Zdravím,
asi po půl roce jsem zprovoznil můj iPhone 3GS a chtěl ho synchronizovat s iTunes. Bohužel nastala chyba při updatu iTunes a byl jsem jej nucen reinstalovat. Nyní však nemám v knihovně žádnou hudbu, videa, aplikace atd. Jediná možnost, kterou mi reinstallnutý iTunes pochopitelně nabízí je vymazat iPhone a synchronizovat s novou knihovnou kde samozřejmě nic není. Nechci o data v iPhonu přijít, a proto bych se chtěl zeptat zda je nějaké řešení, jestli třeba není možné soubory z telefonu do iTunes nějak zkopírovat nebo něco podobného. díky
Synchronizace iPhone s iTunes
-
- Starý pes fóra :)
Re: Synchronizace iPhone s iTunes
Hudba jde jen z iTunes do iPhonu nijak jinak, zbytek funguje obousměrně to je, tel. seznam, aplikace, kalendář. Pokud jsi ale jen přeinstaloval iTunes tak by ti tam hudba měla zustat a při nové instalaci se ukázat.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
No jak říkám. Předchozí iTunes se nějak poškodilo při updatu a nešlo spustit. Tak jsem jej odinstaloval, restartoval pro jistotu PC a znova nainstaloval. A knihovna v novém iTunes byla uplně prázdná a iPhone už to pochopil jako jiné iTunes a jediná možnost je ho smazat.
-
Tak tu prázdnou knihovnu v iTunes znovu zaplň a synchronizuj iPhone a budeš to tam mít. V iTunes je volba vyhledat hudební soubory nevím přesně kde ale mám pocit že tě to vyzve hned po instalaci.
-
Při prvním spuštění se tě iTunes ptají, jestli mají novou knihovnu naplnit soubory, které najdou na disku.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Is8 dík za potvrzení nebyl jsem si jist, jen jsem měl tušení že to tak je .
Tak že nainstalovat iTunes a odkliknout hlášku pro vyhledání souborů na disku a ty soubory co jsi měl v knihovně ti do iTunes naskáčou rychle pokud jsi iTunes odinstaloval přes Přidat nebo odebrat programy (Win) a nemazal jsi složky ručně.
Tak že nainstalovat iTunes a odkliknout hlášku pro vyhledání souborů na disku a ty soubory co jsi měl v knihovně ti do iTunes naskáčou rychle pokud jsi iTunes odinstaloval přes Přidat nebo odebrat programy (Win) a nemazal jsi složky ručně.
Prave ze jsem nic nemazal a knihovna je i přesto prazdna. Nevím čím to je. Dal jsem možnost repair a po tomto kroku mi v knihovně
nic nezůstalo.
nic nezůstalo.
-
To, že ti staré iTunes přestaly fungovat (důvod, proč jsi iTunes přeinstalovával) mohlo být způsobené právě poškozenou knihovnou.
Najdi kde máš na disku soubory s hudbou, a celý adresář přetáhni do okna iTunes. Knihovna se obnoví.
Najdi kde máš na disku soubory s hudbou, a celý adresář přetáhni do okna iTunes. Knihovna se obnoví.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013