Profesionálni "mackári" - sem sa!
- rony
- Klub čistého iOS
Profesionálni "mackári" - sem sa!
Mám skromnú prosbu:
podľa nickov sa ťažko tipuje, čo robíte.
Ak niekto z Vás má na svedomí aj iné projekty týkajúce sa Apple - nejaký webzine, webshop, blog a pod. kľudne mi napíšte súkromnú správu - možno nemáte vyplnené v profile u webu nič, čím by som si to zistil aj sám (aj keď pri tom množstve ľudí by sa mi to ani nepodarilo).
Čo s tým chcem?
Možno objavím nejaký solídny web do čítačky, možno budem mať v zálohe profíkov, ktorým sa dá okolo Apple uveriť. Nie, nechcem otravovať s blbosťami okolo používania Apple ani potajme vyžadovať nejaké nemiestne výhody.
Ja sám mám blog - http://spravodaj.madaj.net/ aby bolo jasné, kto som.
ps: môžete sa pochváliť aj v tomto vlákne, sľubujem, že linky zostanú. Vymažeme iba warezácke sajty (pravidlá tohto webu).
podľa nickov sa ťažko tipuje, čo robíte.
Ak niekto z Vás má na svedomí aj iné projekty týkajúce sa Apple - nejaký webzine, webshop, blog a pod. kľudne mi napíšte súkromnú správu - možno nemáte vyplnené v profile u webu nič, čím by som si to zistil aj sám (aj keď pri tom množstve ľudí by sa mi to ani nepodarilo).
Čo s tým chcem?
Možno objavím nejaký solídny web do čítačky, možno budem mať v zálohe profíkov, ktorým sa dá okolo Apple uveriť. Nie, nechcem otravovať s blbosťami okolo používania Apple ani potajme vyžadovať nejaké nemiestne výhody.
Ja sám mám blog - http://spravodaj.madaj.net/ aby bolo jasné, kto som.
ps: môžete sa pochváliť aj v tomto vlákne, sľubujem, že linky zostanú. Vymažeme iba warezácke sajty (pravidlá tohto webu).
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Administrator
Re: Profesionálni "mackári" - sem sa!
já jsem obrovský profesionál, ale zároveň skromný takže ode mě se nic nedozvíš
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Já zase zakládám ryze českou společnost KEDLUBNA a.s. (se sídlem na Kaymanských ostrovech ), jako protiváhu k nebezpečně se rozmáhajícímu APPLE Inc.
Mačky ani macky nechovám a všechno co vím, hned postuju do tohohole fóra.
Na kontakty z interfernetu taky moc nevěřím (každý si tu může psát a třeba i vymýšlet co chce) a proto být tebou, raději bych zašel na nějaké setkání, kde se s těmi odborníky můžeš setkat a navázat kontakty osobně.
Mačky ani macky nechovám a všechno co vím, hned postuju do tohohole fóra.
Na kontakty z interfernetu taky moc nevěřím (každý si tu může psát a třeba i vymýšlet co chce) a proto být tebou, raději bych zašel na nějaké setkání, kde se s těmi odborníky můžeš setkat a navázat kontakty osobně.
Myslim, ze toto je super prilezitost potkat profiky. Ale pro tebe to bude asi trochu z ruky.
- rony
- Klub čistého iOS
vsetkym verim, overil som si to u nas na internetovom departmente CIA.
A nebo Rony vymysli něco (nápad, projekt), co ostatní zaujme (a nadchnou se pro to) a uvidíš ten nával.
- rony
- Klub čistého iOS
mne nejde ani o programy a tak. Ide mi o to trochu spoznat identitu ludi tu z tohto fora, ktori sa napr. staraju nejake znamejsie weby ci iny biznis okolo Apple. Priklad: mate pomerne znamy weblog, kde sa venujete Apple. Proste sparovat nick na fore s webom, ktory uz rony pozna ale nevidi to prepojenie. Alebo trebars sa pochvalit, ze AHA tato znama App v AppStore, TO SOM JA!
Ad nejaky zaujimavy projekt, nema suvis s Apple:
http://www.taimador.com - je to jukeboxovy software pre multimedialny prehravac Syabas Popcorn Hour.
Ad nejaky zaujimavy projekt, nema suvis s Apple:
http://www.taimador.com - je to jukeboxovy software pre multimedialny prehravac Syabas Popcorn Hour.
-
- iPhone expert
Tak já se teda pochválim když si to veřejně povolil
Od března minulýho roku jsem začal s programovánim v C. Začátky byli těžký ale pak to šlo líp a líp a s každym drobnym úspěchem se zvětšovala motivace. V září jsem se tak trochu rozhodl, že bych chtěl zkusit udělat nějakou aplikaci na iPhone, a tak jsem se začal učit Objective-C. Rodiče mi přispěli na MacBook Pro, který k nám z Ameriky dorazil na začátku listopadu. Od tý doby se učim v iPhone SDK a dělám mojí matematickou kvadratickou aplikaci. No a teď už jí mám skoro hotovou, zbejvá jenom poslední část překladu do angličtiny a nějaká slušně vypadající ikona. Koukněte na moje stránky:
http://www.glimsoft.com
(Omlouvám se za tohle vychválení se, ale nedalo mi to )
Od března minulýho roku jsem začal s programovánim v C. Začátky byli těžký ale pak to šlo líp a líp a s každym drobnym úspěchem se zvětšovala motivace. V září jsem se tak trochu rozhodl, že bych chtěl zkusit udělat nějakou aplikaci na iPhone, a tak jsem se začal učit Objective-C. Rodiče mi přispěli na MacBook Pro, který k nám z Ameriky dorazil na začátku listopadu. Od tý doby se učim v iPhone SDK a dělám mojí matematickou kvadratickou aplikaci. No a teď už jí mám skoro hotovou, zbejvá jenom poslední část překladu do angličtiny a nějaká slušně vypadající ikona. Koukněte na moje stránky:
http://www.glimsoft.com
(Omlouvám se za tohle vychválení se, ale nedalo mi to )
Naposledy upravil(a) Lukáš Petr dne čtv led 14, 2010 9:09 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Starý pes fóra :)
O tom toto vlakno podla mna je
App vyzera suprovo. Nech sa dari. Trocha by som upravil dizajn stranky, ale inac v pohodicke
App vyzera suprovo. Nech sa dari. Trocha by som upravil dizajn stranky, ale inac v pohodicke
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- iPhone expert
Já vim, design stránky je lame ale to je proto že já vůbec s grafikou neumim a moji známí taky moc ne. Jestli ta app něco vydělá tak tohle bude jedna z prvních věcí do kterejch budu investovat. Jinak pokud se někdo z vás aspoň trochu zajímáte o matematiku tak si tu aplikaci potom určitě kupte.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Starý pes fóra :)
ja mám síce web ale slúži len ako reklama , možno do budúctnosti by som chcel aj založiť nejaký web o apple ale konkurencia je veľká a množstvo klvalitných webov pribúda každý deň a ja mám maximálne čas prečítať nejaké tie novinky a je večer . možno na staré kolená sa budem snažť založiť nejaký kvalitný web ale teraz určite nie
-
- Administrator
já díky apple a jejich app iweb jsem si vyrobil muj vlastní web, který znáte (mam ho v podpisu) neumim psat kod ale v MACu je to pro naprosté ne kodery, proto mam i ja vlastni web
- rony
- Klub čistého iOS
Julku ale ty nie si Apple profesional ty si taky amater, ze nechapem, preco ta tu trpime a nechapem preco mi za tieto blbe reci jednu nesvihnes
-
- Administrator
protože jsme v kontaktu pouze virtuálně ale dost OT nechám tedy prostor pro profíky
Neboj se Rony, ono to jednou prijde A pokud mel Julek na mysli "profiky" , pak buh te ochranuj.... Jen rejpu, nudim se na letisti, odlet ma 3 hodiny zpozdeni....zatim...