cena v iTunes vs. reál mínus z účtu
-
- Moderator fóra
Re: cena v iTunes vs. reál mínus z účtu
Zbytek budou nějaký poplatky banky za poplatek do zahraničí.To si myslím já.Apple by si asi bezdůvodně nic nestrhl.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Starý pes fóra :)
Mno jo, ale ještě můžeš mít poplatky za převod z CZK na EUR, poplatek za platbu na internetu... Banky jsou machři ve vymýšlení poplatků... Třeba takový poplatek za nadměrný vklad ( 500 000+), tomu říkám frajeřina...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Klub čistého iOS
..část OT
..osobně si myslím a též se přikláním, že to bude nějaký poplatek a že si jen ty myslíš, že máš poplatky a převod czk/eu zdarma..applu by těžko pomohlo tvých cca. 30,- Kč (pokud by to tedy nedělali u všech to by už bylo znát, ale ani apple nebude, jak říkáš ty, nějaký mastodont, nebo co, aby se k tomuto uchýlil, nepotřebuje) takže jak jsem napsal..poplatky "banka--->banka~czk--->eur"
..nebo app stála víc a byla to nějaká chybka...jinak možnost zkusit proklikat se účtem v iTunes...kliknout na mail (Id) zopakovat heslo, dostaneš se na Apple account info a tam zvol purchase history, vyber app a klikni na report a problem...(nezkoušel jsem, prob jsem neměl)
..osobně si myslím a též se přikláním, že to bude nějaký poplatek a že si jen ty myslíš, že máš poplatky a převod czk/eu zdarma..applu by těžko pomohlo tvých cca. 30,- Kč (pokud by to tedy nedělali u všech to by už bylo znát, ale ani apple nebude, jak říkáš ty, nějaký mastodont, nebo co, aby se k tomuto uchýlil, nepotřebuje) takže jak jsem napsal..poplatky "banka--->banka~czk--->eur"
..nebo app stála víc a byla to nějaká chybka...jinak možnost zkusit proklikat se účtem v iTunes...kliknout na mail (Id) zopakovat heslo, dostaneš se na Apple account info a tam zvol purchase history, vyber app a klikni na report a problem...(nezkoušel jsem, prob jsem neměl)
MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
R.I.P. SJ
Odpoved na tvoj problem je jednoducha precitaj si toto Je to normalka robi to aj mne.
http://macblog.sk/iphone/itunes-app-sto ... -2191.html
http://macblog.sk/iphone/itunes-app-sto ... -2191.html
-
- patron iPhone.cz
A co se na to zeptat banky? ;)
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..