Google Phone je tu :-)
-
- Moderator fóra
Google Phone je tu :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Re: Google Phone je tu :-)
Vypadá fakt luxusně .Že by konečně nějaký úspěšný "iPhone killer"...Snad ne
-
- Starý pes fóra :)
jak ono se to vlastně nazývá Google Phone nebo Nexus One?
Co je používanější?
Co je používanější?
Když řekneš Nexus Onetak na tebe všichni budou hledět jak na blázna,ale když řekneš Google phone hned se ví o co jde
-
perfektný telefón ! ale jediná chybička krásy ktorá by mi asi dosť chýbala a to multitouch
-
libi se mi.Docela se tesim az to bude v Cesku.Heh dobry je,ze temer vsechna aplikace v Nexus One je od Google,od vlastni firmy(mapa,...)
Zajímavě vypadá ten supertelefon gPhone.
Uvidíme, jaká odpověď přijde z Cupertina.
Uvidíme, jaká odpověď přijde z Cupertina.
-
- iPhone expert
ygy píše:perfektný telefón ! ale jediná chybička krásy ktorá by mi asi dosť chýbala a to multitouch
multitouch na androidu mám pocit jde doinstalovat nějakým hackem
jinak "prý" G1 umí multitouch, ale nějaký šéf co sedí ve vedení jak v Apple tak v Google to pro dobré styky mezi společnostmi "zakázal"
Jinak NexusOne se mi líbí, vypadá zajímavě a slibně
No , tak odpoved prijde uz tento mesic v podobe tabletu a verim, ze v dohledne dobe prijde novy iPhone, ktery opet posune latku o neco vys.......Ale jinak, libi se mi to, uvidime ,co predvede, za kolik bude nedotovany bez smlouvy a jaka bude nabidka jejich obchodu s aplikacemi. Tam ma Apple hodne veliky naskok a dohanet rozjety vlak bude hodne obtizne. Ale dovedu si predstavit, ze pristi leta budou ovladat tyto dve znacky spolecne se Samsungem a LG pro mene narocne klienty . HTC , pokud se bude drzet WM, a Nokia Symbianu, tak pujdou vsichni do kytek spolecne,v tichosti a bez muziky.....
-
apple sa opiera najma o app store. ale vačšina aplikácií na iphone sú typu spustím a viackrát nezapnem. Pre mna ako obyčajného užívatela iphonu u neho drží iTunes . veľmi som si naňo zvykol a vyšperkoval (atworky, texty , presné dátumy ,štýli...) a už iba ťažko by som si odvykal na nahadzovanie vecí do telefónu pomocou drag and drop . avšak ako druhý telefón s iným operátorom to nemusí byť zlé. Velmi sa mi páči že si k jednotlivým kontaktom môžem priradiť facebook účet a automaticky sa mi k kontaktom priradí ich fotografia z facebooku bez toho aby som musel niekoho trápne fotiť . zaujímavá tiež môže byť práca s gmailom alebo google mapami ktoré podla doposial zistených informácií sú na veľmi vysokej úrovni , a potom konečne naše zmiňované vizitky. samozrejme iphonu sa nevzdám ale toto je telefón za posledných 2 rokov korý sa mi zapáčil najviac. ale tak ako jura povedal uvidíme čo vytasí apple
-
To co je? To nemyslia vazne No nic, bojuju na zlom valečnom poli phone&web tu uz je a to je iPhone. Nemohli si vymysliet aspon inu kategoriu kde by boli prvy napr Copy&pastePhone
Ale konecne nieco co nie je na platforme win ma to u mna plus a minus za to, ze to nie je iPhone Kto je za?
Ale konecne nieco co nie je na platforme win ma to u mna plus a minus za to, ze to nie je iPhone Kto je za?
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Moderator fóra
Marthin píše:jinak "prý" G1 umí multitouch, ale nějaký šéf co sedí ve vedení jak v Apple tak v Google to pro dobré styky mezi společnostmi "zakázal" :lol
Ten pán se jmenuje Eric Schmidt a v dozorční radě Apple už nesedí.
http://www.zive.cz/bleskovky/stret-zajmu-sef-googlu-eric-schmidt-konci-v-dozorci-rade-apple/sc-4-a-148194/default.aspx
Juramac: Tuším, že nedotovaný by měl v USA stát něco kolem 520USD. Je o něco levnější, jak iPhone, ale podle mě to zas až tak propastný rozdíl není. Už zase slyším ty věčné nespokojence, kteří tak rádi hlásali, jak je iPhone drahý. Teď mají další možnost se projevit.
Jinak Android jako mobilní OS je určitě zajímavý a má potencionál do budoucna. Přeci jenom za ním stojí jedna z předních společností. Osobně jsem si hrál s nějakým HTC, model přesně nevím, ale byl to ten co se u nás prodával jako první s Androidem. Na první seznámení mě příjemně překvapil. Navíc nová verze Androidu má být zase někde jinde, tak uvidíme..
Na druhou stranu už sem to psal na twitteru, mít mobilní telefon a na zádech mít logo internetového vyhledávače na mě prozatím působí divně. Nějak mi to nejde dohromady
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Sons of Jailbreak
Apple to věděl ze bude Google phone a tak předpokládám ze si na nej nĚco připravil no uvidíme 27. Ale jinak vypadá slibně hlavně ta navigace a foťák
Fakt úžasne,toto je u mna 1 hneď po iPhone ak bude na slovenskom trhu idem dotoho ale iPhonu sa nepustim.
Snoppy : nesdilim tve nadseni. Nez se tenhle nedodelany korejsky zazrak od HTC dostane k nam, tak si radeji, kdyz uz budu kupovat dalsi telefon, koupim novy iPhone 4 , nebo jak se bude jmenovat. To zazemi appstore a provazanost s macem google phone asi mit nebude poradne nikdy a nez se trapit s nedodelkem, radeji si koupim spolehlivy a vyzkouseny iPhone. Ten v te dobe uz bude take venku ... A jestli bude mit lepsi fotak a nebo kdo vi co jeste, je mi uplne fuk. Pro me je podstatne,aby to vse fungovalo, jak ma, proto ani nehonim zadne JB, ktere iPhone degraduji . Ale verim, ze oslovi spoustu silencu (v dobrem slova smyslu, vzdyt i my jsme silenci) ....
-
No nechcel by som už len z dôvodu že bude ešte trvať, kým sa im podarí objaviť všetky možnosti prístroja = Jailbreak a upgradnuť si ho podľa svojich predstáv a na svoj obraz.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
- Moderator fóra
Android je zcela otevřený OS. Můžeš si dělat co chceš. Žádný "JB" není potřeba
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Mírně pokročilý
2 Jura
HTC je Thaiwan, takze budes mit telefon z Ciny tak jako tak - bud z pevninske nebo ostrovni
HTC je Thaiwan, takze budes mit telefon z Ciny tak jako tak - bud z pevninske nebo ostrovni
-
nj,vsechno je ted skoro z ciny zejo
Cherr : To neni o chine ale o kvalite vyrobku, a te zadny HTC nedosahne jeste hodne dlouho, jestli vubec nekdy .
Jackie nemáš pravdu...
Jinak by mě ještě zajímalo kolik bude tenhle "našlapanej gPhone" stát odhaduji že pod 20 určitě nepůjde
iPhonu bych se taky nevzdal,taky se mi moc líbí iTunes a práce s ním a navíc iPhone má geniální display+multitouch
Jinak by mě ještě zajímalo kolik bude tenhle "našlapanej gPhone" stát odhaduji že pod 20 určitě nepůjde
iPhonu bych se taky nevzdal,taky se mi moc líbí iTunes a práce s ním a navíc iPhone má geniální display+multitouch
To Juramac: asi si ma nepochopil iPhone je iPhone u niekoho to je práva ruka a iný ho má na klobase
u mna je iPhone jedine zariadenie stvarnujce dokonalost, a ten Novy iPhone/tablet alebo čo to bude určiťe kúpim ale
tento mobil chcem hlavne na kominikaciu z ľudmi facebook,Gmail,atd..atd.
Apple iPhone (priznajme si)používame pre jeho lahkost,funkčnosť,jednoduchosť,neobmedzený upravamy(po JB).
A nespocetnym množstvom aplikacií.
Ale tento mobil my ponuka firma ktorej web aplikácie používam najviac a určite budú viac prisposobene na používanie v tomto zariadeni.
Jednoducho doplnok k môjmu iPhonu.
u mna je iPhone jedine zariadenie stvarnujce dokonalost, a ten Novy iPhone/tablet alebo čo to bude určiťe kúpim ale
tento mobil chcem hlavne na kominikaciu z ľudmi facebook,Gmail,atd..atd.
Apple iPhone (priznajme si)používame pre jeho lahkost,funkčnosť,jednoduchosť,neobmedzený upravamy(po JB).
A nespocetnym množstvom aplikacií.
Ale tento mobil my ponuka firma ktorej web aplikácie používam najviac a určite budú viac prisposobene na používanie v tomto zariadeni.
Jednoducho doplnok k môjmu iPhonu.
-
- Host
Tak tady se můžete podívat jakej to je rychlik proti iPhone na webu
http://www.redmondpie.com/nexus-one-blo ... t-9140313/
Krám k hovnu..
http://www.redmondpie.com/nexus-one-blo ... t-9140313/
Krám k hovnu..
Iphone 5 32Gb ios7 gm
@hellmachine nezdá se mi že by mobil který má 1GHz procesor načítal takhle pomalu. Je to nějaký podfuk na iPhone je wi-fi na Nexus one je Edge
-
- Host
@TommyS uvidíme časem až bude víc videa..
Ale taky se mě to moc nezdá Kdyby to nebyl FAKE tak je to super stroj
Ale taky se mě to moc nezdá Kdyby to nebyl FAKE tak je to super stroj
Iphone 5 32Gb ios7 gm
-
docela zajimava srovnovaci tabulka..
-
Jackie a url kde si to nasiel sem nedavas? Alebo si to vymyslel ty?
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Moderator fóra
2 Paly: Máš na obrazku název, když ho dás do goolu, vyleze Ti hned na prvnim odkazu tohle.
Odkaz...
Odkaz...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
alebo ešte jednoduchší spôsob je chytiť obrázok a preniesť ho do toho riadku kde je adrea to ťa hodí na url obrázku a povymazávaš trochu tu cestu a si na tej stránke
-
Paly : ja vzdy ty informace taham z vietnamskych forach nebo z vietnamskych elektronickych casopisech...pochybuji ze umis vietnamsky
-
- Moderator fóra
TommyS píše:Jackie nemáš pravdu...
Odhaduju cenu na úrovni iPhonu. V USA by se měl prodávat za 520USD viz můj příspěvek na minulé stránce.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Zdá se mi že na tom videu když přejíždí mezi jednotlivými stránkami tak se to trošku trhá