Restore-FW 3.1.2
Restore-FW 3.1.2
Zdravím,
mám v iP FW 3.1.2,ale potřebuji provést restore ovšem nevím jestli se mi tam při restore nedá ten nový FW 3.1.3
Předem Děkuji za odpovědi
mám v iP FW 3.1.2,ale potřebuji provést restore ovšem nevím jestli se mi tam při restore nedá ten nový FW 3.1.3
Předem Děkuji za odpovědi
-
- Host
Re: Restore-FW 3.1.2
Zdravim, ted se snazim o restore fw 3.1.2 pred DFU ale nedari se mi to. Postupuju podle videa na youtube tak ze zapnu itunes, vypnu iphone, a ted nastava ten problem iphone se mi porad zapina do polohy kdy sviti display a je tam abych pripojit kabel k itunes tak se ho snazim zase vypnout a zase se mi sam zapne. Prosim nevite co s tim?
-
- Starý pes fóra :)
DFU:
iPhone je pripojený k PC a je vypnutý
Power button 3 sek
potom k power buttonu pridať home button na 10 sek
potom pustiť power button a držať len home button..do 30 sekúnd bude svietiť biela obrazovka
edit: sorry čierna
iPhone je pripojený k PC a je vypnutý
Power button 3 sek
potom k power buttonu pridať home button na 10 sek
potom pustiť power button a držať len home button..do 30 sekúnd bude svietiť biela obrazovka
edit: sorry čierna
Naposledy upravil(a) Dodo dne sob úno 06, 2010 8:16 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
-
- Host
Dostal jsem se do te faze kdy mi itunes napsal ze jsem v recovery mode a na display ip se nic neukazuje a ted kdyz dam shift+restore a vyberu iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw tak mi to vyhodi chybu pri overovani: this device isn't eligible for the requested build. Co ted?
-
Je to chyba, že nemáš 3.1.2 pre 3GS ale pre 3G alebo 2G.
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- Host
Vzdyt mam 3GS takze by to mel byt tento soubor iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw . Stahuju to z techto stranek http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
Nemuze to byt zpusobeny tim ze Apple nepodporuje pri overovani u recovery fw 3.1.2 takze nuti ostatni aby si tam nacpali 3.1.3 ? Myslim si ze je to az diskriminace zakaznika.
Nemuze to byt zpusobeny tim ze Apple nepodporuje pri overovani u recovery fw 3.1.2 takze nuti ostatni aby si tam nacpali 3.1.3 ? Myslim si ze je to az diskriminace zakaznika.
-
- Host
caw, aj ja som musel spravit restore na mojom ip a nebola ina moznost ako dat to na 3.1.3 (shift + restore a 3.1.2 nejde a ani podobne navody nie su funkcne)
jedine co som neskusal je cez DFU, na to som nemal cas. inak mas asi smolu, ja si frcim na 3.1.3
mozno este ina verzia itunes (starsia) a skusit to cez nu
jedine co som neskusal je cez DFU, na to som nemal cas. inak mas asi smolu, ja si frcim na 3.1.3
mozno este ina verzia itunes (starsia) a skusit to cez nu
-
- Host
Tak to se mas, taky bych si ho tam nedal ale kdyz jsem po dvou dnech neprisel na zpusob jak tam nacpat 3.1.2 tak jsem si rekl at z toho nemam iCihlu tak jsem ho tam nacpat a ip krasne funguje. Puvodne jsem tam mel taky 3.1.2 s Tethered Jailbreak ale pak jsem si s iP hral v nastaveni tam jsem zvolil smazat data a nastaveni. iP se restartoval do stavu abych ho pripojil k itunes. Z tohoto stavu jsem se nemohl za boha ani pohnou zkousel jsem opetovnej Jailbreak ale nepomol . S Googlem jsme se mu zkouseli vratit zivot ale nepovedlo se. Proto chci ostatni varovat pred touhle blbosti. NEDELEJTE TO
Mě to nebralo FW pro 3GS tak jsem stáhl pro 3G a 2G a jedno z toho šlo
Jinak jaký jsou změny v tý 3.1.3?
Jinak jaký jsou změny v tý 3.1.3?
-
hmm
zaujímaveee na 3GS dať 3G či 2G FW
a asi jediný na svete maš 64GB pamäť , rozšírenú SD kartou??
zaujímaveee na 3GS dať 3G či 2G FW
a asi jediný na svete maš 64GB pamäť , rozšírenú SD kartou??
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Host
Podle me to neprinasi zadny rozumny zmeny. Nema smysl aktualizovat spis bych si pocka na 4.0 teda pokud vubec bude. Kdybych mohl tak ted zustanu u 3.1.2.
-
- Host
niektory z nas totizto nemali na vyber ak z toho nechceli mat tehlu a aj tak ma tethered jb nejak nelakal
Ne takovou malou čtečkou
Ne ale doopravdy,možná jsem špatně koukal a furt jsem stahoval pro 3G a pak jsem najednou stáhl pro 3GS
Ne ale doopravdy,možná jsem špatně koukal a furt jsem stahoval pro 3G a pak jsem najednou stáhl pro 3GS
-
- Host
mam podobny problem ale este cakam ci niekoho nieco napadne tiez som stiahol fw iphone 3 G S 3.1.2 7D11 a nejde to do certa noveho founa a neratal som s takymito problemami nahraval som si sbsettings a po reboote mi uz nesiel spravit make it rain - ved tethered jailbreak tak som musel a nejde a nejde ani na 3.1.2 nejde