blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
Re: blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
ja mam 39 a ide to ... takze som tomu unikol asi o chlp
-
- Klub čistého iOS
skúšali ste niekto spraviť jb aj na win 7? ide to bez problémov?
Ji já jo kdyby si četl i co mají uzivatele za pc a za iphona tak sem tu dával příspěvek ano jde to mám to osobně odskousene na w7ultimate
Pistu z iphonu z tipace tak se omlouvám za chyby
ps:doporucju hodit blackra1n do korenoveho adresáře u mne to bylo c:/
tak skus a dej vědet
Pistu z iphonu z tipace tak se omlouvám za chyby
ps:doporucju hodit blackra1n do korenoveho adresáře u mne to bylo c:/
tak skus a dej vědet
Ahoj, hledala jsem na tomhle fóru odpověď celý den ale nenašla jsem. Tak se ptám. Mám iphone 2G 3.1.2, nainstalovala jsem blackra1n, potom cydii a přes cydii blacksn0w ale pořád mi to nechce chytnout signál na Vodafone.
Co s tím prosím?
Co s tím prosím?
Naposledy upravil(a) klarastursova dne sob lis 14, 2009 2:40 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Klub čistého iOS
djkvido: Nakonies som JB spravil na Viste (nechcelo sa mi čakať do zajtra, kým si hodím 7)
Ale aj tak mi to nejde. JB síce prebehol, nainstaloval som si cydiu, ale keď som sa chcel dostať v DiskAid do root, tak mi napísalo, že mi treba JB. Viete niekto prečo?
Cydia mi ide normálne
vo winterboarde sa téma zmeniť nedá
nejde mi ani ibluetooth (daky error uz neviem presne aky)
ale napr. hra, čo som stiahol z cydie ide.
Ale aj tak mi to nejde. JB síce prebehol, nainstaloval som si cydiu, ale keď som sa chcel dostať v DiskAid do root, tak mi napísalo, že mi treba JB. Viete niekto prečo?
Cydia mi ide normálne
vo winterboarde sa téma zmeniť nedá
nejde mi ani ibluetooth (daky error uz neviem presne aky)
ale napr. hra, čo som stiahol z cydie ide.
Skus si nainstalovat afc2add JB musis mít jinak by si tam nemnel cydii skus to mne to taky bez toho neslo Winterboard mi nesel z neznámích duvodu sel my na mém iphonu az po restore skus a uvidiš
Edit:
7luke.com : Promin ja sem se jenom snažil pomoct ja za to nemužu že oni nečtou omlouvam se
Edit:
7luke.com : Promin ja sem se jenom snažil pomoct ja za to nemužu že oni nečtou omlouvam se
Naposledy upravil(a) djkvido dne pát lis 13, 2009 11:37 pm, celkem upraveno 2 x.
Poněkolikáté už opakuju, že se o AFC2ADD píše hned v prvním příspěvku. Já fakt nechápu to ignoranství tady a na tyhle otázky už bych pomalu aji zakázal odpovídat. Diskuze byla 2x zamčená a pokaždé jsem znovu prosadil její odemčení - ale ne kvůli tomu, aby se tady ptali lidi, co si pořádně nepřečtou první příspěvek.
-
- Klub čistého iOS
Tak som necital prvy prispevok, cital som iny prispevok, kde bol napisany iny program na prehliadanie suborov. Nefungoval mi tak som sa spytal preco. To je snad normalne nie? Nebol to jediny program co som skusal a nefungoval ( iny mi konkretne ukoncilo hned po jeho zapnuti)
máš nainstalovaný ten ash2add a nejde ti to furt ?
Pokud ne musíš spravit restore jinak máš smulu asi
Pokud ne musíš spravit restore jinak máš smulu asi
-
- Host
7luke.com píše:To je tím, že ty aplikace jsou kradené = warez.
Nejsou kradené jsou z iTunes free a nic.
mám problém, měl sem FW 3.0 JB tak sem dal restore + update na 3.1.2, potom to napíše že probíhá příprava na restore a pak už jen chyba . Takže s IP teďka nemůžu vůbec nic dělat...prosím o radu
-
- Starý pes fóra :)
a aka CHYBA ? Hmm nik tu nie je vševed ani jasnovidec
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Možná vim co je to za chybu mnel sem to samé a myslim že se to tu už řešilo nainstaluj itunes na jinej PC kde ješte nebyl třeba k bráchovi nebo u kámoše a udělej restore mně to pomohlo a nebo z pc komplet odinstaluj pomoci your uninstal a skus starší verzi a pak updatuj na nejnovjejši tak prí pomáhá skus a dej vedět a když to nebude ono tak napiš aspoň název tý chyby docela by to pomohlo
Ukázka holé věty, která ještě bude mít asi pokračování neb není ukončena tečkou. Ta je tedy jak vyšitá. To se to krásně čte, až z toho hlava bolí. Viz odkazy nahoře v červeném pruhu. Beavers.
Ukázka holé věty, která ještě bude mít asi pokračování neb není ukončena tečkou. Ta je tedy jak vyšitá. To se to krásně čte, až z toho hlava bolí. Viz odkazy nahoře v červeném pruhu. Beavers.
Tak jsem zkoušel ten restore pořád dokola a nakonec to vyšlo teď se jdu pustit do JB, doufám že proběhne bez problémů
Ahoj, každý tu píše že se mu to povedlo a s jakým postupem, ale nikdo nenapíše co se mu povedlo. Proto se ptám. Povedl se teda někomu Unlock na 2G 3.1.2 ??
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
Blackra1n ti jak Udělá Jb tak I Unlock stačí se po JB připojit K wifi nebo přes edge stahnout si unlock z blackra1nu a je to! pořádně čti
A to že se tu píše že to každej dělal jinym zpusobem bude tim že to každému funguje nějak jinak tak to skus !!
Edit:
To je pravda pri locku se nepripojiš
A to že se tu píše že to každej dělal jinym zpusobem bude tim že to každému funguje nějak jinak tak to skus !!
Edit:
To je pravda pri locku se nepripojiš
Naposledy upravil(a) djkvido dne sob lis 14, 2009 5:01 pm, celkem upraveno 1 x.
-
na 2G jej netreba nič z cydie,max veci na youtube a pod.
stači FW3.1.2 a blackra1n ,ten obsahuje v sebe UNLOCK čiže 2G pojde hned po blackra1n
djkvido
ako sa niekde pripojí ked ma LOCknutý telefon ?
stači FW3.1.2 a blackra1n ,ten obsahuje v sebe UNLOCK čiže 2G pojde hned po blackra1n
djkvido
ako sa niekde pripojí ked ma LOCknutý telefon ?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- iPhone expert
ja vam nevim, ale na mem 3Gcku mi proste po JB jde silene dolu baterka...
push vypnuto.. nepomohlo, obnoveni vsech nastaveni... nepomohlo, znovu restore, znovu JB pres blackra1n... nepomohlo...
jeste nejaky napad?
baterka jde dolu tim zpusobem, ze ip mi lezi vedle notasu normalne s vypnutym displejem a po 20 minutach mam dolu 7 procent baterky...
push vypnuto.. nepomohlo, obnoveni vsech nastaveni... nepomohlo, znovu restore, znovu JB pres blackra1n... nepomohlo...
jeste nejaky napad?
baterka jde dolu tim zpusobem, ze ip mi lezi vedle notasu normalne s vypnutym displejem a po 20 minutach mam dolu 7 procent baterky...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
A máš třeba vyplé i 3G, jako se tady mnohokrát psalo??? (rychlé vypnutí jde přes SBSettings)
-
hawkey mne to robilo tiež ked som urobil restore cez DFU (cez noc padol na 30-40%)
ked som dal recovery mod drží super,neviem prečo ,skus
ked som dal recovery mod drží super,neviem prečo ,skus
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
podařilo se vám někomu stáhnout cydii přes EDGE ?
-
- iPhone expert
7luke: jasne, 3G taky vypnute via SBSettings, lokalizacni sluzby taky vypnuty...
cicolably: takze myslim tim, abych udelal restore jen v recovery modu? a pote znova JBknul?
cicolably: takze myslim tim, abych udelal restore jen v recovery modu? a pote znova JBknul?
-
jj skus ved nič sa nestane .
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
mam 3GS 16gb blokovany na t-mobile. spravil som JB hacktivation a unlock - vsetko funguje okrem jednej veci signal vypadava alebo uplne zmizne vypise no service alebo mi to prehadzuje z O2 na t-mobile, neviete cim to moze byt ?
-
- iPhone expert
t-mobile v CR? on blokuje telefony?
reakce na 7Luke pode mnou...
si prave myslim, ze taky ne, takze jestli to neni tim, ze dal hacktivation....
reakce na 7Luke pode mnou...
si prave myslim, ze taky ne, takze jestli to neni tim, ze dal hacktivation....
Naposledy upravil(a) h4wk3y dne sob lis 14, 2009 11:19 pm, celkem upraveno 1 x.
Český TM určitě NE.
-
h4wk3y ale on ma Slovenský T-mobile a ten blokuje telefony
mankindzero tak skus urobiť restore na novo a potom Blackra1n a Blacsn0w
mankindzero tak skus urobiť restore na novo a potom Blackra1n a Blacsn0w
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- iPhone expert
nojo, ale to se mi zrovna nezobrazilo ve vestecky kouli...
az si to napise do profilu, budeme moudrejsi...
az si to napise do profilu, budeme moudrejsi...
Ahoj ja mam otazku,teraz som siel podla navodu cez blackra1n nainstaloval cydiu aj tu aplikaciu afc2add ,co dalej treba na to aby som si mohol nahravat cracknute apps do Iphonu...s JB nemam skusenosti a nemam nikoho s JB iphonom aby som sa spital ...
skusal som uz po tom JB cez synchronizaciu pridat cracknute apps ale pise mi error...nemohol by mi niekto poradit co dalej?
pls ziadne take ako opitaj sa strycka googla lebo ta veta je vsade kde to uz vyzera nadejne ze by som sa aj vygooglil odpovede...
skusal som uz po tom JB cez synchronizaciu pridat cracknute apps ale pise mi error...nemohol by mi niekto poradit co dalej?
pls ziadne take ako opitaj sa strycka googla lebo ta veta je vsade kde to uz vyzera nadejne ze by som sa aj vygooglil odpovede...
-
a čo takto že WAREZ tu neriešime to sa ti bude páčiť ?
nemaš 0,5 ? na HRY
nemaš 0,5 ? na HRY
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Moderator fóra
Jasper99 píše:...aby som si mohol nahravat cracknute apps do Iphonu...po tom JB cez synchronizaciu pridat cracknute apps ale pise mi error...pls ziadne take ako opitaj sa strycka googla lebo ta veta je vsade kde to uz vyzera nadejne ze by som sa aj vygooglil odpovede...
Já ti poradím něco jiného a pak ti teprve udělím varování. Nemáš zřejmě osvojená pravidla, jinak bys věděl, že warez je zde tabu, tak se je nauč respektovat. Úplně bezostyšně se tu vyptáváš na warez! Takže příště už to varování nebude, ale rovnou ban, abys měl čas se pravidla naučit.
-
- Pokročilý uživatel
Všimli ste si, že po blackra1n, keď už máte JB iPhone a potom ho dostanete do DFU s tmavou obrazovkou, tak ho iTunes nenájde? Alebo nahlási chybu, že nemohol rozpoznať pripojenú jednotku. Alebo to robí len mne?
-
- iPhone expert
me chodi normalne DFU normalne...
Ahoj mam takový problém. Dnes jsem domů přinesl iPhone 3GS kupovaný u T-mobile. Provedl jsem JB ale po JB mi nenajde SIM kartu napíše mi žádná služba. Nefunguje ani Wi-Fi ani BT. Zkoušel sem restore z DFU mode hledal jsem tady na foru ale nikde nic co by mi pomohlo. Děkuju moc za rady.
Ještě jedno malé upřesnění hned co jsem ho přinesl tak jsem tam dal SIM a vše fungovalo. Ale když jsem udělal JB tak už SIM nenalezl.
Ještě jedno malé upřesnění hned co jsem ho přinesl tak jsem tam dal SIM a vše fungovalo. Ale když jsem udělal JB tak už SIM nenalezl.
Priste hledej více a skus tohl
viewtopic.php?f=96&t=22605
viewtopic.php?f=96&t=22605
Bohužel tohle můj problém neřeší. Já nemůžu přidat žádný zdroj do Cydie mám tam jen blackra1n ale Cydii nainstalovat nemůžu protože mi nejde WIFI a ani SIM takže nemohu ani přes EDGE.
Aha tak to mne nenapadlo sorry jeste mne napadlo I Tune Pc ale to taky nepripada Pac vlastne nemuzes dát do pc asf2 tak to nevim skus treba JB v DFU a takovéhle možnosti ale jinak nevim
To jsem už také zkoušel JB z DFU mode i jsem zkoušel JB pomocí PWNAGE také nejde. Ale pořád mi nejde do hlavy jak je možné že to na začátku šlo a najednou to nejde. Kdyby to pomohlo tak mám novou verzi iBoot. Momentálně z něho mám iPod
Skus Mno ale nedávam tomu moc velkou šanci ale skus to myslim ze se to tu nekde rešilo že za to muže JB ale jenom doufej že si něco neodpalil vyskoušej a dej vedět
No ještě zkusím restore bez SIM karty a JB také bez SIM. PWNAGE se mi nepovedl poprvé se proved ale nešel obnovit z DFU a na další pokus se zasekl u připravování telefonu pro restore.
Opět bez výsledku No Service, No Wi-Fi .. ale podle mě není možné abych pomocí jednoho JB odpálil na základní desce Wi-Fi i BT
Ale co je zvláštní že i když dám normální restore tak mi to stejně SIM nenajde. To mi přijde hrozně divné. A bez toho se nedostanu přes úvodní obrazovku protože mi iTunes napíše že ho nemůže aktivovat.
Opět bez výsledku No Service, No Wi-Fi .. ale podle mě není možné abych pomocí jednoho JB odpálil na základní desce Wi-Fi i BT
Ale co je zvláštní že i když dám normální restore tak mi to stejně SIM nenajde. To mi přijde hrozně divné. A bez toho se nedostanu přes úvodní obrazovku protože mi iTunes napíše že ho nemůže aktivovat.