-
- Starý pes fóra :)
Re: Avatar - Movie
ps 4,no ale ja si myslim ze na tom nezalezi n
-
- iPhone expert
no záleží, nechce se mi zkoušet dělat z fotky něco takového třeba 4-5 hodin, pak zjistit, že ta, či ona funkce tam není, nebo si obrázek nevyexportovat ani neuložit
mluvím samozřejmě o demoverzi, popř. studentské a další ořezané extended verzi.
Bo na photoshop plnou palbu nejsou peníze
mluvím samozřejmě o demoverzi, popř. studentské a další ořezané extended verzi.
Bo na photoshop plnou palbu nejsou peníze
-
Tak konečne som bol aj ja. A je to megaaaaaaaaa....bombaaa supeeeeeeer.
Od final fantasy konečne pecka.
Od final fantasy konečne pecka.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
heh a nebol si aj ty dnes v BB? ja ano o 17:15....pekny film fakt DOPORUCUJEM!
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Pokročilý uživatel
Tak jsem se dneska konečně dostal do kina na tento dokonalej film a musím říct, že je to jeden z nej filmů, co jsem kdy viděl, všem doporučuji... Hra na iPhone není špatná, ale tohle je dokonalost
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
Technicky urcite zajimave a nove, ale pribeh podprumer , neco , jako smes Pocahontas,Matrixu a Smoulu..... Videl jsem, ale podruhe urcite ne a ani doma to mit nemusim...
-
Film uz stihol zarobit za 17 dni od spustenia viac ako miliardu dolarov (vyzbieralo sa na vstupnom) http://www.dsl.sk/article.php?article=8544
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Mírně pokročilý
súhlas s Juramacom,technicky super,príbeh slabý priemer,škoda
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom
-
- Pokročilý uživatel
Paly píše:Film uz stihol zarobit za 17 dni od spustenia viac ako miliardu dolarov (vyzbieralo sa na vstupnom)
To je dobře! Alespoň se studia nebudou bát investovat do podobných projektů a my se tak možná dočkáme pokračování (s trochou štestí i s příběhem)
-
Ale zase pribeh nebol az tak hrozny nemate predstavivost?
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
Vy furt resite ten pribeh..tenhle film jde hlavne o efektu ,aby jste si to uzili ten novej svet.Proste je to uplne "jiny" film .Ja rozhodne jsem si to nejvic uzil v IMAXu , byl jsem tam 2x..
Co se tyce pokracovani,tak jsem slysel,ze to uz nebude na Pandore,Cameron to ani nechce.Bude to spis o jinem planete nebo mesic,ted nevim,ve stejnem galixii..A jake Sully ani Neytiri tam uz nebudou.
Co se tyce pokracovani,tak jsem slysel,ze to uz nebude na Pandore,Cameron to ani nechce.Bude to spis o jinem planete nebo mesic,ted nevim,ve stejnem galixii..A jake Sully ani Neytiri tam uz nebudou.
Beru, že ten film může někoho těmi svými efekty uchvátit, ale bez těch jeho opravdu dokonalých vizuálních efektů, by to byl jenom průměrný béčkový film.
Zkuste třeba Vetřelce z roku 1979 od R. Scotta. Při sledování tohohle 30 let starého filmu mi vždycky běhá mráz po zádech a vždy, když si ten film pustíme (a že ten příbeh už známe nazpaměť), ten film dokáže vždycky a spolehlivě vytvořit tu zvláštní atmosféru neznáma a strachu ...
Filmů, které se neokoukají je samozřejmě více, ale na Avatara bych podruhé už nešel.
PS: Jsem docela zvědavý, jestli si někdo na film Avatar vzpomene za 30 let.
Zkuste třeba Vetřelce z roku 1979 od R. Scotta. Při sledování tohohle 30 let starého filmu mi vždycky běhá mráz po zádech a vždy, když si ten film pustíme (a že ten příbeh už známe nazpaměť), ten film dokáže vždycky a spolehlivě vytvořit tu zvláštní atmosféru neznáma a strachu ...
Filmů, které se neokoukají je samozřejmě více, ale na Avatara bych podruhé už nešel.
PS: Jsem docela zvědavý, jestli si někdo na film Avatar vzpomene za 30 let.
-
dodulo píše:heh a nebol si aj ty dnes v BB? ja ano o 17:15....pekny film fakt DOPORUCUJEM!
No ja som bol na 19:00
iPhone 4 32GB JB by GP
-
- patron iPhone.cz
Zkuste třeba Vetřelce z roku 1979 od R. Scotta.
jj, Alien je jediný film, u kterého se ještě dnes bojím. A to jsem ho viděl nejmíň 20x
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
- patron iPhone.cz
Já to už viděl 2x a pokaždý se mi to moc líbilo. Nemám rád kritiky a šťouraly kteří pokaždý hledaj co je na tom filmu špatný i když z kina jdou nadšený. Dcera mě vytáhla do kina na new moon a větší blbost jsem nikdy neviděl a už v první třetině jsem chtěl odejít. Ale tady jsem to úplně hltal a odcházel s pocitem, že nastala nová éra zábavy.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
-
- Administrator
New Moon a celá sága, o tom mi ani nemluv Z mé manželky se stala fanynka toho vyhublého bledého gaye Máme doma komplet knížky, DVD, Soundtracky kalendář jsem v kuchyni zakázal ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Julek : No ty jsi ale osklivy, manzelce takhle kazit radost....styd se
-
- patron iPhone.cz
Jirkus píše:Beru, že ten film může někoho těmi svými efekty uchvátit, ale bez těch jeho opravdu dokonalých vizuálních efektů, by to byl jenom průměrný béčkový film.
Souhlas a to naprostý. Šmoulové v 3D.
tiez som mal cest kuknut ale ako .?nic moc to iba analfabet neznaly filmu moze byt nadseny z niecoho co nema poriadny dej,vojnovych filmov je az az a nechapem ako moze toto uchvatit?ak mas zaujem o efekty staci vytvorit video plne efektov a mozes sa odbavovat a nie toto .velmi slaby priemer.
asi iba na amicov to robi dojem ich narodna hrdost a na nic:-)
asi iba na amicov to robi dojem ich narodna hrdost a na nic:-)
-
Pekne si to napisal, mame dalsi subjektivny nazor
S tymi Amikmi ti to vysetlim tak film Avatar zarobil viac mimo Ameriky cize v Europe atd
Aky dej sa tebe paci? ked sa uz navazas do niecoho tak napis, ze co je lepsie nech vieme, ze si filmu znaly
S tymi Amikmi ti to vysetlim tak film Avatar zarobil viac mimo Ameriky cize v Europe atd
Aky dej sa tebe paci? ked sa uz navazas do niecoho tak napis, ze co je lepsie nech vieme, ze si filmu znaly
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- patron iPhone.cz
Za totality jsem chodil jako student do kina jako člen klubu náročného diváka. Tak se to doopravdy jmenovalo. Tam by jste si vy nároční opravdu užili. Takovej třeba gruzínskej film no myslím že dodnes nic tu kvalitu nepřekonalo. Super děj efekty všechno. Ty kritikové by nenatočili ani večerníčka.
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
-
- patron iPhone.cz
Na tom jsem byl pětkrát a ještě na filmu Jak se točí rozmarýny.
Mimochodem mohli by jste mě někdo uvést film, který má ten "dobrý příběh".
Mimochodem mohli by jste mě někdo uvést film, který má ten "dobrý příběh".
iPhone 4 16GB
MacBook Pro 15"
MacBook Pro 15"
-
- Moderator fóra
No ty propagační filmy musely být určitě zážitek. Takový název hořící sníh mluví za vše
(Neviděl jsem, nevím o čem to je, znám pouze z vyprávění )
(Neviděl jsem, nevím o čem to je, znám pouze z vyprávění )
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
Tak pochvalim sa aj ja bol som na Avatare 3D tu kusok u nas v Ziline v cinemaxe a bol to naozaj zazitok. Film je spraveny super efekty tiez aj ked to "3D" sa mi moc nepacilo radsej by som si to pozrel klasicky aj ked 3D trajler na Toy Story bol naozaj spickovy a ked na mna vybekli tie ruky tak som sa veru oprel do sedadla... Film sa pacil dokonca aj priatelke
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
- patron iPhone.cz
Tak jsem konečně přemluvil manželku a půjdeme se podívat na Avatara do IMAXu. Rád bych se zeptal jako vesnický buran neznalý tohoto 3D kina, zda nějak ovlivní zážitek z filmu skutečnost, že člověk sedí vertikálně zhruba uprostřed, ale horizontálně na kraji Raději viz obrázek:
Zkrátka zda to má IMAX vychytané tak, že v jakémkoliv jejich sedadle to bude OK...
Díky za odpověď zkušeného třidéčkaře
Zkrátka zda to má IMAX vychytané tak, že v jakémkoliv jejich sedadle to bude OK...
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
ne,nevadi to skoro..ja sedel v desatem rade jak je to tam modre vlevo,byl jsem uplne na kraji,presto jsem si ten film nejvic uzil
tisic ludi tisic chuti...na mna lepsi dojem ako krastny otec zatial asi neurobil ziadny film .
a druhy co doporucujem je Magicka hlbocina
a samozrejme stara klasika-
a druhy co doporucujem je Magicka hlbocina
a samozrejme stara klasika-
-
- Host
IMAX
Byl jsem na tom v IMAXu, ve 3 ředě uprostřed a bolelo mě za krkem. Třetí řada má nevýhodu, že člověk kouká pořád nahoru. A celkově je to plátno už moc velký na akční film. Člověk sice krásně zapadne do děje, ale musí otáčet celou hlavou, pokud chce vidět děj na krajích plátna. Ale někomu to může naopak vyhovovat.
Jeje, nějak jsem se překliknul. Tohle patří do diskuze o filmu Avatar. Lze to tam přesunout?
Jeje, nějak jsem se překliknul. Tohle patří do diskuze o filmu Avatar. Lze to tam přesunout?
-
headlong píše:Tak jsem konečně přemluvil manželku a půjdeme se podívat na Avatara do IMAXu. Rád bych se zeptal jako vesnický buran neznalý tohoto 3D kina, zda nějak ovlivní zážitek z filmu skutečnost, že člověk sedí vertikálně zhruba uprostřed, ale horizontálně na kraji Raději viz obrázek:
Kusok vysie by bodlo ale kraj nevadi povedal by som ze sa mi na film kukalo lepsie ako zo stredu hladiska. Moja skusenost.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
Jsem velky fanousek Avataru ,jak jsem uz zminil,tak jsem podle videii udelal "avatar" ...
Cela avatarska fotka v originalni velikosti (1600 x 1200 ) TADY
Cela avatarska fotka v originalni velikosti (1600 x 1200 ) TADY
-
- Administrator
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
dodo_mt píše:Tak pochvalim sa aj ja bol som na Avatare 3D tu kusok u nas v Ziline v cinemaxe a bol to naozaj zazitok. Film je spraveny super efekty tiez aj ked to "3D" sa mi moc nepacilo radsej by som si to pozrel klasicky aj ked 3D trajler na Toy Story bol naozaj spickovy a ked na mna vybekli tie ruky tak som sa veru oprel do sedadla... Film sa pacil dokonca aj priatelke
dodo
mam podobny nazor neviem ako v ostatnych kinach, no ja som bol v Banskej Bystrici v Europe a davali ukazku takisto z Toy story a aj z pripravovanej Alici v krajine zazrakov, tam sa otocila taka macacia tvar, ktora vstupila do hladiska a uskerila sa v tomto filme sice neboli taketo efekty no prepracovanost perfektna
Julek: perfektne videjko
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
-
- patron iPhone.cz
-
- Moderator fóra
Tak jsem včera taky konečně viděl Avatara a musím opravdu uznat, že bomba. Děj byl sice opravdu předvídatelný, a možná příliš ekologický laděný, ale mě to ve výsledku vůbec nevadilo..Po technologické stránce naprosto bezkonkurenční a celkově na mě ten film působil výborně a určitě stojí za shlédnutí (ve 3D).
Neustále jsem se smál při tom jejich "USB" připojení na ty lítající potvory, koně a stromy
Neustále jsem se smál při tom jejich "USB" připojení na ty lítající potvory, koně a stromy
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
lol, prej "USB" ,docela dobre srovnani