Vyzvaneni
-
- Mírně pokročilý
Vyzvaneni
cus
ctu tohle forum docela dlouho a vsiml jsem si ze par chalanu psalo ze maji problem s vyzvanenim mp3 ze to je snad kratke a nebo ze pri pripojeni iphona s pc tak ze se pry mp3 co maji vyt na vyzvaneni vymazou? a jak to tedy je nechci v tramvaji aby mi zaclo hrat RING RING si kazdej bude myslet ze jsem nejakej jelen s 3310nokiii
jak to tedy je pls dik
ctu tohle forum docela dlouho a vsiml jsem si ze par chalanu psalo ze maji problem s vyzvanenim mp3 ze to je snad kratke a nebo ze pri pripojeni iphona s pc tak ze se pry mp3 co maji vyt na vyzvaneni vymazou? a jak to tedy je nechci v tramvaji aby mi zaclo hrat RING RING si kazdej bude myslet ze jsem nejakej jelen s 3310nokiii
jak to tedy je pls dik
-
- Administrator
iPhone
Myslím, že "baby" v tramvaji také velmi ocení vaši češtinu. A jeden maličký dotaz, chcete to roztáčet v tramvaji tím, že vám někdo zavolá . Pokud budete mít iPhone proč prostě nepoužijete na přehrávání iPod ?
Jeden chce tančit na vyzvánění v tramvaji a druhý chce lidem sekat hlavy sekerou. Začíná se nám to tu docela slušně rozrůstat.
Jeden chce tančit na vyzvánění v tramvaji a druhý chce lidem sekat hlavy sekerou. Začíná se nám to tu docela slušně rozrůstat.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Host
Tomu se říká metr dlouhá konstrukční trubka a ..... mlátit hlava nehlavanemo píše:ionas píše:! Respect ! kazdymu druhymu joudovi to dneska rve: "zvedni meee, neslysiiis, zvoniiim" atp
Takove lidi bych nejradsi pretahl cerstve naprousenou sekerou po krku... Nemam nic proti normalni pisnicce, ovsem tyhle pseudovtipnosti me silene stvou...
-
- Starý pes fóra :)
Není to tak jednoduchý http://iphone.cz/?text=230-jak-na-vyzva ... -30-sekund
-
- patron iPhone.cz
no to je dobrý psychoJoU píše:Není to tak jednoduchý http://iphone.cz/?text=230-jak-na-vyzva ... -30-sekund
-
-
-
- patron iPhone.cz
-
- Mírně pokročilý
itunes ringtones
Chcem Vas poprosit o pomoc.Neviem ako dostat melodie,ktore v iTunes prerobim do m4a formatu a potom ich vo windowse premenujem na format m4r,do zlozky ringtones.Ked ich tam presuniem tak sa tam vobec nezobrazia.Mozete mi poradit co robim zle?Za odpovede vopred dakujem.
-
Ved si precitaj forum, je to tu napisane...asik milion krat sa presne toto iste riesilo
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
Moonlight píše:som asi slepy ale neviem to najst.Vies mi povedat kde?
asi si napr: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=94&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=aac
treba kliknut na "Hledat" a zadat co chces, urcite to najde
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- patron iPhone.cz
tak tojsem ted zkoušel a nefachá to nebo nevím, kde nastavit ringtone v tom základním seznamu tonu to neníMartas06 píše:Ja nahraju MP3 io delce 20-40 sec. do iPhone pres itunes a pak nainstaluji z installeru aplikace "send Song" ktera je najde a dokaze pouzit jako vyzvaneni...jednoduche a funkcni!!!
Jestli mas nainstalovany SendSong 0.30 (Chodi mi s FW 1.1.2-nevim jaky pouzivas ty),tak nahraj pres iTunes nejake MP3 vyzvaneni,nejlepsi je vytvorit je v NeroWaveEditor,spustis SendSong,vyberes pisnicku a pak ti vyjede seznam co s nim muzes udelat:
Play/Stop
Send to mail
Share Song
Set Ringtone
Cancel
Vic ti neopradim..zkousej to.
Play/Stop
Send to mail
Share Song
Set Ringtone
Cancel
-
- patron iPhone.cz
ještě se optám, dal jsem to set ringtone a tzn, že už to automaticky zvoní? nebo normálka musím do nastavení vyzvánení a tam to změnit, pač tam se mi mp3 neobjevila udělal jsem jinak všechno podle návoduMartas06 píše:Jestli mas nainstalovany SendSong 0.30 (Chodi mi s FW 1.1.2-nevim jaky pouzivas ty),tak nahraj pres iTunes nejake MP3 vyzvaneni,nejlepsi je vytvorit je v NeroWaveEditor,spustis SendSong,vyberes pisnicku a pak ti vyjede seznam co s nim muzes udelat:
Play/Stop
Send to mail
Share Song
Set Ringtone
Cancel
-
- patron iPhone.cz
1.1.2. fw odblok turbosimkou... zkusím poladit ten sendsongMartas06 píše:Jaky pouzivas FW? zkus jinou verzi SendSong...v installeru je jeste mimo 0.30 i 0.09.
Ja pouzivam posledni FW 1.1.2 a verzi SendSong 0.30 a slape jak hodinky.
Kdyz to nastavis,musis do nastaveni zvuku a tam se ton objevi nahore...je od tech defaultnich oddeleny carou
Martas06 píše:Ja nahraju MP3 io delce 20-40 sec. do iPhone pres itunes a pak nainstaluji z installeru aplikace "send Song" ktera je najde a dokaze pouzit jako vyzvaneni...jednoduche a funkcni!!!
Funguje to zcela bezchybně. Nevím sice proč se to hned po instalaci nějak zaseklo, ale teď to maká úplně super! jednoduché, zádné grabování, žádná úprava playlistu.
Jen poznámka, u té mp3 musíte mít vyplněno artist, jinak to sendsong nenajdete! Takže do itunes naperte mp3 a get info rucne a vyplnte kolokku artist, that is all..
-
- Mírně pokročilý
Re: iBrickr?
JoeMax píše:Hola vsici mam dotaz - pouziva nekdo na vyzvaneni iBrickr? kdyz pretahnu sound do iPhonu, porad ho vidim v obsahu telefonu v iBrickru, jenze v iPhonu se neobjevi any ideas pls?
Ibrick mi pracoval jen s firmwarem 1.02 ale s 1.1.1 nejde zatim ani u me a dela mi to to same
-
- Administrator
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t= ... ght=ibrick je tu návod jak rozchodit iBrick na 1.1.1 hledej Osobně iBrick nepoužívám, ale snad ti to pomůže.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Host