Vánoce jsou tady - CocaCola náklaďák už brázdí telku :D

vše co vás napadne
Qwuiddo

Vánoce jsou tady - CocaCola náklaďák už brázdí telku :D

Příspěvek od Qwuiddo »

Tenhle víkend jsem začal pomalu řešit Vánoce, spíš jsem jen vymyslel, co komu koupím a teď to začínám objednávat. Tak bych se tu chtěl pochlubit, mimo jiné, protože je na ekonomii hrozná nuda, také, protože potřebuju poradit co kde koupit.

Rodičům jsem již dnes ráno objednal poznávačku do Paříže na březen na 4 dny. Dlouho jsem nemohl přijít na to, co jim koupím, šampony, bačkory, permice do divadla a takovéhle dárky dostávají každý rok, toto mi přijde originální a budou z toho mít největší radost, máma ta o tom pořád básní.

Dědovi přispívám na notebook, strejdu už pořád štve, jak k němu chodí číst zprávy na seznam :D. (Den mého dědy vypadá asi tak, že zkoukne ranní zprávy, jde na zahrádku, kde při práci poslouchá v radiu zprávy, přijde na polední zprávy, které sleduje u oběda, odpoledne brouzdá po teletextu a čte zprávy ze světa a samozřejmě prolistuje Právo, večer zkoukne zprávy a poté televizní noviny a jde ke strýci na komp číst zprávy... :D) Pak je samozřejmě nejchytřejší. :D

Babičky ??? opravdu mě nic nenapadlo, na vnouče se necítím a koupit jim novou rychlovarku, jen abych něco koupil se mi nechce. Poraďte prosím.

Strýc - Cpt. Morgan :-)

Bráchu mám vymyšleného. Chci mu koupit lístky na nějaký "lepší fotbal", to hned dva, aby si mohl někoho vybrat s sebou - je mu patnáct let. Problém je v tom, že ten fotbalový zápas by měl být až po Vanocích a hlavní problém je v tom, že vůbec nevím, kde se takové lístky na Gambrinus ligu nebo nějaké mezinárodní utkání kupují?????

Pak každému samozřejmě nějaké drobnosti co cvrnkou při nákupu do nosu. :D

DÍKY ZA RADY!!!

Zahradník

Re: Vánoce jsou tady - CocaCola náklaďák už brázdí telku :D

Příspěvek od Zahradník »

Jestli nekecáš a jseš v tom dobrém rozmaru, přispěj taky něčím pod stromeček Ministerstvu Financí ČR (http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=7&t=22985) :)

Bude stačit, když pošleš nějaké drobné Ministerstvu Financí na číslo účtu 123-3328001 u České národní banky - bankovní kód je 0710. Do zprávy pro příjemce napiš: dar na snížení státního dluhu ČR.

V kasičce jim akutně chybí 14 miliard 79 milionů 585 tisíc korun, které potřebují z větší části na vyplacení důchodů.

Uděláš dobrý skutek a posílíš poptávkovou stranu ekonomiky (a že 14 miliard je už docela slušná poptávka). :)

Ale to ti jako budoucímu ekonomovi jistě nemusím vysvětlovat. :)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

U nás jsou vánoce jasné :) Koupili jsme barák a já mám nového Harleye :) pod stromkem bude už prd :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Qwuiddo

Příspěvek od Qwuiddo »

Jirkus píše:Jestli nekecáš a jseš v tom dobrém rozmaru, přispěj taky něčím pod stromeček Ministerstvu Financí ČR (http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=7&t=22985) :)

Bude stačit, když pošleš nějaké drobné Ministerstvu Financí na číslo účtu 123-3328001 u České národní banky - bankovní kód je 0710. Do zprávy pro příjemce napiš: dar na snížení státního dluhu ČR.

V kasičce jim akutně chybí 14 miliard 79 milionů 585 tisíc korun, které potřebují z větší části na vyplacení důchodů.

Uděláš dobrý skutek a posílíš poptávkovou stranu ekonomiky (a že 14 miliard je už docela slušná poptávka). :)

Ale to ti jako budoucímu ekonomovi jistě nemusím vysvětlovat. :)

No tak to si snad dělají srandu ne? Mno jako budoucímu ekonomovi, by mě určitě měl zajímat blahobyt státu. ale můj mezní užitek to bohužel nezvýší, dokonce pochybuji, že to zvýši i můj užitek obecně. Takže na ně z vysoka kálím a na těm jejich praktikám se směju.

konec OT prosím, o politice pište ve výše zmíněném tématu nebo založte nové téma. Mě prosím řekněte kde koupit lístky na Spartu na jaro. Díky :)

julek: Mno já jsem dal motorku do bazaru a jelikož se nějak neprodává, asi ji tedy neprodám, k mé radosti :D (byl jsem donucen) :D

House_MD
Starý pes fóra :)

Příspěvek od House_MD »

Bráchu mám vymyšleného. Chci mu koupit lístky na nějaký "lepší fotbal", to hned dva, aby si mohl někoho vybrat s sebou - je mu patnáct let. Problém je v tom, že ten fotbalový zápas by měl být až po Vanocích a hlavní problém je v tom, že vůbec nevím, kde se takové lístky na Gambrinus ligu nebo nějaké mezinárodní utkání kupují?????

Zkus stránky jednotlivých klubů nebo Ticket pro ;-)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Qwuiddo

Příspěvek od Qwuiddo »

to jsem zkoušel a mají tam jen na zimní kolo :(, respektive koukal jsem jen na spartu, bracha je hold spartan a musim taky myslet na vzdalenost kam pojede.. Jsme od Kolína.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Julek píše:U nás jsou vánoce jasné :) Koupili jsme barák a já mám nového Harleye :) pod stromkem bude už prd :)

Jako studující pracující samoživitel (+ má drahá polovička) a bez sponzorů si taky moc vyskakovat nemůžeme, ale na nějaké drobnosti pro naše blízké snad nějaké $$$ najdeme. :)

Qwuiddo

Příspěvek od Qwuiddo »

Podle mě Vánoce nejsou o tom koupit nejdražší dárek, ale udělat radost a prekvapit, vím, že máma touži celej život jet na eifelkovku, tak ji překvapim, brácha zere fotbal tak ho překvapim (SNAD :D). Ale není to o tom, když v televizi jede reklama, kupte si nový užasný MB, stoji 5O táců, tak ho koupím dědovi, protože je nejdražší a nejlepší nebo koupit mámě žehličku, aby nám s ní mohla žehlit věci :D takový dárky nesnáším. Umění je vymyslet dárek, který si můžeš dovolit a přesto ty lidi potěšit a překapit.

Jako když koupíš šampon na hlavu nic nezkzíš, ale každej to čeká prostě, takhle to vidím já.

ls8

Příspěvek od ls8 »

Julek píše:U nás jsou vánoce jasné :) Koupili jsme barák a já mám nového Harleye :) pod stromkem bude už prd :)

A co nadelis MacBookovi? Stihnes mu nadelit novy disk? :mrgreen:
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

ls8:

A co u tebe? Stále se ti nepodařilo sehnat nějaký vyhovující iPhone? :)

Možná trošku OT, ale co kdo plánujete (pokud plánujete) "si nadělit" k Macu/iPhonu na letošní vánoce? :D

Malá inspirace pro ostatní určitě neuškodí. :wink:

Osobně přemýšlím o nějakém 3.5" externím disku. Vyhlídnutý model WD My Book Studio (fw port) bohužel není momentálně nikde k dostání. Tak přemýšlím i o USB variantě (My Book Essential, My Book Elite - moc se mi ale nelíbí ten nový displej co tam přidali a ten lesklý design). My Book for Mac se zase u nás neprodává..

Tím pádem jsem začal přemýšlet taky o Time Capsule. Z amazonu s poštovným a DPH vychází na cca 6700 Kč. Tady mě naopak nepotěšila zpráva, že průměrně to zařízení odchází po 17 měsících, takže nevím jak by se mi tato koupě ve výsledku vyplatila či nikoliv, když by to bylo bez záruky.. :idea:

Momentálně je to tak trošku začarovaný kruh a jsem zvědavý co z toho vyleze :mrgreen:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

ls8

Příspěvek od ls8 »

Odpovedel jsem na par inzeratu ze zdejsi bazarove sekce, zatim ale nic neklaplo. Asi uz to doklepu s tou prisernou Nokii do pristiho roku, doufam ze iPhone 4 bude prevratnejsi nez 3GS. K vanocum si asi nic Applovskeho nenadelim, pockam do ledna na tablet ;)

havran66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od havran66 »

Já si nechám nadělit nějaký lepší sluchadla k iPhonu. A pro holku přemýšlím o nějakým počítači od Applu. Pro mě už to není, protože to vrtání ve woknech by mi asi chybělo. Odrazuje mě ale ta Applovská "papírová" grafika.

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

:mrgreen: u me "Vanoce" nic neznamena,rodice mi nic nedavaji k Vanocum(ne ze bych zlobil,ale to je tim ze to neni nase tradice) jenom pratele ze skoly...

House_MD

Příspěvek od House_MD »

to jako ve Vietnamu nemají Vánoce? :shock:

JackieTran

Obrázek to vis az ted?
V asii je spise Hinduismus,Taoismus a Budhismus..neni tam puvodne Krestanstvi Obrázek

House_MD

Příspěvek od House_MD »

tak jasně, ale třeba nějakou jinačí verzi ;-)

JackieTran

ale jako jo,ted ve 21.stol. uz je v Asii Vanoce dost popularni,takze oni to tam slavej ,ale neni to tradice ;)...stromky tam jsou ,darky taky,a jsou i sluzby kterym vlastne platis a oni prijdou a daji tvym detem darky ktery jsi vlastne koupil :D

Jinak nejvetsi svatek v Asii je NOVY ROK to je proste nejhezci obdobi v roce,neni to jako jeden den noveho roku tady jak to slavite (silvestr) ten asijsky "Novy Rok" je uplne o necem jinem...

TommyS

Příspěvek od TommyS »

OT: Julku můžeš sem hodit pár fotek harleye? :wink:

h4wk3y
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od h4wk3y »

ja se potesim bud RAMkama do meho MBP nebo magic mouse... :D
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz

cicolably

Příspěvek od cicolably »

ja asi po večeri vybehnem na ulicu , vystrelím do vzduchu a poviem že, vianoce sa nekonaju , ježisko sa odbachol
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

ygy

Příspěvek od ygy »

ja dosť vážne rozmýšľam o novom 27" iMac-u ale stále som na vážkach či to nebude pre mna zbytočné a či mi nestačí kúpyť iba nejaký ext. display k macbooku :D a pre iphona možno nové sklíčko

JackieTran

ja bych chtel iMac 27" (kdo by to nechtel zejo) Obrázek ale stejne ho nedostanu

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

toncek píše: ... Tím pádem jsem začal přemýšlet taky o Time Capsule. Z amazonu s poštovným a DPH vychází na cca 6700 Kč. Tady mě naopak nepotěšila zpráva, že průměrně to zařízení odchází po 17 měsících, takže nevím jak by se mi tato koupě ve výsledku vyplatila či nikoliv, když by to bylo bez záruky.. :idea:

Momentálně je to tak trošku začarovaný kruh a jsem zvědavý co z toho vyleze :mrgreen:

TC je fajn. Zařízení se z principu zahřívá, ale vhodným umístěním můžeš tento jev eliminovat. Ale z právě výše uvedeného "potencionálního nebezpečí", bych kvůli záruce doporučoval nákup TC u nás. :)

Qwuiddo

Příspěvek od Qwuiddo »

Mno, když jsme tedy u těch jablečných Vánoc, tak já jsem si objednal magic mouse a plánuju, nevím jestli do Vánoc, MBP 13, ale spíše formou výměny plus můj doplatek, nový kupovat nechci, jedině v anglii. A prodat a koupit - bez kompu být taky nechci :D.

ls8

Příspěvek od ls8 »

ygy píše:ja dosť vážne rozmýšľam o novom 27" iMac-u ale stále som na vážkach či to nebude pre mna zbytočné a či mi nestačí kúpyť iba nejaký ext. display k macbooku :D a pre iphona možno nové sklíčko

Me prijde mnohem praktictejsi reseni MacBook (Pro) a poradny externi displej. Ja jsem naximalne spokojeny s HP LP2475w.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

ls8:

HP LP2475w vypadá dost lákavě, krom jiného také ta možnost otočit ho o 90 stupnů ...

Rozhodně je to dobrý tip na vánoční dárek. :)

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Taky pokud pracuju delší dobu, tak mám MBP připojený na 20" externí monitor a pohodlí je rázem někde jinde (samozřejmě k tomu externí klávesnici a myš). Jen mě na tom štve neustále přehazování kabelů - používám totiž periferie, které jsou normálně připojené k desktopu, takže to vždy musím odpojit, připojit k MBP a po skončení zase připojit zpátky, takže mě to občas otravuje..

Kdybych nepotřeboval přenosný počítač, tak bych možná dnes taky volil např MacMini + 24" monitor. Mini má i pro moje potřeby dostatečný výkon..Případně nějaký iMac..Na druhou stranu z notebooku výše popsaným způsobem desktop uděláte vždy, ale s dektopu notebook těžko :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

l4mpy
Host
Host

Příspěvek od l4mpy »

Vím že se to moc netýká téma ale ta reklama na Coca-Colu je moje nejoblíbenější prostě jí miluju... ale ty první verze byli lepší =)

Jinak na Vánoce jsem tatíkovy koupil nějaký křápy na ryby + zájezd do španělska na pořádný sumce, bratříček dostane nové vybavení na floorbalek a pro mamku netušim ženským se špatně nakupuje.. já nechci nic všechno mám a když něco chybí koupí se během roku :)
iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4

Qwuiddo

Příspěvek od Qwuiddo »

konecne nekdo kdo se drzi tematu :D Ja taky nic nechci prave :D rekl jsem at mi koupi nejakou bundu na jaro, tu magic mouse a vonavku. Napsal jsem tam i lyzovani do alp, ale to jezdime kazdy rok, ale aby se nereklo... Ale vsadim se ze po Vanocich, hned budu neco potrebovat :-) zakon schvalnosti

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

pokud chces aby se v teto sekci drzeli lidi tematu, tak to nejde tohle je OT sekce, pokud chces dej to jinam, modi ti to hodej zase sem, takze si vlastne nepomuzes 8)

Obrázek

BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od BlazingUFO »

ja si asi konecne doprajem beejive :D
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO

JackieTran

Obrázek Deticky uz poslouchaj ve skole vanocni koledy .. my doma kvuli mladsimu braskovi take hrajeme par pisnicek :mrgreen:

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Asi si nadělím Driver až výjde :lol: Na koledy je ještě brzo :wink:.
OT:My ve škole končíme už 18.Prosince tzn.20 dní školy (nepočítám víkendy)
:P.No jo už se to blíží v neděli je už první Adventní neděle :wink:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

já jsem zase takovej že 18.12. na stavbách končíme :) a začínáme až 4.1. .. nic víc pod stromek nedostanou !

Obrázek

TommyS

Příspěvek od TommyS »

OT: Julku naděl si novej mobil "Model: NOKIA!" Tohle se mi něják nezdá :lol: :lol:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

To mi tam dal Drsoň když jsme testovali ty modely iPhonů co si máte dát do profilů, už mi to tam zůstalo :)

Obrázek

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Já jenom že to vypadá divně když admin fóra má jako model zadanou Nokii :lol:
Kdyžtak už "Nokia 3gs 32gb 3.1.2 JB" :lol:

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Když už jsme u těch Vánoc, co budete pořizovat svým drahým polovičkám? Nějak pořád nemůžu na nic přijít..Jako správného "ovocnáře" mě napadlo jí koupit červeného iPoda, který se ji vždycky líbil, ale nejsem si jistý, že bych jí tím až tak potěšil..Co budete kupovat vy?

Jo a fabie či luxusní kabelky kvůli mě zmiňovat nemusíte - to kupovat nebudu :D
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Kup jí nějakou knihu, ať si čte a nemyslí na nějaké úlety (že by třeba šla někam na diskotéku nebo do klubu, mimo jiné machrovat s iPodem) :wink:

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Knihu určitě koupím :arrow: čte ráda. Právě to potřebuji ještě nějak vhodně doplnit. :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

Odpovědět