stráta kontaktů

vše co vás napadne
Odpovědět
Lusies

stráta kontaktů

Příspěvek od Lusies »

prosím o radu....na iphone jsem si za čas uložil noví kontakty na telefon a potom za čas sem udělal restore a pote už sem tam ty noví kontakty neměl...asi se neuložily na simku....tak prosím o radu jak zalohovat kontakty na simku....dík

Edit: díky moc..
Naposledy upravil(a) Lusies dne pon led 25, 2010 8:30 pm, celkem upraveno 1 x.

Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: stráta kontaktů

Příspěvek od Hape »

iP ti kontakty na simku neuloží, snad jedině,kdyby si udělal JB existuje na to nějaká aplikace v Cydii. Jinak musíš zazálohovat kontakty synchronizací s Outlookem. Tak ti pak zůstanou v PC.
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

A ja osobne synchronizujem s windows contact, mam ich pekne prehladne, a este aj tie windowsacke kontakty priebezne vsetke oznacim a zalohujem do pc. Dlho mi trvalo kym som si ich prisposobil, a nerad by som ich stratil. Cize plati, zalohovat....... Viem ze som ti neporadil, ale len chcem pridat skusenost ako to mam ja zauzivane, a ako ich budes mat vzdy. Mal som to nastavene cez outlook, ale nejak zle sa mi s tym pracovalo. Preto ja odporucam windows kontakt... Mam vistu.

BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od BlazingUFO »

ja mam s windows kontaktmi problem, kym som mal vistu, tak som to robil tiez, ale na sedmicke, mi to uplne dojebabralo secky kontakty, tam kde som mal pridanych viac cisel mi to niektore zmazalo, tam kde som mal mobil mi dalo popisku ine, tam kde som mal iphone mi dalo mobil, potom mi hodne dlho trvalo kym som to dal do poriadku a teraz nwm co s tym, skusal som sync s outlokom a dopadlo ne az tak zle, ale ani najlepsie, poradte s cim to mam synchronizovat? nejaky 100% program ktory dokaze tie kontakty ulozit tak jak ich mam v ip?
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO

Odpovědět