IP versus LG Arena
IP versus LG Arena
Zdravím,
nedá mi to, abych se s vámi nepodělil o mé zkušenosti s LG Arena.
Věc se má tak, že jsem byl nucen dát svůj IP do servisu a na dobu než se mi vrátí se mi naskytlo používat jako náhradní telefon LG Arena (KM900) nebo Samsung S8000. Po přečtení pár informací, že LG je lepší a je to "něco" jako iPhone jsem se rozhodl pro tento stroj.
Abych se vyjádřil stručně - hauuuuuuuuu, iPhone vrať se co nejdříve!!!!!!
Jak může někdo napsat, že je telefon podobný IP. Už první práce s ním je hrozná. I když má kapacitní displej(další důvod proč jsem se rozhodl pro něj) je to děs. Můj pracovní den....
1) vstanu a ejhle nemůžu si pořádaně ani posvítit na chodbě (IP jako baterka) nakopnutý palec ale přežiju.
2) snídám a pokouším se číst zprávy přes RSS - no raději si zítra koupím noviny
3) jedu do práce - vyhledávání MP3 a posun ve skladbě - děs běs, poslouchám rádio
4) synchronizace emailu - natvrdo nastavené jen přes síť operátora - (IP krásně vybírá co je zrovna dostupné, zda wifi nebo operátor) - budiž stačí to
5) psaní na LG obecně - no raději jen telefonuju a emaily jen přes PC.
6) výdrž - hrůza první den mi chcípnul už po poledni, další dny jsem si vzal do práce datový kabel, přes který jsem ho udržel při životě do večera, kdy šel na nabíječku...
No prostě hrůza. Fuj. Musel jsem to ze sebe nějak dostat, tak alespoň sem. Fakt jsem si myslel, že to LG bude alespoň IP podobné, když už se to leckdes na netu píše, ale opak je pravdou. Je to nebe a dudy.....
čus.
nedá mi to, abych se s vámi nepodělil o mé zkušenosti s LG Arena.
Věc se má tak, že jsem byl nucen dát svůj IP do servisu a na dobu než se mi vrátí se mi naskytlo používat jako náhradní telefon LG Arena (KM900) nebo Samsung S8000. Po přečtení pár informací, že LG je lepší a je to "něco" jako iPhone jsem se rozhodl pro tento stroj.
Abych se vyjádřil stručně - hauuuuuuuuu, iPhone vrať se co nejdříve!!!!!!
Jak může někdo napsat, že je telefon podobný IP. Už první práce s ním je hrozná. I když má kapacitní displej(další důvod proč jsem se rozhodl pro něj) je to děs. Můj pracovní den....
1) vstanu a ejhle nemůžu si pořádaně ani posvítit na chodbě (IP jako baterka) nakopnutý palec ale přežiju.
2) snídám a pokouším se číst zprávy přes RSS - no raději si zítra koupím noviny
3) jedu do práce - vyhledávání MP3 a posun ve skladbě - děs běs, poslouchám rádio
4) synchronizace emailu - natvrdo nastavené jen přes síť operátora - (IP krásně vybírá co je zrovna dostupné, zda wifi nebo operátor) - budiž stačí to
5) psaní na LG obecně - no raději jen telefonuju a emaily jen přes PC.
6) výdrž - hrůza první den mi chcípnul už po poledni, další dny jsem si vzal do práce datový kabel, přes který jsem ho udržel při životě do večera, kdy šel na nabíječku...
No prostě hrůza. Fuj. Musel jsem to ze sebe nějak dostat, tak alespoň sem. Fakt jsem si myslel, že to LG bude alespoň IP podobné, když už se to leckdes na netu píše, ale opak je pravdou. Je to nebe a dudy.....
čus.
Re: IP versus LG Arena
No vidis, a ja mam zase zkusenost se Samsungem Jet , ktery mne docela mile prekvapil. Je podobne rychly, jako iPhone, ma prakticky stejne rychly procesor, jako 3GS ) ma dobrou zakladni vybavu co se tyka funkci, kapacitni display sice neni tak vymakany, jako u iP , ale je velmi dobre pouzitelny, jedine, co mi na nem vadilo, je pomerne nelogicke a slozite ovladani, ktere ma do privetivosti a jednoduchosti iP hodne daleko.A pak samozrejme nedostatek aplikaci a minimalni podpora vyrobce (zatim) . Ale jinak ten telefon urcite neni spatny, za ty penize (necelych 7.000 bez DPH) urcite stoji , dcerka z neho urcite bude mit pod stromeckem radost.
No toto šálí mě zrak? Juramac takový "applař" a koupí dceři samsunga
No, pravda, velka jeste neni, ale chodi uz 12 let Samozrejme , ze by chtela iPhone ,ale na ten je jeste skutecne mala.
-
- Host
Ja mam takovy nazor, ze napodobenina Iphona bude vzdy jen a jen na nic ... Mel jsi si vzit Samsunga S8000 a mel by jsi aspon rychlej telefon ...
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey - CZ O2
no taky bych asi teď vzal toho samsunga, kámoš má samsunga star a přijde mi docela v pohodě (nemá samozřejmě wifi, gps....) ale co se týče rychlosti je fakt podstatně rychlejší než ten LG, no snad to ještě těch pár dní vydržím a pak ho vrazím manželce, ta potřebuje jen volat a mít hezkej telefon ) a tohle LG splňuje.
Juramac páni mít ve 12-ti dotykový telefon o tom se mi tehdy mohle jenom zdát je ale pravda že byla jiná doba
-
- Host
Apple neni nikdo malej tuhle sem jel autobusem takovej kluk snad 10let mu bylo a hral si vedle me z Iphone 2G to vis musis vychovavat uz od malicka ...
EDIT : A to si jeste nevidel mojeho skoro 3leteho synovce kdyz vidi muj Iphone tak zesili a chce abych mu ho zapnul ma uplne neskutecnou radost kdyz to muze odemknout a na neco si macknout
EDIT : A to si jeste nevidel mojeho skoro 3leteho synovce kdyz vidi muj Iphone tak zesili a chce abych mu ho zapnul ma uplne neskutecnou radost kdyz to muze odemknout a na neco si macknout
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey - CZ O2
Můj bratranec který má rok a půl tak si mačká piano,a je s toho taky na větvi ,ale nejvíce ho baví iSqueek doporučuji pro malé děti opravdu je to zabaví
Zobrazit video na http://youtu.be/EXRKJRL0TDU
Kód do fóra: [youtube]EXRKJRL0TDU[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zobrazit video na http://youtu.be/EXRKJRL0TDU
Kód do fóra: [youtube]EXRKJRL0TDU[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Administrator
zhulenej bych to taky zapařil
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
Segra si tiež vybrala Arenu, ale asi nemala dostatočné krytie na iPhone. Hneď som jej dohovoril no už mesiac ho zdarne používa. Volá, SMSkuje a počúva rádio, čo viac to neviem....
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
ale jo, Arena není zase tak špatný telefon, ale nechápu jak ho můžou srovnávat s IP, protože kdo jednou používal IP, tak je pro něj Arena jako hračka pro děti