vše co vás napadne
Juramac

Re: Avatar - Movie

Příspěvek od Juramac »

Drtiva vetsina lidi na to jde, protoze je to neco nove, opredene bombastickou reklamou, vselijakymi nej, je to IN, ale jsem presvedcen, ze stejna vetsina lidi si pak rekne - ano,zajimave, efektni,nove ,ale podruhe uz bych na to nesel. Ale to tvurce nezajima. Ucel=zapis do historie, jako prvni celovecerni 3D a hlavne maximalni zisk po celem svete, to splnilo, a o nicem jinem to neni. Ze na to vetsina lidi pak uz nepujde a dalsi penize to nevydela, to uz neni dulezite. Jak jsem jiz jednou psal- bude se na nej vzpominat, jako na 3d Smouly, Pocahontas a Matrix v jednom, ale urcite ne, jako na dobry film, jako treba predchozi Cameronuv Titanic a spoustu jinych skutecne dobrych filmu. :)

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

On si nedá pokoj. To Titanik je kýč jako kráva, a nebýt sexu v zamlžené fordce, tak na něj nejdeš ani ty.
Titanic jse viděl jednou. Avatar 3x. A jsem normální člověk, vždyť mám doma 3 iPhony, 1 iPod a MacBook. Tak co je pořád s tebou, bratře?
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Mike0007CZ, vážím si tě, ale možná bys neměl na ten film tak často koukat. :)

Nemůžeš vyloučit případné vedlejší následky. :)

Na wikipedii jsem zaznamenal, že James Cameron natáčí další 3D Scifi a tenhle "zážitek" si už raději nechám ujít.

Zajímavá je také jeho filmografie. Cameron natočil celkem 15 filmů a jeden televizní seriál.

Věřím tomu, že např. film Xenogenesis byl v roce 1978 velký akční hit, ale dnes mi ten název vůbec nic neříká. Je to veliký kontrast např. s tímhle:

Jirkus píše:Zkuste třeba Vetřelce z roku 1979 od R. Scotta. Při sledování tohohle 30 let starého filmu mi vždycky běhá mráz po zádech a vždy, když si ten film pustíme (a že ten příbeh už známe nazpaměť), ten film dokáže vždycky a spolehlivě vytvořit tu zvláštní atmosféru neznáma a strachu ...

headlong píše:jj, Alien je jediný film, u kterého se ještě dnes bojím. A to jsem ho viděl nejmíň 20x ;-)

Vlastně kromě Titaniku, zfilmovaného "skutečného příběhu" a filmu Hlubina mi žádný jeho film nic neříká.

A obávám se, že tak za pár let dopadne i Avatar.

To je tak, když se člověk honí jenom za prachama ...

havran66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od havran66 »

To Jirkus: Do teď jsem s tebou naprosto souhlasil, protože já jsem při Avataru usínal. Na druhou stranu ale pro moji dceru to byl velký filmový zážitek, takže zbytečně ho Cameron nenatočil :)
To, že Tobě žádný Cameronův film kromě Hlubiny nic neříká, ještě neznamená, že nenatočil filmy, na který se nezapomíná :) Myslím, že Vetřelci a Terminátor většině filmových diváků něco říkají.
PS. Titanic jsem bohužel nikdy nebyl schopen dokoukat.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

A o čem ten film Vetřelci nebo Terminátor jsou?

Ve filmu Terminátor prý hraje S. Stalonne ...

havran66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od havran66 »

OT.Vetřelci: Rozmnožený Scottovy potvory a přežije zase jenom Ripleyová :)
Hned jsem kouknul na CSFD a jsou ještě o jeden procentní bod lepší než tebou zmiňovaný 1. díl. Tím netvrdím, že je lepší :)

Terminátor: Píšu jenom jedním prstem a tak bych to smolil do noci :)
S tím svalovcem si se těsně netrefil :)

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

To havran66: Alespoň vidíš, jaký mám mezery. :)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

máš se co učit :) !!

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

njn :)

JackieTran
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od JackieTran »

Cameron se totiž rozmluvil o tom, že hodlá prvního Avatara trumfnout svým oblíbeným tahem - vydá se pod vodu :o

Odpovědět