Náhradni kryty?

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: nahradni kryty?

Příspěvek od jofos »

No podla fotky sa určite neorientuj, lebo to je očividne foto kompletného iPhonu. Tiež som kupoval z USA cez eBay a nebolo to 100% Apple :wink:
A ako to zistiť? Fake kryty co som doteraz videl sa dali identifikovať podľa hrúbky plastu okolo čočky fotoaparátu. Pri čiernom originálnom kryte je ten plast na kraji tak tenký až je takmer priesvitný.
Ďalej im napríklad chýba dierka na skrutku ktorou sa fixuje páčka vyhadzovania SIMky a kolíčky na ustavenie Logic-boardu. Ale môže m Ti povedať že samozrejme po "prekonaní" týchto prekážok aj neoriginány kryt vyzerá super.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

Roony
Host
Host

Příspěvek od Roony »

Tak ja nevim....ip mam uz fakt dost poskrabanej, ale zas takovy prachy za to dat nechci....a verit "obchodnikum" z aukra se mi moc nechce....
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.

honza ips

Příspěvek od honza ips »

prave se mi podarilo sehnat USA opchodnika ktery mi zasle kolik budu chtit krytu na ip 3G za 800 Kč, samozdrejme original. Tak kdo budete mit zajem tak napiste ja obednam a dodam..

ygy
Starý pes fóra :)

Re: náhradni kryty?

Příspěvek od ygy »

tak isto rozmýšlam o novom kryte ale som dosť na vážkach akožto je zopár krytov na ebay za 1 dolar a predávajúci ma naozaj dobrý feedback (100% ,41) ale fakt som si niesom istý ake je prevedenie krytu kúpili ste už niekto tak lacno ?

CcSsMmm

Příspěvek od CcSsMmm »

Ahoj, mam 3G 8Gb a spadl mi na zem a prasklo jen to přední sklíčko ale ip normálně funguje. Našel jsem si na aukru http://aukro.cz/item804574404_sklicko_d ... ne_3g.html . Mám si ho koupit ?

honza ips

Příspěvek od honza ips »

Zcela urcite jde o cinu takZe nekupuj!

ls8

Příspěvek od ls8 »

A máš někoho, kdo to umí profesionálně vyměnit? Tedy bez poškození iPhonu i krytu?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

iMaty

Re: Náhradni kryty?

Příspěvek od iMaty »

Výše uvedenej link na aukro je ok, kupoval jsem od toho prodejce, dodal mi s poškozeným flex kabelem a bez těch nálepek na přilepení, přilepil jsem to sám lepidlem a až to zatuhlo tak složil a nereagovala spodní část - kvůli tomu flexu, nabídl mi výměnu za nový, vzhledem k tomu, že jsem jen nalepil a při sundávání poškodil, tak jsem se nahádal a dal negativní komentář a dál neřešil, holt jsem měl smůlu...
Týden zpátky kupoval kamarád od stejného prodejce a vše v pořádku, funguje. Záleží na štěstí...

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jofos »

honza ips píše:Zcela urcite jde o cinu takZe nekupuj!

No to som dosť zvedavý z čoho posudzuješ. Ja som mal sklíčka z USA aj u HK a môžem potvrdiť že tie z USA boli tie isté ako z HK akurát o dosť drahšie. A podľa mňa ak je iPhone vyrábaný v Číne, predpokladám že origo sklíčka tiež vyrábajú v Číne.
A mal som aj zadný kryt z USA čo sa tváril ako originál (bol aj odlišný od HK krytu) ale určite nebol origo.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

Roony
Host
Host

Příspěvek od Roony »

Je to opravdu o stesti...na kamaradovim ip jsme poskodili display tak jsme projeli aukro a koupili novej.Vse bylo ok a i prodejce se nam snazil pomoct...Je to jak kdy no....
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.

Kylon

Příspěvek od Kylon »

Sice je tu diskuze starší ale jaké jsou nyní nové možnosti na výměnu krytu? Sháním White 16GB 3G

Díky

petrhol

Příspěvek od petrhol »

Minulý týden jsem koupil bílý iPhone 3G kryt na http://www.macwell.cz, konkrétně tenhle:
http://www.macwell.cz/apple-iphone-3g-r ... d7338.html

Stál mě 1600,- Kč - což je oproti tady udáváným cenám (3 - 5.000,-) Kč sranda. Sice kryt obsahoval i ten stříbrný rámeček i vnitřní prvky, ale nakonec jsem si to v macwellu nechal i vyměnit, přeci jen si nechci z...vit telefon svojí nešikovností.

Jo a perlička: maj tam vystavenej 3G telefon, se zlatým rámečkem (nějakej modnutej), vypadá to skvěle!!! Prý to nabízejí i jako službu, ale ten rámeček je celkem drahej (cenu si už přesně nepamatuju...)

ELEMENT

Příspěvek od ELEMENT »

A kolik to v tom macwellu stálo kompletně i s výměnou? Taky o něm přemýšlím.. :)

Kylon

Příspěvek od Kylon »

No na aukru se již nechá sehnat kompletní kryt, sklíčko za 500Kč. Je otázkou zda tomu bude odpovídat kvalita

mathev

Příspěvek od mathev »

prave som dokoncil vymenu bieleho krytu na iphone 3G

trvalo mi to 4 hodiny.

kryt som kupil tu
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 3447wt_939

pouzite naradie
Obrázek

diely navyse ktore prisly spolu s krytom (nerozumiem na co vyrabaju plastovy ramcek a plastove predne sklo ked su uplne nepouzitelne)
Obrázek

stary kryt VS novy
Obrázek

detail z blizka vidno ako pekne sedi
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

detail na stary kryt a jeho giganticku prasklinu
Obrázek

Paly

Příspěvek od Paly »

mathev: Aka je kvalita toho zadneho krytu? Porovnatelne s originalom, alebo len lacna cinska vyroba?

Dakujem
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

mathev

Příspěvek od mathev »

na pocudovanie je celkom kvalitny

napisy su sice vyrazene trosku hrubsim pismom ale inac som bol prekvapeny
nebolo treba nic vyrezavat respektive specialne upravovat
chromovy kruzok okolo kamery som pouzil povodny
jediny problem bol s chromovym kruzkom okolo jacku ku ktoremu chyba ten diel co ho pritlaca tak som ho lepil priamo

ale o tom som vedel uz pri kupe ze to tam nebude takze pohoda

jo a este jeden ten kovovy spic ktory vymedzuje zakladnu dosku tam nebol tak som ho pouzil zo stareho krytu

pre informaciu chromovy ramcek okolo displaya som prilepil chemoprenom ku krytu kedze aj povodny kryt je lepeny

adamjursa
Host
Host

Příspěvek od adamjursa »

Stalo se, že mi můj iPhone spadl na vrchní levý roh (ten jak je jack konektor) a po kontrole škod jsem zjistil, že se vytvořila spára mezi kovovým rámečkem a zadním krytem. Vypadá to, že se rámeček asi trošku zdeformoval, protože teď nelícuje s plochou displaye, ale mírně vystupuje. Dívám se, že sehnat kryt není až takový problém, ale je možné někde sehnat kovový rámeček? Protože co sleduju, všechny ty kryty obsahují rámeček, ale plastový. Což asi nebude mít dlouhou životnost...

EDIT: našel jsem u macwell.cz, ale dá se toto sehnat někde v brně nebo ostravě?
iPhone 3G, MacBook Pro 13"

ELEMENT

Příspěvek od ELEMENT »

Má někdo nějaké zkušenosti s tíhle eshopem? Jaký máte na to názor, docela levné co? Je tedy jasné že ty kryty nejsou origo, ale vypadají docela dobře..

http://www.stmobil.cz/product/0-iPhone/ ... ne-3G/4961

vitousek

Příspěvek od vitousek »

do Macwellu se telefon dá poslat i poštou / pplkem a na dobírku ti ho pošlou zpět opravený...

adamjursa píše:Stalo se, že mi můj iPhone spadl na vrchní levý roh (ten jak je jack konektor) a po kontrole škod jsem zjistil, že se vytvořila spára mezi kovovým rámečkem a zadním krytem. Vypadá to, že se rámeček asi trošku zdeformoval, protože teď nelícuje s plochou displaye, ale mírně vystupuje. Dívám se, že sehnat kryt není až takový problém, ale je možné někde sehnat kovový rámeček? Protože co sleduju, všechny ty kryty obsahují rámeček, ale plastový. Což asi nebude mít dlouhou životnost...

EDIT: našel jsem u macwell.cz, ale dá se toto sehnat někde v brně nebo ostravě?

Kylon

Příspěvek od Kylon »

Na aukru se ted prodává již docela za levno
http://www.aukro.cz/item1092644104_komp ... white.html

nicméně mám z toho docela strach. nemát eněkdo video jak na to .. ?

jenicekk

Příspěvek od jenicekk »

Ivek

Příspěvek od Ivek »

ja som si kupil na ebayi za 5euro .. to iste ako kolega hore tiež som vymenil plastovy kryt kedže som ho nepotreboval ale mam problem s power button

Masorad

Příspěvek od Masorad »

Co ten stmobil.cz uz ten kryt niekto skusil? Tiez by som rad vymenil kryt co najlacnejsie a aby bol porovnatelny s origom. Idealne nakup v Brne.

Odpovědět