Appsotre problem s authorizaci

Odpovědět
Sandak

Appsotre problem s authorizaci

Příspěvek od Sandak »

Zdravím, mám takový problém. Sem registrovaný na appstore a mám staženo plno aplikací(placenych). Teď sem přeinstaloval systém a znovu nainstaloval iTunes. Když se chci authoarizovat vyskočí mi hláška že je na tento účet přihlášeno více než 5PC a abych se mohl přihlásit musím nějaký odhlásit. Problém je v tom že žádný můj pc tam přihlášený není a než sem začal reinstalovat neodhlásil sem se. Jak teď můžu všechny účty odhlásit a přihlásit se tam když tam není žádný můj pc přihlášen? Díky za odpověď :idea: doufám že to půjde jinak me apple hodně rozzlobí :evil:

cicolably
Starý pes fóra :)

Re: Appsotre problem s authorizaci

Příspěvek od cicolably »

napísať do suport na apple stranke,nech ti to obnovia (v pohode to urobia)
mal si si to dať pri 5 počítači znulovať pred reinštalaciou je tam taka možnosť,ponuka v tvojom učte
a je tam upozornenie ked to robíš
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Sandak

Příspěvek od Sandak »

No sem si to neuvdědomil došlo mi to až teď když mi vyskakuje ta tabulka.. Prosímtě a neví přesně kam mám napsat? Je nějakej českej support nebo jenom anglickej? Dík

cicolably

Příspěvek od cicolably »

juuuj keby bolo po česky tešili by sme sa všetci
takže google prekladač a priamo na suport že si urobil chybu nevymazal autorizaciu či ti to možu odbloknuť
teraz maju víkend a rano takže možno zajtra to pojde možno dnes večer,ešte ťa upozornia že davaj bacha na to xexe
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Sandak

Příspěvek od Sandak »

Díky tak sem jim to tam poslal snad to povolej :)

EDIT:

Super už to odblokovali sice mě poučovali jak co mám dělat ale vše ok díky moc :)

edituj svoje příspěvky a nepostuj jich více pod sebou. viz pravidla fóra. toncek

Odpovědět