Třídění videa (hledám)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Třídění videa (hledám)
Ahoj, hledám způsob (nejspíš nějakou aplikaci) která by dokázala roztřídit videa v iPodu (Touch 3G). Protože mám v iPodu velké množství serialu a vyznat se v tom je hrůza. Nejdřív mě napadlo že to musí jít někde v iTunes, ale nenašel jsem
.. děkuji za odpovědi.

Re: Třídění videa (hledám)
co třeba Spotlight ?
(základní funkce FW 3.0.0 + )
Tam zadáš méno seriálu a máš to

Tam zadáš méno seriálu a máš to

-
- iPhone expert
A nejde udělat normální playlist a dát do něj ty videa? U hudebních videí by to tak mělo jít, tak nevidim důvod, proč by to nešlo i u normálních... jedinej problém asi bude ten, že to budeš mít normálně mezi playlistama, a ne ve "Videos"...
OT: Tohle mě jen napadlo jako řešení, tak pokud to nepude, tak nebuď naštvanej
OT: Tohle mě jen napadlo jako řešení, tak pokud to nepude, tak nebuď naštvanej

MacBook Pro (2008)
-
- Host
Já mám videa v iTunes roztříděné pod TV Shows. Možná ti to pomůže.
Tak teda vubec nevim kde mám hledat a jak používat ten nějakej spotlight. Ale přes to nejsem si jist jestli to funguje tak jak chci ja. Já si chci prostě vytvřet složky a tam si dávat videa.
-
- iPhone expert
Tak Spotlight je prostě vyhledávání, který najdeš na -1. stránce v iPhonu ( prostě z první stránky pujdeš doleva)
a buď zkus ty TV shows, popř. ty playlisty ( - u kterých si nejsem vůbec jistej
)

MacBook Pro (2008)
Aha...dík chápu...čekal jsem nějakou app 
EDIT: No tak jsem zkusil ty playlisty a vzdy se mi to hodilo zpatky do normalnich videi...a ty TV shows nejak nemuzu pouzivat...asi to budu delat pomoci Spotlight
EDIT: Tak nakonec ten Playlist funguje...

EDIT: No tak jsem zkusil ty playlisty a vzdy se mi to hodilo zpatky do normalnich videi...a ty TV shows nejak nemuzu pouzivat...asi to budu delat pomoci Spotlight

EDIT: Tak nakonec ten Playlist funguje...

Naposledy upravil(a) Lowely dne ned led 03, 2010 12:11 am, celkem upraveno 1 x.
-
- patron iPhone.cz
Nejednodussi je udelat si v iTunes - tam lze dat do serialu (Seasons, Epizodes...) Das si typ serialu TV Show a muzes editovat, tridit...
Vice na nasich strankach 

1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze