itunes nevidi iphone
-
- Host
itunes nevidi iphone
cawte,
po pripojeni iphonu k pc sa mi v itunes nezobrazi iphone, ale os ho najde a stale chce pre neho instalovat ovladac.
os- vista
ip- 3gs 3.0.1.3
skusal som restart, rozne porty... a nic, avsak na macu ide bez problemu, problem je len vista.
nejake napady?
po pripojeni iphonu k pc sa mi v itunes nezobrazi iphone, ale os ho najde a stale chce pre neho instalovat ovladac.
os- vista
ip- 3gs 3.0.1.3
skusal som restart, rozne porty... a nic, avsak na macu ide bez problemu, problem je len vista.
nejake napady?
-
- Moderator fóra
Re: itunes nevidi iphone
Zkus jinou verzi iTunes, asi mu chybí neco
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Host
len sranda, ze nejde iba na mojom pc, na ostanych ide.
-
- Moderator fóra
A zkousel jsi treba vytvorit jiny uživatelský učet a nainstalovat iTunes tam?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Stáhni si nový update iTunes měl by být opravený bug,který způsoboval že iTunes neviděl zařízení.
-
- Moderator fóra
Já to hned psal at dá jinou verzi, uvidíme no.
Každopádně tohle bych zkusil drive než položit dotaz.
Každopádně tohle bych zkusil drive než položit dotaz.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
preinstalovat som skusil ako prve.
len je mi divne, ze pri kazdom pripojeni iphonu os stale instaluje jeho ovladac.
asi to vidim na preinstalovanie os kedze ani na fore som nic k tomu nenasiel co by pomohlo
len je mi divne, ze pri kazdom pripojeni iphonu os stale instaluje jeho ovladac.
asi to vidim na preinstalovanie os kedze ani na fore som nic k tomu nenasiel co by pomohlo
měl jsem stejný problém, po desítkách pokusů jsem zjistil, že příčinou je program na šifrování dat na disku. čili zkus hledat tímto směrem...
pokud přeinstaluješ OS, zkus jako první nainstalovat iTunes a pak teprve přidávat další programy. až najdeš ten, který to dělá..
pokud přeinstaluješ OS, zkus jako první nainstalovat iTunes a pak teprve přidávat další programy. až najdeš ten, který to dělá..
-
- Host
uz ho vidi.
pre ostatnych ktorym sa stane nieco podobne:
chyba bola v tom, ze windows si nejakym sposom odinstaloval ovladac a nevedel ho dat spat, stacila obnova systemu na cas kedy este isiel a je vsetko v poriadku.
pre ostatnych ktorym sa stane nieco podobne:
chyba bola v tom, ze windows si nejakym sposom odinstaloval ovladac a nevedel ho dat spat, stacila obnova systemu na cas kedy este isiel a je vsetko v poriadku.
-
- Host
mam asi stejny problem, kdyz pripojim iphone, itunes se spusti, ale napise error zpravu ze: iTunes could not connect to the iPhone because an invalid response was received from the device. jakozto zenska si s tim totalne nevim rady a nejake obnovovani systemu jsem nikdy nedelala , takze bych byla mooc vdecna za nejakou podrobnejsi kucharku
ja mam ten problem,že ked sa mi synchronizoval iphone s itunes a to ho vyhladalo,tak som dole v pravo zašrktol,že nechcem aby pri zapojeni kabla nabehol itunes (či neičo podobne,teraz si enviem rpesne spomenuť že čo to bolo) ako si teda ručne vyhladam v itunes moj iphone ? prosim poradte..dakujem