tichý reproduktor

Zamčeno
engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tichý reproduktor

Příspěvek od engel »

Chci se zeptat, přítelka si teď přinesla iPhone 3G a oproti mému jí reproduktor u konektoru hraje tak 3x víc, je problém přímo v HW a je to na reklamaci, tzn. "oprav si sám" neb Britexem neprojdu, nebo má někdo nějaký fígl. Restorem jsem to zkoušel už mnohokrát, volume boost nefunguje

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: tichý reproduktor

Příspěvek od Tony1 »

Je jeden fígl jehla a propichat dírky v plastu, u 2G to funguje perfektně. Je to tu už popsané.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od engel »

Jo o tom vím, ale 3G snad ten plast nemá... už mám z DX objednaný reproduktor, tak uvidím co mi řeknou v Britexu až si ho tam zanesu

honza ips

Příspěvek od honza ips »

mam uplne stejny problem jen mi chvili jde a chvily ne tak to dneska asi zkusim dat na reklamaci do britexu, ale bojimse ze me odbijou s tim ze se zavada neprojevila :( . no za pokus to stoji.

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

nekdy se tam dostane prach a pak to o dost tichšie hraje...
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Tony1 píše:Je jeden fígl jehla a propichat dírky v plastu, u 2G to funguje perfektně. Je to tu už popsané.

Tohle jsem u "nového" 2G 16GB udělal a rozdíl je velmi znatelný a hlasitost srovnatelná s 3G/3GS.....pod tou mřížkou je taková textilie asi kvůli prachu která zvuk děsně tlumí...doporučuji!!!
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

spread

Příspěvek od spread »

Ještě otázka, dnes jsem si všiml, že u mého 2 týdny starého 3GS levý reproduktor hraje zcela nahlas a když ho zakryji prstem tak ten pravý nehraje. Je to myslíte zde popisovaný problém? V té membráně která je tam proti prachu nebo může závada být v tom, že zkrátka je vadný. Mám tedy zkusit špendlíkem propíchnout membránku?

Do Britexu to posílat nechci - jejich servis znám moc dobře.

Navíc ten iPhone je nový

noirone

Příspěvek od noirone »

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

:arrow: Spread: já se nestačím divit. Máš nový iPhone a ještě sis nepřečetl manuál? Uff, někdo si koupí iPhone a chtěl by, aby mu hrál nahlas stereofonně. Nechtěl bys k tomu ještě malinký subwoofer?
Lock a smazat. Měl bys dostat ban za tuto otázku (viz odkaz výše).
Edit: Ani po tom, co tazatel dostal odkaz do vlákna, které vysvětluje, že iPhone není stereozařízení, čili NEMÁ dva reproduktory, se nepoučil. Místo toho mi zhrzen napsal dvě osočující PM, kde mi jako nějakému blbci vysvětluje princip sterea a hraje si na poníženého a zároveň na geroje, který snese nějaký ban. Tak takovéhle uživatele buďto zkrotíme, anebo sem nemusí chodit, pokud si myslí, že sežrali Šalomounovo lejno.

Zamčeno