen zíral na nakousnuté jablko a pokaždé jsem musel provést tvrdý reset.
Naposledy upravil(a) Petrt dne pát lis 13, 2009 3:46 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Host
jo byl je to tak , ja mam 42 tejden a je tehtered, jsem v holandsku na t-mobile.....ale tak co, zas tak velkej deal to neni ne, stejne iphone skoro vubec nevypinam prakticky, a nejakej ten mesic to vydrzim no:)....
iPhone 4s 64GB BLACK, Macbook Pro 13", new iPad 3rd 32GB Black
-
- Host
lukas26 píše:takhle začíná sériové číslo: 88943
já mám 85940 iP. 3GS a ejhle mam asi novy iboot neb musim po restartu pouzit blackra1n. Mám jen problém po jb nemohu pres itunes nainstalovat zadnou aplikaci
To je tím, že ty aplikace jsou kradené = warez.
Po JB všechno v pohodě, wifi, gps, gsm až do chvíle než jsem udělal kompletní obnovení z menu iP . Teď už mi nejde nahodit vůbec. Při spuštění blackra1n najede, ukáže se fotka geohota na disp., roztočí se bootovací kolečko který se ale zastaví, cca po 3-4min se iP restartuje a je tam zase usb+iT. Dva dny zkouším co se dá a nic . Ještě jsem z něj ani nevolal. Nevíte někdo co s tím?
-
- Mírně pokročilý
já četl, že to je až od 44. týdne, tak asi to není až tak pravda, divné...asi tedy od 40...