blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
Re: blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
Je to možne někde tady na forku je o tom založenej post tak to skus najit jak jinak by si to vysvetlil ? že i bez JB je to to same ?
Tak jsem vyzkoušel i jinou SIM kartu opět od TM a také nic. A ten topic jsem bohužel zatím nenašel. Jen na zahraničních forech něco málo a všude se to řešilo tím že jim u operátor poradil navštívit prodejnu Apple a nechat si vyměnit telefon. Což se mi teda opravdu nechce když jsem si ho dnes přinesl domů.
Tak jsem vyzkoušel opravdu snad všechny možnosti co jdou a stále nic. Zkoušel jsem ho nabít ze z PC ale z nabíječky zkoušel jsem jiný kabel také nic. I jsem vyzkoušel vypnout pin ale to také nejde. iPhone zkrátka nepřijme SIM kartu nepožádá mě o pin. Ale když jsem ho připojil uplně poprvé tak to šlo normálně se aktivoval ale jakmile jsem udělal JB tak SIM přestala fungovat
Tak jsem vyzkoušel opravdu snad všechny možnosti co jdou a stále nic. Zkoušel jsem ho nabít ze z PC ale z nabíječky zkoušel jsem jiný kabel také nic. I jsem vyzkoušel vypnout pin ale to také nejde. iPhone zkrátka nepřijme SIM kartu nepožádá mě o pin. Ale když jsem ho připojil uplně poprvé tak to šlo normálně se aktivoval ale jakmile jsem udělal JB tak SIM přestala fungovat
Naposledy upravil(a) dandal720 dne pát lis 20, 2009 11:39 am, celkem upraveno 1 x.
Mám takovej menší problém s tím že se ip zasekne u running a nenačte se ta fotka, všechno to co jste tu psali jsem vyzkoušel a prostě zaboha to nejde. Nechápu proč. Mám dneska novej iphone a prostě vůbec nevím co s tím. Zkoušel sem to několikrát, mohl by mi někdo prosím poradit? Opravdu bych to ocenil.Mám iphone 3G 8GB
-
- Mírně pokročilý
Dollly: zkoušel jsi to i na jiném počítači? nejlépe s nově nahozenýma Windowsama a nejnovějším iTunes...
Jak dlouho ten JB asi tak trva? me to zamrzne na Wait to reboot...ale asi po 15 minutách se iP uplne vypne a nic to nedela...
JB je hned.. ale máš stejný problém jak já do ted.. Fotka Geohota se mi nezobrazovala a totéž mi zamrzl IP a nedělal nic.. vyřešil jsem to až dnes ráno po asi 200tém zkoušení tím že jsem nedělal uplně nový flash (nedělal jsem restrore na 3.1.2) a mile mě to dnes ráno překvapilo .. naběhla fotka a asi do minuty byl IP restartovaný a vše v pořádku..
tohle se děje mě:
- open Blackra1n
- make it ra1n
- entering recovery - - iP restart
- hláška z iTunes - - iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes.
iP zamrzne a nic se nedeje, musim ho odpojit a znovu zapnout
Nevím proc mi to píše, na iP je nove nainstalován 3.1.2
- open Blackra1n
- make it ra1n
- entering recovery - - iP restart
- hláška z iTunes - - iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes.
iP zamrzne a nic se nedeje, musim ho odpojit a znovu zapnout
Nevím proc mi to píše, na iP je nove nainstalován 3.1.2
-
- Mírně pokročilý
haspeklo.
mne to neslo tiez. najprv vobec nesiel ciernydazd, az na 3 pokus. mal som simku v telefone, a cez restore som flashoval vzdy novy software. podarilo sa mi to az v DFU mode. Ale potom mi zas neslo wifi, takze znova cerstvy firmware a znova blackra1n. na 3 pokus sa mi to nakoniec vsetko podarilo aj s unlockom. Ale wifi som mal zapnute aj simku som mal vo vnutri. Pravda ale je, ze som mal oficialne od Tmobilu SK telefon a tak som ho aktivoval na origo sim. a potom blackrain.
Ale posledna uspesna sa mi podarila aj bez predoslej aktivacie s origo simkou. Akonahle naskocil itunes, hned som ho vypol. A preslo to.
Mam za to, ze wifi aj modem (zasunuta simka) by mali asi byt zapnute a 3G vypnute. Takto mi to preslo na 2 ks uz. A chystam sa na treti kus.
Este jedna vec: ked ho budes mat v tom zaseknutom mode tak drz home aj power tlacitko naraz asi 15 sek. a potom este drz home. dostane sa do DFU a blackra1n bude pokracovat. Musis skusat.
mne to neslo tiez. najprv vobec nesiel ciernydazd, az na 3 pokus. mal som simku v telefone, a cez restore som flashoval vzdy novy software. podarilo sa mi to az v DFU mode. Ale potom mi zas neslo wifi, takze znova cerstvy firmware a znova blackra1n. na 3 pokus sa mi to nakoniec vsetko podarilo aj s unlockom. Ale wifi som mal zapnute aj simku som mal vo vnutri. Pravda ale je, ze som mal oficialne od Tmobilu SK telefon a tak som ho aktivoval na origo sim. a potom blackrain.
Ale posledna uspesna sa mi podarila aj bez predoslej aktivacie s origo simkou. Akonahle naskocil itunes, hned som ho vypol. A preslo to.
Mam za to, ze wifi aj modem (zasunuta simka) by mali asi byt zapnute a 3G vypnute. Takto mi to preslo na 2 ks uz. A chystam sa na treti kus.
Este jedna vec: ked ho budes mat v tom zaseknutom mode tak drz home aj power tlacitko naraz asi 15 sek. a potom este drz home. dostane sa do DFU a blackra1n bude pokracovat. Musis skusat.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
Nejde, nejde, nejde...vypínam, zapínam, DFU mode, nic nejde...vzdycky na me vyskocí v iTunes at udelam restore a takhle je to porad dokola...asi udelam downgrade a bude to
-
- Host
mam otazku
pri prechode na novy fw a JB sa odporuca spravit restore na cisto, nie ?
no a moja otazka znie, ci mozem po takom cistom restore v itunes dat obnovit zo zalohy (neviem co to vsetko obnasa, podla vsetkeho zatial len kontakty) alebo ci odporucate ani to nedavat ? dik
pri prechode na novy fw a JB sa odporuca spravit restore na cisto, nie ?
no a moja otazka znie, ci mozem po takom cistom restore v itunes dat obnovit zo zalohy (neviem co to vsetko obnasa, podla vsetkeho zatial len kontakty) alebo ci odporucate ani to nedavat ? dik
iPhone 3GS 16GB [iOS 4 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
iPhone 3G 16GB [iOS 4.1 JB] - O2 SK
nevite nekdo proc mi nejde pridat cydia.[zakázáno].us/ do zdroju v cydii? napise to nejaky dlouhy tex, ale nic to neprida:D dik za odpovedi:)
[zakázáno] obcas blbne...ako napr dnes....
-
- iPhone expert
Ahojte, neviem si rady. mal som JB 3.1, teraz som dal IP do DFU módu a aktualizoval na najnovší FW 3.1.2, dal v iTunes ako set up as a new IP, natiahlo mi kontakty aj aktivival Sim kartu tak. Potom som stiahol od Geohota zo stránky blackrain, nechal na ploche PC, pripojil IP k PC, nechal natiahnut iTunes, spustil blackrain. Vypisalo mi to, že teda overuje, hodili má to do toho recovery módu a ďalej nič. Ani obrázok geohota. Len čierne obrazovka a že pracuje, ale nič nerobí. Potom sa vypne. Keď ho zapnem, tak je bez blackrain. Keď som to skúšal znovu, tak mi po tím všetko vyslovili, že už raz som urobil JB, ale ja tam nič nemám. Zasa sa IP vypne a potom ho zapnem. Čo mám prosím vás robiť? Znovu restore??
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
Tak ja mam iPhone 3G 8GB z ameriky a taky mi to šlo bez problému, až na to že to jaxi nechce sežrat kartu T-Mobile mam tam jen jednu čárečku signálu a nic se neděje žádná informace že yb vedle bylo napsáno T-Mobile jen ta jedna čásrečka (pin nemam)
2L8: Uplně na chlup stejný to mám já, uplne to same a vubec si s tim nevim rady
-
- iPhone expert
Noo ja nemam vobec problem s running, ono uz to zacne robit to po running a nabehne na konci vzdy cierna obrazovka a skusal som aj vsetky navody na prvej strane ( Ako je to mozne? ved tato nova verzia nema robit problemy predsa.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
Tak zkus klasický JB pomocí např PWNAGE Tool? Vytvoříš si svůj custom FW a pak ho pomocí alt+resotre nahreješ do IP. Sice to není tak jednoduché jako od Gehota ale za zkoušku nic nedáš.
-
- iPhone expert
A nie je lepsie skusat toho geohota?? ved preco to nefunguje?
Ink mne to na konci vzdy po running ukazuje toto:
Ink mne to na konci vzdy po running ukazuje toto:
-
- Mírně pokročilý
2L8 a ostatní: zkusit na jiném compu...tohle jsem tady popisoval, dělalo mi to na kámošovém notesu to samé, vzal jsem notes jeho máti a ejhle, vše ok...takže zkuste jiný comp s nejnovějším iTunes...
Naposledy upravil(a) lukas26 dne ned lis 22, 2009 8:00 pm, celkem upraveno 1 x.
no tohle okno mi to hází taky...jinak zitra zkusim na jinem pc a uvidí se, dám vedet...
h.a.s.p.e.k.l.o píše:no tohle okno mi to hází taky...jinak zitra zkusim na jinem pc a uvidí se, dám vedet...
Tak jsem to zkusil na jinem PC a zase mi vyskocilo to okýnko jakože ok...v itunes mi to ale napsalo, ze musim provest restore...ani mi to nehodilo na iP cernou obrazovku, mam tam jen, ze se mam pripojit k itunes, uz fakt nevim co s tim, restore jsem delal, pak JB a nakonec mi itunes napise, ze ho mam udelat znova...je tohle normalni?
-
- Starý pes fóra :)
este lamovska otazka do lamovskeho topicu: ked vymazem z iPhonu Blackra1n ( uninstal cez aplikaciu na springboarde ) vsetko ostatne ostava? zmizne mi len ta aplikacia?
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Mírně pokročilý
jo, pouze se ti smaže ikona blackra1n ze springboardu...
-
- iPhone expert
Ja som niekde čítal, že je dobre urobiť restore a potom blackrain. Ono možno sa zle natiahol nový FW, mne sa dnes stalo (mám čistý FW bez blackrain), že mi nešiel reproduktor, keď som s niekym volal. tak skúsim ten restore.
Chci se ještě zeptat někoho zkušenějšího jestli je možné aby se jedním JB odpálila HW v telefonu konkrétně čtečka na SIM kartu. Když jsem ho přinesl domů tak bylo vše v pořádku telefon sem aktivoval přes iTunes vše fungovala pak jsem ho znovu připojil a udělal JB od Gehota. Po JB mi ale IP přestal brát SIM kartu ani ji nezaregistruje že je v telefonu vložená o PIN nepožádá ani když ho vypnu tak nefunguje. Zvláštní je že i když udělam restore tak se telefon chová pořád stejně. iTunes mi akorát napíše že nebyla vložená SIM karta že ho nemůže aktivovat nebo že sem nezadal PIN. Je mi to hrozná záhada zkoušel jsem už hledat i na zahraničních forech ale nikdy nic podobného. Pokud to pomůže tak se jedná o telefon vyrobený ve 44. týdnu tedy s novým iBoot.
-
- Host
mám problém, normálně dám JB telefonu, to proběhne v poho, provede se restore a pak vše funguje a pak dám nainstalovat Cydii, vypíše se downloading cydia, pak unpacking cydia, pak respringing please wait, a pak to skočí na začátek telefonu(musím odemknout(pohyb vpravo)), ale cydia tam nikde není a když jdu do ikonky kapky tak jí tam můžu leda znovu nainstalovat
Mám IPhone 3GS 16Gb koupený v čechách O2
předem díky za rady
Mám IPhone 3GS 16Gb koupený v čechách O2
předem díky za rady
-
- iPhone expert
Takze urobi som uz aj restore aj som zakilloval vsetky beziace aplikacie okrem tych co boli pisane a NIC z toho Ani jeden navod nefunguje! Ja uz fakt neviem co s tym je.
A skousel si to treba provect na jinym PC nebo pod jinejma Windowsama nebo na jinim tipu macu ? skus taky s tim mam skušenosti sice ne přesně s timhle ale za skoušku nic nedáš a nebo to skus ze spuštěnim ale staršim itunes ten co máš odstran třeba přes your uninstal (30dni demo seženeš) a skus to za to nic nedáš
-
- iPhone expert
Nemam teraz vobec moznost na inom PC, ale ak by som aj siel, tak potom co mam urobit? Pripojim IP k novemu PC a mam dat to moje heslo do iTunes? Ci vytvorit stare? Ci ono mi to ponukne?
Hale podle mne je to zase chyba JB jak se tady piše sice nechapu jak na stejných Iphonech mužou bejt na jednoum tahle na druhym tahle když je to stejný !
Ale k tematu ja bych ti doporučil doma si udělat zálohu kontakty atd pak jit třeba ke kamošovi tak nainstalovat itunes a udělat complet restore bez záloh pokud ti de jenom o aplikace (psal si že je maš legálně ne) a pak to skusit synchronizovat z itunec overit si pc prihlasit a nainstalovat aplikace (bez JB ale) a když to pujde tak potom proved (JB ) a takhle to vyskoušej a nebo třeba naopak
Jinak fakt nevim
Ale k tematu ja bych ti doporučil doma si udělat zálohu kontakty atd pak jit třeba ke kamošovi tak nainstalovat itunes a udělat complet restore bez záloh pokud ti de jenom o aplikace (psal si že je maš legálně ne) a pak to skusit synchronizovat z itunec overit si pc prihlasit a nainstalovat aplikace (bez JB ale) a když to pujde tak potom proved (JB ) a takhle to vyskoušej a nebo třeba naopak
Jinak fakt nevim
Přátelé povedlo se mi Jailbreak na IP 3Gs 16GB 3.1.2 přes Blackra1n. Ovšem telefon se nesmí vypnout jinak se celý jailbreak musí dělat znovu. Nevíte co s tím?
-
- Mírně pokročilý
foxshox: nic, dokud nevyjde nový typ jailbreaku...máš nový iBoot...stačí hledat a najdeš, že to tak je a zatím s tím nic neuděláš...
foxshox: Co to povidas??
Ja sem vcera udelal JB blackra1n RC3 na FW 3.1.2 a po vypnuti a zapnuti je JB stale pritomen.. Takze prosim nemystifikovat!!
Ja sem vcera udelal JB blackra1n RC3 na FW 3.1.2 a po vypnuti a zapnuti je JB stale pritomen.. Takze prosim nemystifikovat!!
-
- Starý pes fóra :)
pharlap: on nemystifikuje, s novýma iphonama to tak zatím je
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
For pharlap:
A ty máš 3GS s iBootem od 40. týdne a výš? Asi ne, protože bys věděl, že to není žádná mystifikace, ale holý fakt
A ty máš 3GS s iBootem od 40. týdne a výš? Asi ne, protože bys věděl, že to není žádná mystifikace, ale holý fakt
De o to ze kdyby si cetl tak iphony Vyrobeny od 40týdne maji noví ibot ktery de jailbreaknout funguje bezproblemu ale když ho vypneš na respiring to myslím že neplati tak musíš Iphona Startovat z Blackra1nem aby si ho nahodil ale GeoHot s tim zachvíly příde to mi věřte
-
- Host
Jak jsem psal v diskuzi Apple zabrání JB tak já mám iPhone 3GS ze 44.týdne a funguje standardní JB, tedy i po restartu. Takže to není striktně dáno tím týdnem výroby. Ten můj je poslaný z Britexu po výměně. Přišel zcela nový origo zabalený ve folii bez sebemenšího škrábanečku, takže evidentně zcela nový.
Apple Watch sport
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
Hmm, tak to je docela zajímavé. Jestli je pravda to, co píšeš, pak máš docela štěstí, páč obecně vzato od 40. týdne je nový iBoot a po blackrainu je TJB, nikoli jen JB. A na druhou stranu si říkám, jestli by "Jablko" do jedněch 3GS 44. týdne cpala nový iB a do jedněch ne.... No zajímavé
-
- iPhone expert
No ja som skusal uz fakt vsetko mozne aj z videi na youtube aj z tychto navodov a stale nic Neviem, ci zavisi aj na verzii Blaskra1n. Moze to byt tym, ze starsia by bola lepsia? Ze tie navody by isli lepsie s tou CR1 ako s CR3? Lebo skusil som najprv len tak klasicky s CR1, ci to nepojde a to iste co na CR3. Klasika- iTunes logo a potom cierna obrazovka (bez Geohota). Tak mozno tie navody v prvom prispevku pojdu lepsie s CR1. Co vy na to? Lebo ja uz fakt vobec neviem co mam robit, aj casovanie ine som vzdy skusal. (Pri tej CR3)
Pro připomenutí, zkus ještě ento návod:
STRUCNY NAVOD GEOHOTA:
1) pripojis IP k PC
2)zavri vsechno co se tyce apple krome :
AppleMobileDeviceService.exe
AppleMobileDeviceHelper.exe
iPodService.exe
mDNRSResponder.exe
3)otevres BLACKRA1N a das MAKE IT RA1N
4)hned restartuj svuj IP (power button + HOme button)
5)stale drz ty dve tlacitka...az se ti objevi logo apple
6)az se ti objevi ten logo,dej pryc prst od POWER button,ALE HOME button stale drz
7)do te doby az se ti objevi GEOHOTuva fotka..
HOTOVO
STRUCNY NAVOD GEOHOTA:
1) pripojis IP k PC
2)zavri vsechno co se tyce apple krome :
AppleMobileDeviceService.exe
AppleMobileDeviceHelper.exe
iPodService.exe
mDNRSResponder.exe
3)otevres BLACKRA1N a das MAKE IT RA1N
4)hned restartuj svuj IP (power button + HOme button)
5)stale drz ty dve tlacitka...az se ti objevi logo apple
6)az se ti objevi ten logo,dej pryc prst od POWER button,ALE HOME button stale drz
7)do te doby az se ti objevi GEOHOTuva fotka..
HOTOVO