Categories problém

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
shademan

Categories problém

Příspěvek od shademan »

Zdravím mám docela velkej problém, měl jsem nainstalovanou nějakou verzi categories...ted presne nevim uz jakou a mel sem vytvoreny kategorie a v nich ikonky. Vsechno bylo super ale najednou se mi categories aktualizovali na verzi 2.29 a kdyz do toho programu vlezu tak je uplne prazdnej zadny kategorie proste nic:(...pritom na plose mam vsechno jako driv ale nemuzu nic presouvat atd nevite nekdo co s tim jak to mam dat do poradku? Diky moc

Bill

Re: Categories problém

Příspěvek od Bill »

Nevím, jestli jsi svůj problém již nějak nevyřešil. Ale já bych ho (prg. Categories) přes Cydii smazal. Ale ještě před tím smazáním bych (teda pokud tě to pustí) smazal vše z vytvořených adresářů zpět na plochu a poté bych smazal i ty adresáře. No a když to nepůjde, smáznul bych to rovnou. Ale zapamatuj si přesné názvy tvých adresářů, protože by se ti mohlo stát jako mě, že jsem smáznul Categories i se všema přesunutejma ikonkama (do mých adresářů) a pak jsem se divil jako blázen, že kde mám všechny ty ikony.... Takže potom jsem znovu nainstaloval Categories a na chlup přesně jsem si vytvořil stejné adresáře. A woalá, v nich najednou byly ty mé ztracené ikony.
Tak jestli ti to nějak pomůže, budu rád :wink: .

patrix242
Host
Host

Příspěvek od patrix242 »

Inak obnova ikoniek po náhodnom zmazaní Categories by sa mala dať aj pomocou SBSettings a jeho Hide Icons. Pretože ak dám nejakú aplikáciu do Categories, práve v SBSettings sa prepne jej prepínač pri Hide icon a zmizne z plochy.

Bill

Příspěvek od Bill »

Tak jsem se na to kouknul a je pravda, že u těch aplikací, co mám zařazené v rámci Categories, jsou v SBSettings v Hide icons vypnuty. A ty aplikace, které jsou na ploše, ty jsou zapnuté. Takže je možné, že by to šlo i tímto způsobem :) .

Odpovědět