iPhone má konečně vážnějšího konkurenta - Nokia N900
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone má konečně vážnějšího konkurenta - Nokia N900
takto vám poviem u tak malej čočke a objektívu ktoré sa nachádzajú v telefónoch sa nedá fotiť viac ako 5mpx. takže akokoľvek budeš mať na telefóne napísané 100 mpx. tak to bude fotiť úplne rovnako ako keby si tam mal 5 mpx a to nezmeníš .
-
- iPhone expert
No právě... proto mě tenhle způsob vybírání překvapil..
MacBook Pro (2008)
-
Mam jsem rad Nokii,neni spatna znacka,ale APPLE je jine kafe
..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Senior uživatel
Chtěl bych mít problémy dnešních 13-ti letých hochů
,musí to být fakt dilema jestli iP nebo N900
, v tom věku jsme alespoň my hráli venku fotbal a hokej a byli rádi, když nám rodiče dali "bůra" na nanuka (je mi 35).No holt nová doba, až bude mít syn 13, asi budu muset najít druhou,popřípadě třetí práci, abych mu mohl koupit iP, iPod Touch nebo snad N900...........? ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
-
- Senior uživatel
Vím, že vývoj nezastavíš, ale k čemu potřebuje 13-ti letý telefon za 15 a více litrů ???
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
-
- iPhone expert
Hape píše:Chtěl bych mít problémy dnešních 13-ti letých hochů,musí to být fakt dilema jestli iP nebo N900
, v tom věku jsme alespoň my hráli venku fotbal a hokej a byli rádi, když nám rodiče dali "bůra" na nanuka (je mi 35).No holt nová doba, až bude mít syn 13, asi budu muset najít druhou,popřípadě třetí práci, abych mu mohl koupit iP, iPod Touch nebo snad N900...........?
OT:
Přesně tak
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ono je to trochu způsobené médii, přítelkyně má ségru, které je 15. Sem tam, pro pobavení si od ní půjčím teen časopis typu Bravo, Popcorn apod.
No a co ta nevidím, rubrika co je iN a co musíš mít a bez čeho se dnešní celebrity neobejdou
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Rádoby zahraniční celebrity, všechny pod 17 let. Nějaký ten zpěvák boty Nike za 5tis., další iPod touch, nějaká herečkozpěvačka MacBook, pak nějaký zpěvák, to ale nevím jestli náhodou nebyla zpěvačka, zrovna Nokia N900, samozřejmě iPhone taky nechybí.. dnešní děti neznají hodnotu peněz
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
-
- Senior uživatel
OT.:Jak říká Daniel Landa alias Halík v Černých baronech "......poslal bych je do Michelinky,tahat pneumatiky......"
-
- Host
Konečne aj mne došla moja N900 a musím povedať že prvý dojem je proste fantasticky som rad že som sa nevrátil k iphonu ale samozrejme že váš názor na iphone nezmením ale podla mňa N900 je lepšia.
Sam som bol vlastníkom iphonu tak to môžem zhodnotiť.
Sam som bol vlastníkom iphonu tak to môžem zhodnotiť.
Lumia 1020
Rome1, jestli tu Nokii máš, máš proti nám ostatním, co N900 ještě v ruce neměli určitou výhodu. Tak se s náma poděl o svoje zážitky a popiš v čem je ta Nokie lepší. Jestli tedy ten telefon opravdu máš ... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
OT:
ja som mal tiež niekedy jednojadrový Athlon 1,6GHz , potom skok na dvojjadro a Intel 3GHz
tiež som si myslel FUUU aký skok , to bude niečo
ANO
HW išiel velmi navrch ale ten SW šunt tam ostal,zazrak sa nekonal.asi tak.
ja som mal tiež niekedy jednojadrový Athlon 1,6GHz , potom skok na dvojjadro a Intel 3GHz
tiež som si myslel FUUU aký skok , to bude niečo
ANO
HW išiel velmi navrch ale ten SW šunt tam ostal,zazrak sa nekonal.asi tak.
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Host
Akurát ju nabíjam potom môžem spraviť aj fotku.
Iphone ma výhodu v kapacitnom displeji ako nie že by som mal problém na n900 ale kapacitný je lepší a samozrejme ovi store sa na appstore nechytá ale inač podla mňa ostrosť alebo jemnosť displeja je na n900 lepšia jak na iphone už len kvôli rozlíšeniu tak isto skvelý multitasking všetko ide plynulo jak ma tak jak som bol zvyknutý na iphone. Kamera fotí moc pekne ale videa len 25 fps je síce dostačujúce ale za 600 ecok by sa čakalo viac Ale moc sa mi paci maemo to prechádzanie oknami a podla mňa browser ak nie lepší určite na úrovni iphonu plnohodnotný flash. Prakticky nenapíšem nič nove čo by ste nevedeli moc dobre sa mi píše s tou hardwardovou klávesnicou. A samozrejme stereo repro hrajú pekne
Ak hovoríš že maemo je shunt tak si to asi nevidel sorry Nehovorím že Iphone je shunt a podla mňa si N900 asi nedržal tak nepíš dokiaľ nevyskúšaš pls. Čo všetko nevedel iphone keď bol len 2g to že nevie mms 2 kamera zatiaľ nejde na videohovor bez navigácie to sa ale všetko zmení príchodom nového firmwaru. Dačo čo nastalo príchodom 3G. Moc sa mi páči že nokia dodáva špunty.
Ete 1 vec čo ma Iphone skvelé a to multitouch to roztiahnutie prstami na zväčšenie je rýchlejšie jak "krúžkovanie" či jak to nazvať na n900 ale určite o dosť lepšie jak na n97 alebo ostatných telefónoch čo majú symbian alebo WM síce nie všetky isť do tej lišty a dávať plus mínus Ja sám som ete keď bol Iphone 2G premýšľal kto príde s takýmto riešením a podla mňa je to dosť dobré.
Všeliaké maličkosti napr. FB ani nemusíte mat otvorený vám ukazuje na okne takú mini verziu čo kto napísal alebo pekne každú stránku si dat na okno maema s pekným náhľadom maličkosti proste čo Iphone nemá by ste museli vidieť takto to znie o ničom
Iphone ma výhodu v kapacitnom displeji ako nie že by som mal problém na n900 ale kapacitný je lepší a samozrejme ovi store sa na appstore nechytá ale inač podla mňa ostrosť alebo jemnosť displeja je na n900 lepšia jak na iphone už len kvôli rozlíšeniu tak isto skvelý multitasking všetko ide plynulo jak ma tak jak som bol zvyknutý na iphone. Kamera fotí moc pekne ale videa len 25 fps je síce dostačujúce ale za 600 ecok by sa čakalo viac Ale moc sa mi paci maemo to prechádzanie oknami a podla mňa browser ak nie lepší určite na úrovni iphonu plnohodnotný flash. Prakticky nenapíšem nič nove čo by ste nevedeli moc dobre sa mi píše s tou hardwardovou klávesnicou. A samozrejme stereo repro hrajú pekne
Ak hovoríš že maemo je shunt tak si to asi nevidel sorry Nehovorím že Iphone je shunt a podla mňa si N900 asi nedržal tak nepíš dokiaľ nevyskúšaš pls. Čo všetko nevedel iphone keď bol len 2g to že nevie mms 2 kamera zatiaľ nejde na videohovor bez navigácie to sa ale všetko zmení príchodom nového firmwaru. Dačo čo nastalo príchodom 3G. Moc sa mi páči že nokia dodáva špunty.
Ete 1 vec čo ma Iphone skvelé a to multitouch to roztiahnutie prstami na zväčšenie je rýchlejšie jak "krúžkovanie" či jak to nazvať na n900 ale určite o dosť lepšie jak na n97 alebo ostatných telefónoch čo majú symbian alebo WM síce nie všetky isť do tej lišty a dávať plus mínus Ja sám som ete keď bol Iphone 2G premýšľal kto príde s takýmto riešením a podla mňa je to dosť dobré.
Všeliaké maličkosti napr. FB ani nemusíte mat otvorený vám ukazuje na okne takú mini verziu čo kto napísal alebo pekne každú stránku si dat na okno maema s pekným náhľadom maličkosti proste čo Iphone nemá by ste museli vidieť takto to znie o ničom
Lumia 1020
-
- Host
Nemyslím si sľubovaná foto :
http://i49.tinypic.com/140ddg5.jpg
Ty si mal n900 ale zase si prešiel na Iphone ? Ako jediný dôvod by som videl hry nič iné teda aspoň mňa nič iné nenapadá![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://i49.tinypic.com/140ddg5.jpg
Ty si mal n900 ale zase si prešiel na Iphone ? Ako jediný dôvod by som videl hry nič iné teda aspoň mňa nič iné nenapadá
Lumia 1020
-
Tak uz ked Nokla ma lepsi tels dotykovym telefonom tak ja rozbijem svoj iPhone
Original je len jeden. iPhone ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
proti gustu ziaden disputat.
proti gustu ziaden disputat.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
Sorry Paly ale vôbec som nepochopil tej vete čo keď ma ?
Ja som mal Iphone 3G pre mňa osobne ja lepšia ta Nokia n900 ale koľko ludi toľko chuti že ano
Ale je zbytočne písať na iphone fórum a čakať aspoň nejaké plus na Nokiu
Aspoň keby ste ho držali a vyskúšali nerobili hneď závery to isté kritizujete keď nadávajú na Iphone ja osobne som naňho nenadával ale proste mal som možnosť mať obidva a viem čo je pre mňa lepšie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja som mal Iphone 3G pre mňa osobne ja lepšia ta Nokia n900 ale koľko ludi toľko chuti že ano
Lumia 1020
-
no ved nikto ti nič neberie
maš nokiu chod na nokia forum,ja tam tiež nevypisujem o iPhone,koho by to zaujimalo,že.
tu dopadneš podobne,maš si spokojný ? OUKEJ
a držal som ho v ruke,neboj aj N97 a to bolo delo pre N-forum,ale asi len tam.
a aby si nebol smutný posielam ti
maš nokiu chod na nokia forum,ja tam tiež nevypisujem o iPhone,koho by to zaujimalo,že.
tu dopadneš podobne,maš si spokojný ? OUKEJ
a držal som ho v ruke,neboj aj N97 a to bolo delo pre N-forum,ale asi len tam.
a aby si nebol smutný posielam ti
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Host
Však jasne tuto už končím stránka je super aj všetko dost pomohlo v časoch keď som mal 3g a za to veľké dííík ale už keď nemám iphone je zbytočne sem chodiť max. ak sa zjavia nove komenty na tuto tému sem zase napíšem
nie som smutný len som chcel napísať svoju skúsenosť s týmto telefónom už keď tu bolo spravené toto téma na n900.
Ok tak už asi len toľko užívajte si svoje iphony nech slúžia a nie nemyslím to ironicky. Idem na nejaké to "trápne" maemo fórum![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ok tak už asi len toľko užívajte si svoje iphony nech slúžia a nie nemyslím to ironicky. Idem na nejaké to "trápne" maemo fórum
Lumia 1020
Rom1: Já ve svých třinácti vůbec žádný telefon neměl a tobě ten pěkný telefon moc přeju. Teď mám sice iPhone 3G, zvažuji nákup nového "iPhonu HD", ale pokud zjistím, že to pro mne bude lepší, bez emocí přejdu třeba na Nokii.
Katalogové informace si mohu přečíst všude, ale srovnání člověka, který oba telefony používal, je pro mne cenné. Takže jestli ten telefon Nokia N900 opravdu máš, klidně do tohoto vlákna přispívej dále.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Katalogové informace si mohu přečíst všude, ale srovnání člověka, který oba telefony používal, je pro mne cenné. Takže jestli ten telefon Nokia N900 opravdu máš, klidně do tohoto vlákna přispívej dále.
-
- Administrator
jj také si to přečtu a rád ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
-
- Host
Ja len upresním neviem skade máš že mám 13 rokov ? Ak to chceš vedieť mam 22 a ak by vás dačo zaujímalo môžete sa pýtať.
Nevýhoda je že N900 ovládate skoro vkuse len na ležato a preto treba vždy 2 ruky čo nie vždy je možné.
Nevýhoda je že N900 ovládate skoro vkuse len na ležato a preto treba vždy 2 ruky čo nie vždy je možné.
Naposledy upravil(a) Rom1 dne sob úno 06, 2010 12:20 pm, celkem upraveno 2 x.
Lumia 1020
-
- Administrator
ok zeptám se, jaké aplikace jde na nokii pořídit ? existuje čtečka knih ?
Rom1 píše:Ja len upresním neviem skade máš že mám 13 rokov ? Ak to chceš vedieť mam 22 a ak by vás dačo zaujímalo môžete sa pýtať....
Promiň mi ten úlet.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Zkus ty telefony normálně porovnat a zjisti v čem se liší. Nedavno jsem tady viděl tabulku ve které Jackietran porovnávál iPhone, iPhone 3G a 3Gs. Představ si, že jsi prodavač a že nás chceš férové přesvědčit o kvalitách N900.
V čem je tedy N900 oproti iPhone 3G (3Gs) lepší?
-
- Host
Julek píše:ok zeptám se, jaké aplikace jde na nokii pořídit ? existuje čtečka knih ?
Tak N900 nemá problém s typickými ako doc. pdf. xls. txt. nejaké extrémy som zatiaľ neskúšal tak neviem. Napríklad je tam http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=63246 a ten podporuje toto všetko: pdb, fb2, html, chm, plucker, palmdoc, ztxt, tcr (psion text), rtf, oeb, openreader, non-DRM'ed mobipocket, plain text
A tie aplikácie ich není zrovna málo ale ja zatiaľ používam toto:
zoutube - YouTube klient možnosť video aj hneď stiahnuť.
Conky - info. o vyťažení procesoru pamäti stav komunikačných kanálov a prebiehajúcich procesov
Pidgin Extra Protocols - Kvôli ICQ
Skype, jabber a ostatne už sú pôvodne v maemu.
FM Radio - rádio
KMPlayer - kvôli titulkom na filmy
Recorder - klasický diktafón
Petrovich - odosielanie súborov cez Bluetooth a email
ForecaWeather - info. o počasí a predpoveď na dlhšie obdobie
gTranslate - on-line prekladač textov
Nameday Applet - widget na plochu zobrazuje kto má meniny
Currency Converter - on-line kurz svetových menách
Gonvert - klasika prevod jednotiek
Catorise - automatické zaradenie ikon do zložiek podla typu aplikácie možnosť zmeny umiestnenia ikony a premenovanie zložky
Headphone Daemon - pri odpojení sluchádiel zastaví práve prehravanú skladbu
Hermes - Synchronizácia kontaktov s FB fotky narodeniny atd..
Mám ho len chvíľku tak zatiaľ toto.
Jirkus ukaz mi tu tabuľku aby som vedel ako to myslíš budem mat aspoň jasno
Naposledy upravil(a) Rom1 dne úte úno 02, 2010 2:30 pm, celkem upraveno 2 x.
Lumia 1020
-
na nokii da otevrit textove soubory..Ale fakt se to neda srovnavat s iPhone/iPod, je to uplne jine
.. iPhone ma i lepsi surfovani po internetu.Co se tyce her a aplikaci,tak taky se fakt neda srovnat s iPhone,Nokia ma ten N-gage,to jo,ale neni to jako AppStore
.. Ja mel Nokii,byl jsem spokojen az do te doby kdyz jsem dostal do ruky iPhone.
Pokud jsi presel na Nokii..to je tim ze jsi neumel s iphonem a proto rikas ze Nokia je lepsi..coz neni pravda.Nokia (N900) je jen obyc telefon a iphone,je tovic nez jen "telefon".
:P
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pokud jsi presel na Nokii..to je tim ze jsi neumel s iphonem a proto rikas ze Nokia je lepsi..coz neni pravda.Nokia (N900) je jen obyc telefon a iphone,je tovic nez jen "telefon".
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Host
Napíšem len žejackietran píše:na nokii da otevrit textove soubory..Ale fakt se to neda srovnavat s iPhone/iPod, je to uplne jine
jackietran ano nevedel som s Iphonom lebo na to treba asi ovládat kvantovu fyziku
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Som dosť prekvapený jak ste háklivý keď dakto nadáva na iphone a ano asi ho ani nedržal v ruke dotyčný ale vy jak vidím robíte to isté česť výnimkám. Iphone je mrte dobrý phone ale už nie najlepší max. čo sa tyká hier.
Ale tak zbytočne sa budeme hádať na Iphone fóre čo je lepšie
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Lumia 1020
-
- Mírně pokročilý
Mně se tenhle telefon líbí a Rom1 hlavně se nenech odradit od postování dalších subjektivních postřehů
Tohle je vlákno o Nokii N900, tak tady ten telefon klidně vychvaluj
Vadí mi na ní akorát ta HW klávesnice, protože díky ní to už je pěknej macek a už jsem si zvykl na softwarovou.
Ještě jsem někde četl, že je problém se synchronizací Google, ale asi je ještě moc brzo se tě na to ptát![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ještě jsem někde četl, že je problém se synchronizací Google, ale asi je ještě moc brzo se tě na to ptát
-
- Host
Ok dík mne sa ta hardwarová klávesnica páči mne osobne sa lepšie píše na tej hardwardovej nez keď to zrovnám s virtuálnou na Iphone a je pravda je o dosť hrubší ako Iphone aj troška ťažší a musím pravdu povedať ak držím obidva je cítiť ta váha n900 ne moc ale je
Mne čo vadí že keď mam pripojené slúchadla v jacku tak keď chcem písať s hardwarovou tak na tej pravej strane to naozaj dosť prekáža to je zle vymyslene. Synchronizácia s Google ? Mysli s Gmailom alebo čo
?
Lumia 1020
-
- Mírně pokročilý
Myslím přes Exchange server. Maily, kontakty a kalendáře z Googlu, protože to po namlsání z iPhonu jak nějakej telefon nebude umět, tak si ho rozhodně nekoupím ! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Samozřejmě se na tý HW klávesnici píše líp, ale já bych jí na na úkor menší hmotnosti a tenčího designu oželel. A ještě by to mohlo bejt vo kus toho plastu s tišťáků levnější![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Samozřejmě se na tý HW klávesnici píše líp, ale já bych jí na na úkor menší hmotnosti a tenčího designu oželel. A ještě by to mohlo bejt vo kus toho plastu s tišťáků levnější
-
- Host
Bohužiaľ toto neviem ale tuším máš pravdu robí to nejaké problémy ale naozaj neviem bližšie napísať.
Pridávam fotky s Iphonom
:
http://i45.tinypic.com/2ikbme9.jpg
http://i47.tinypic.com/rwuko2.jpg
Ja viem sorry za double post ale chcel som aktualizovať tému
Nech není úplne dakde dole ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pridávam fotky s Iphonom
http://i45.tinypic.com/2ikbme9.jpg
http://i47.tinypic.com/rwuko2.jpg
Ja viem sorry za double post ale chcel som aktualizovať tému
Naposledy upravil(a) Rom1 dne úte led 26, 2010 11:11 am, celkem upraveno 1 x.
Lumia 1020
-
- Host
N900 bud s maemo alebo androidom
dual boot
http://www.youtube.com/watch?v=yri4qOfP ... r_embedded
nedělej double posty. Julek
http://www.youtube.com/watch?v=yri4qOfP ... r_embedded
nedělej double posty. Julek
Lumia 1020
-
- patron iPhone.cz
Trošku OT: jsem moc rád, že na rozdíl od jiných fór na tomto může v klidu proběhnout diskuse o "konkurenčním" telefonu, svědčí to o určité vyspělosti zdejší komunity.
Sám jsem kdysi vlastnil pouze telefony Nokia, nyní 100%-ně vím, že bych se z iPhone už zpět nikdy nevrátil, ale rád si přečtu nezaujaté dojmy vlastníka jiného mobilu. Takže Rome - piš dál a bacha na doubleposty![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Sám jsem kdysi vlastnil pouze telefony Nokia, nyní 100%-ně vím, že bych se z iPhone už zpět nikdy nevrátil, ale rád si přečtu nezaujaté dojmy vlastníka jiného mobilu. Takže Rome - piš dál a bacha na doubleposty
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrázek](http://4c.xf.cz/userbar.gif)
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Administrator
i já jsem rád že tu máme určitou kulturu vyjadřování a lidí, ono to tak nevypadá, ale modi ti klidně řeknou jak je to těžké udržet ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
-
- iPhone guru
Nič v zlom, ale už som registrovaný na X fórach, ale tu sa stretávam s najväčšou neochotou pomáhať. To bolo prvé čo som si tu všimol. Myslím tým cele toto fórum. Nerozprávam o sebe, ale o tom čo tu čítam. Niekto sa niečo opýta, a už mu tu je hneď ponúknutý banán... Píšem to tu preto, lebo tie dva príspevky mi prídu nejaké divne... Vôbec mi nesedia. Teraz mi napíšete aby som sem neliezol keď sa mi tu nepáči... Ja nevravím že sa mi tu nepáči, len mam výhrady voči správaniu sa niektorých ľudí na tomto fóre... Ja som relatívne novy používateľ iPhonu, preto som tu, aby som sa kde čo nove dozvedel. Ale fakt tu radšej len čítam, ako píšem, a to je u mňa nezvyk. ...Len moje pocity.
-
- Administrator
někdo i napsal ať sem nechodíš, asi proto měl dobrý důvod, přečti si pravidla, slovníček pojmů, návody a zjistíš jako nový uživatel že tu je už 99% tvých otázek popsáno a vysvětleno.. už jen to že to píšeš sem do vlákna o nokii o něčem svědčí
-
- iPhone guru
Ak by si si to poriadne precital tak by si vedel prečo to tam je. Keď niekto napíše mimo tému pozitívnu reakciu, je to v poriadku. ale keď napíše mimo tému negatívnu reakciu, už je to zle. A tvoje rýchle čítanie prehliadlo aj to že som nepísal o sebe a zmieňujem sa tam o tom že čítam správanie sa jednotlivcov k iným. Mne tu zatiaľ nik nič nevravel... Len vyjadrujem svoj nesúhlas s príspevkom nado mnou... Ale pokojne mi to zmaž, mne je to jedno... Len potvrdíš moje pocity...
-
- Administrator
já si to přečetl dobře, tohle je sekce o všem možném, pokud se v jiných sekcích nedržíš tématu, nebo smamuješ zbytečně, dříve nebo později ti moderátor zatne tipec. tohle je sekce kde můžeš psát o čem chceš ..
Pistaku, člověče vzchop se!
A pokud sem chceš přispívat, pošli sem místo těhdle blbin něco užitečnějšího.
Přeji ti pěkný den.
Omlouvám se za OT, ale třeba to Pistakovi pomůže ...
A pokud sem chceš přispívat, pošli sem místo těhdle blbin něco užitečnějšího.
Přeji ti pěkný den.
Omlouvám se za OT, ale třeba to Pistakovi pomůže ...
-
- iPhone guru
Presne o tom tu píšem. Ale už fakt to nechám tak, lebo sa budeme naťahovať až do 2012