Argumentace "chytrolínům" a "závistivcům"

vše co vás napadne
Hape
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Argumentace "chytrolínům" a "závistivcům"

Příspěvek od Hape »

Přesně, měl jsem cca 25 mobilů, ale z iP jsem se posr.. ! Je to špička, zvlášť teď,kdy mám 3GS. Ten telefon nemá chybu, ale samozřejmě mne někdo může napadat ze zaujatosti. To je PRAVDA, ale já jsem prostě v tomto případě ZAUJATÝ RÁD !!!!
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Já zaujatý nejsem, asi bych měl být jako iphone taťka :) ale nejsem, iphone je prostě super zařízení, které hlavně funguje. Nikdy jsem se nebránil a bránit nebudu koupit jiné zařízení, které bude stejně revoluční, rychlé, funkční ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Boog
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Boog »

muhehe
ja se prave bavim s par vtipnejma na Hofylandu
- hlavni argumentace proti iPhone, dokola: nelze vymenit baterku, neumi to MMS, nema to dorucenky, iTunes je bazmek, neumi email na Hotmailu :-D nema slot na pametovou kartu, nema hw klavesnici, nema mass storage,neumi hromadne zpravy, neumi preposilat sms, mizerny fotak :-D

no a kdyz jim to vyvratim, ze na vetsinu jsou aplikace si hw doplnky, tak zacnou znovu s tim stejnym. Uz se takhle bavim asi druhy treti den a je to docela zabava, aspon pro me. Je az s podivem, jak nekteri lide nesnasi produkty Apple uz z principu. Hodnotil bych to skoro uz jako animozitu. Date jim argumenty, vyvratite liche domenky, ale stale jedou jakoby v kruhu a rikaji stejnou litanii. Zatim sranda :)

edit:
prave mi jeden nespokojenec na me argumenty vuci jeho lichym pripominkam rekl, ze kdyz on zkousel iphone, tak tyto veci neumel a znovu to zkouset nehodla :-D zabava :))
iWoz.cz - Apple svět v základech
iPhone4 16Gb
iPod nano 3rd gen. 8GB blue
iPod Classic 160 GB Black
iPad 2 64 GB wifi only
MacBook Pro (unibody) 2,53 GHz 15,4", Mountain Lion 10. 8.
MacBook Pro retina 15", 2,3 GHZ, 16 GB ram, 512 GB SSD (na ceste)

House_MD
Starý pes fóra :)

Příspěvek od House_MD »

trošku OT: strejda si koupil HTC HD 2 a snažil se mě přesvědčit, že je to prostě lepší jak iPhone... A vyhrál už jenom tím, že se mu sekalo menu :-D

Jinak si myslím, že veškeré pomluvy na Apple šíří ti, co by chtěli a nemají na to :-)... A strašně mě baví ta průpovídka, že iPhone nemá slot na paměťovky, to je u 32GB verze opravdu potřebné...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Boog
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Boog »

presne, nejcastejsi jsou argumentace HTC je super a diky iPhone se mene prodava :-D osklivy iPhone, prehypovany neschopny produkt zusobil, ze HTC - skvely telefon - je upozaden a mene se prodava :-D
iPhone4 16Gb
iPad 2 64 GB wifi only

House_MD

Příspěvek od House_MD »

OT: Když sem porovnával HTC a iPhone co se týká přesnosti a jednoduchosti ovládání, tak HTC sem nepochopil, asi sem hloupý...

A to je taky argument: ono to dělá, co to dělat má :-)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Boog
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Boog »

jeste mam jeden dobry - jaka chyba je ze si nemuzes do iPhone udelat nacrtek nebo psanou poznamku. Kdyz jsem to vyvratil aplikaci, tak pokracovani bylo, ze nechapou jak, jelikoz iPhone nema stylus :-D
iPhone4 16Gb
iPad 2 64 GB wifi only

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

http://www.stumbleupon.com/su/19JDUi/ga ... -ago-w/r:f

precitaj si to a spytaj sa ich, kolko tych ludi si robilo srandu z iPodu a ci si aj oni dnes myslia, ze iPod je neuspesny "zmetek" :-)
a ci nejake namietky voci nemu dnes maju zmysel, kedze iPod Applu zaraba ako nic predtym. Nehovoriac o tom, ze iPhone to zopakoval.

Dalsia vec, Apple sa stal jednickou na trhu mobilnych telefonov a po rokoch proste nahradil Nokiu. Nie je o com. Toto je jednoducha a jasna sprava :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

McDog

Příspěvek od McDog »

Ja sa vatsinou tak 2-3 dni hadam a ked vieim ze su ako blby a stale opakuju iba vysoka cena,nepoizitelne BT a apple je iba styl tak ich poposielam do zadnice,napisem aky su zakomplexovany a ovplyvnitelny a ze sa s nimi nemam o com bavit pretoze oni budu o rok dva menit phone za iny a ja budem mat stale iphone a budem spokojny.Jaj a zabudol som este si mi chudaci nemozem menit baterky za tie cinske petardy a to ma uz doziera.A ked napisem ze nech mi daju konkretne priklady tak ostane ticho antema umrie:)

takze ano vyriesil som to sposobom Wericha,ktory bol popisaný vyššie:)
Na to je prispevok:
yaJohny píše:Si robia s tym tabletom srandu?
Ziaden plnohodnotny OS
Multitasking v dupe
4:3 ?? to napadlo koho?
fotak, webka, citacka kariet, USB?
flash?
a za 500dolarov?
som v roku 2010?

Obrázek
Obrázek

Lipon
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Lipon »

a proč se hádat, že zrovna ten muj foun je nejlepší? Hlavní je, že to vím já, ne? Mně vyhovuje, plní mé požadavky, ostatní ať si to vyzkouší ... chytrolínů, co si o tom někde něco narychlo přečtou a pak jsou chytrý jak rádio, je plnej net

Přešel jsem z PDA, některé věci, na které jsem byl zvyklý, musím řešit jinak (třeba synchro Outlooku v práci přes ActiveSync), ale jinak nelituju ani minuty, co iP mám

Odpovědět