Auto-Brightness
-
- Mírně pokročilý
Auto-Brightness
Funguje Vám Auto-Brightness? Já rozdíl vůbec nepoznám.
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Auto-Brightness
ano
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Starý pes fóra :)
Me funguje - kdyz das auto brigthness, tak se myslim trochu zesvetli displej (mozna stmavi - ted bych kecal - ale spis jak rikam).. Je to jen nepatrna zmena, ale ne zas takova, aby nebyla videt
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Mírně pokročilý
Rony - vyčerpávající odpověď
terry - jj, zmtavy se mi trosku ale jinak nic. Ja bych si to predstavoval ze kdyz je hodne svetla tak jas displeje bude malej a naopak kdyz bude tma tak bude svitit zase vic
terry - jj, zmtavy se mi trosku ale jinak nic. Ja bych si to predstavoval ze kdyz je hodne svetla tak jas displeje bude malej a naopak kdyz bude tma tak bude svitit zase vic
-
- Moderator fóra
Jj opravdu to funguje jen minimálně.Hodila by se nějaká aplikace, která by fungovala mnohem líp a víc by to reagovalo na změnu.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- Host
To Veslik: No princip autobrightnessu je presne opacny ako pises. Ked je tma -tak jas displayu je uple maly, naopak, ked si v prostredi, kde je silne svetlo - jas iPhonu sa automaticky zvysi, aby bol display dobre citatelny. Tento princip je uplne logicky a funguje takto na vsetkych displayoch, ktore maju funkciu Auto-Brightness. A co sa tyka mna - som uplne s regulovanim jasu na mojom iP spokojny.
-
- Administrator
Taky spokojenost, občas se mi stane že když si večer čtu a jdu z osvětlené místnosti do tmavého pokoje svítí jako pako, takže pouze horním tlačítkem tel. uspím a následně zapnu a jas se změní.
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
Presne jak pise Julek, na zvyseni svetla reaguje temer okamzite, na tmu pomalu nebo spis vubec.
-
- Mírně pokročilý
Já jsem fakt rozdíl nepoznal Ale většinou používám šedý plastový kryt na iPhone tak možná nereaguje čidlo
-
- Administrator
Pokud tam nemáš vyříznutý otvor tak je to asi jasné, vyzkoušej to bez obalu
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
Zkus telefon odemknout ve tme a elo by to svitit malo. Pak to vraz pred svetlo a za par vterin se to rozviti vic a to je dost poznat.
-
- Mírně pokročilý
Jojo, fakt že jo
-
- Pokročilý uživatel
Dnes rano sa mi stala zaujimava vec, chcel som odblokovat iphone a ten svietil asi iba tak z 1 / 10 ako svieti normalne v noci. Siel som do nastaveni, ze vypnem auto-brightness. Po vypnuti sa nic nezmenilo. Tak som restartol cely iPhone. Svietivost display klesla mozno na 1 / 100 toho co toje normalne, ledva som rozoznal ikonky. Skusil som teda 3. restart a momentalne ide vsetko v pohode. Stalo sa to uz niekomu? Dufam ze to nieje hardwareova zavada. Inak mam iPhone 3G 16 GB. FW 2.2 JB.
Me to casto blbne. Pred JB jsem vzdy zdlouhave lez do Settings. Po JB a instalaci SBSettings. App kdy prejedete prstem po status baru a vyskoci vam okenko s prepinanim nastaveni, je tam i Brightness, je to rychle a ucine.