iPhone 3GS - vypadavanie signalu
-
- Mírně pokročilý
iPhone 3GS - vypadavanie signalu
nuze mam jailbreaknuty 3GS a odblokovany(kedze je z Nemecka) a mavam na nom velmi casto slaby signal alebo vypadne a vyhladava ho...kedze to robilo na 2.2.1 FW a taktiez to robi na 3.1.2 tak myslim ,ze to bude hardware chyba a nemam zaruku cize sa chcem spytat co by mohla stat oprava...(nie, netreba skusit restore, ten som skusal uz viackrat, naposledy dnes)
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB
iPhone 5 32GB black
iPad 2 WiFi+3G 64GB white
iPod nano 6G 16GB silver
iPhone 5 32GB black
iPod nano 6G 16GB silver
Re: iPhone 3GS - vypadavanie signalu
V nastavení vypnout 3G,případně i přenos dat.Nebo u operatora si aktualizovat simkartu.
-
- Mírně pokročilý
je to moj druhy iPhone 3GS ale ten prvy bol zo Slovenska... a mam tam stale tu istu simkartu co som mal na prvom 3GS a tam to fungovalo bez najmensieho problemu... skusim vypat to 3G ale nedavam tomu moc sanci...a vypnut prenos dat? to by ma zabilo ja som s nim velmi casto na nete...teda ked je zrovna signal... i ked zda sa mi ,ze najviac vypadava ked cez edge nieco pozeram...
iPhone 5 32GB black
iPod nano 6G 16GB silver
iPhone 5 32GB black
iPod nano 6G 16GB silver
Já mám jen iP3g,gsko je možná náročnější ale i tak hw chybu bych v tom nehledal,já pokud udělám odemčení modemu aplikací sn0w vyrestartuji a dám obnovit nastavení sítě.Mám Americký a běhá to.
-
- Mírně pokročilý
akoze ja s tym iPhonom po unlocku normalne telefonujem, ono to funguje len mavam casto(nie vzdy) slaby signal a nasledne vypadava celkovo... a ako som spomenul tak velmi casto ked surfujem po nete cez EDGE, to musim robit na prestavky... preto myslim ,ze by to HW mohlo byt... akoze ja s tym fungujem uz dost dlho ale stve ma to... na niektorych miestach kde byval slaby signal ale chytaval som ho s iphonom predtym tak ten teraz si ani neskrtne...
ak sa mi to teda nepodari vyriesit tak zvazujem nad tym dat ho do servisu len neviem kolko by to tak mohlo stat kedze zaruku nema...
ak sa mi to teda nepodari vyriesit tak zvazujem nad tym dat ho do servisu len neviem kolko by to tak mohlo stat kedze zaruku nema...
iPhone 5 32GB black
iPod nano 6G 16GB silver
iPhone 5 32GB black
iPod nano 6G 16GB silver
No řekněme si to asi takhle na iPhon není nic levného,asi bych si našel na netu to někde je,jak se dá rozebrat pak bych se soustředil na antenu což si myslím že by nemuselo být tak hrozné,pokud by to byl některý z modulů to se řeši výměnou zakladovky a to už je otázka jestli se to vyplatí protože cena i s prací většinou převyšuje cenu zařízení tak ti držím palce at je to případně jen ta anténa tam si troufám odhadnout cenu tak do 3000Kč
-
- iPhone expert
B0Gy: A ty jsi měl FW2.1.2 na 3GS?? Já mám iPhone 3GS z Hong Kongu, ale JB nebyl vůbec nutný, stačila pouze oficiální aktivace přes iTunes. Tento článek tu už je, já mám podobný problém.
Toto jsem tam psal:
Toto jsem tam psal:
Ahoj tak přesně tohle se mi dnes stalo s iPhone 3GS 16GB nejaibreakovaný, když mi někdo zavolal tak jsem to vzal a asi 2 min. jsem s ním mluvil a potom to spadlo (předtím jsem mluvil s tátou asi 30 min. a bez problému). Restartoval jsem iP a singnál měl sice 4 čárky ale když jsem někam volal tak to bylo hluché. Vyřešil jsem to až tak že jsem vlezl do nastavení a do volby operátora tam jsem si nechal načíst seznam operátorů a byli tam všichni naši 3 operátoři a předtím jsem tam měl navolenou možnost automatického výběru operátora takže jsem to zrušil a klikl jsem na O2 a potom už to vše šlapalo. A druhá věc je ta že když jsem doma (Olomouc) a jsem připojený na 3G síť, tak se iP někdy sám přepojí na EDGE a jednou dokonce na GPRS, ale tady jsem našel zajímavou odpověď na tuto otázku. Pro neangličtináře se jedná o to že nějaký borec měl tento problém s iP 3GS (přepojování z 3G na EDGE) a proto si vzal druhý telefon (iP 3G) a zatím co 3G indikovalo 3G připojení, tak 3GS jenom EDGE, a proto se zeptal Applu a ti mu řekli že to je normální, protože u iP 3G jsou nepřesné ty indikátory připojení a proto i když byl u obou iP na EDGE tak iP 3G mu ještě může ukazovat 3G připojení. A taky tohle to může dělat na okrajích 3G pokrytí a nebo to může záviset na vytížení 3G sítě.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Sons of Jailbreak
Pokud hledáš nejlevnější řešení, prodávají se nálepky na zadní stranu "Signal Booster" - iPhone 3g/s nemají žádný CommBoard je to všechno na společné desce, oprava řekl bych nemožná.
je to "i-tena"
http://www.i-tena.com/
je to "i-tena"
http://www.i-tena.com/
iP 3Gs 32Gb 4.2.1 - ultrasn0w + iPad BB
-
- Pokročilý uživatel
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
-
- Mírně pokročilý
ou maj gat, v lepsom pripade 3 000Kč? a to este vtedy ked budem mat stastie? kazdopadne by som to mohol ako spravny profesional rozobrat, fuknut do toho a modlit sa aby to slo ako ma ... a ta nalepka... nemam istotu ,ze to s nou pojde lepsie a s postovnym ma to vyjde aj 30-40? a ked mi to nepomoze tak si mozem buchat hlavu o stol (som student a preto mi pride vsetko take drahe )
iPhone 5 32GB black
iPod nano 6G 16GB silver
iPhone 5 32GB black
iPod nano 6G 16GB silver
Mam 3G Iphone a po unlock nechyta nastalo signal,bol odblokovany na O2,tak ked tam dam O2 sem tam mi chyti sigal ale po minute spadne,v com je chyba?Alebo ktoru suciastku vymeniť?
-
- Host
Zdravim, taky mam takovy problem. Na 3G siti jede v pohode, ale na 2G vypadava ma cenu vymena anteny nebo je na odpis? Diky za odpovedi