Zosilnenie outputu na iPhone
-
- Mírně pokročilý
Zosilnenie outputu na iPhone
Mám slúchadlá od Nokia a rád by som ich použil na iPhone. Zvuk je meximálne plechový a tak by ma zaujímalo, či existuje nejaký tweak na zosilnenie.
-
- Moderator fóra
Re: Zosilnenie outputu na iPhone
Moje rada zní: použij kvalitní sluchátka, např. špunty o značkových výrobců a mne nějaká chrastítka od Nokie nebo jiná. Můžeš si koupit i za 10 Kč ve stánku u Vietnamců (Jackietran promine) a pak si stěžovat, že máš plechový zvuk. Výstup iPhone je dostatečně dimenzován při použití kvalitních sluchátek a tvůj dotaz je tím irelevantní. Mluví z tebe absolutní laik.
Ja som kupoval za par ? v dealextreme a som spokojny.Zvuk maju lepsi ako tie co mi ponukal kamarat v Sony a tie stali 25? a mali iba ruzove:(
-
- Moderator fóra
Značkovými jsem měl na mysli výrobky firem, které se výrobou elektroakustickýchi měničů zabývají již mnoho desítek let (AKG, Sennheiser, Bayerdynymic apod.). Investice do sluchátek se zaručeně vyplatí. iPhone tím dostává zcela jiný rozměr. Žádné Sony, Panasonicy, Philipsy či KOSSy, to nejsou výrobci, zaměření na tento druh výrobků (s výjimkou amerických KOSS, které jsou ale již svými parametry na úrovni pouze subjektivně dobře zvučících elektroakustických zařízení).
-
- Pokročilý uživatel
nebo si kup sluchátkový zesilovač...být tebou tak bych si radši koupil kvalitní in-ear sluchátka.
http://www.headphones.cz/inshop/sluchatkove-zesilovace/
http://www.headphones.cz/inshop/sluchatkove-zesilovace/
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
-
- Mírně pokročilý
Když si koupíš kvalitní sluchátka, tak ten zesilovač snad ani nebudeš potřebovat. Já jsem si k Ježíšku nadělil SHURE SE530PTH a konečně Iphone zní jako přehrávač i když k iAudiu X5 má ještě daleko . Ty šlupky co k tomu Apple dává, to je hrůza a Nokia není samozřejmě o moc lepší.
-
- Mírně pokročilý
mal som, resp. mám Creative EP-630...zvuk veľmi kvalitný a značka hovorí sama za seba. Lenže mám poškodenú membránu - dostala sa mi tam voda a nepoužívam ich.
Beavers: Laik nie som. Slová som "skorpíroval" z úst kamaráta, aj keď sa mi to nezdalo. Veď predsa - Apple - iPod - iPhone (zabudovaný iPod). To nie je možné aby bol na zaostalejšej úrovni ako je fínska Nokia.
Beavers: Laik nie som. Slová som "skorpíroval" z úst kamaráta, aj keď sa mi to nezdalo. Veď predsa - Apple - iPod - iPhone (zabudovaný iPod). To nie je možné aby bol na zaostalejšej úrovni ako je fínska Nokia.
-
- Moderator fóra
Nokia má sluchátka konstruovaná pro své telefony. U sluchátek je rozhodující impedance a jejich citlivost. Zesilovač (koncový stupeň) Nokie je prostě přizpůsoben pro JEJICH sluchátka. iPhone má výstup kompatibilní s jakýmikoliv sluchátky, která jsou univerzální. Budou ti tam hrát i špičková DJ sluchátka, ale ta, která odtrhneš od zařízení, ke kterému byla konstruována, ti budou chraplat. Pak se chovají jako ta z tržnice za 10 Kč. Proto jsem tě nazval laikem, ale bez urážky. Mám s tím dost zkušeností.
-
- Mírně pokročilý
Ok. V pohode. Dik za radu.