nejde mi synchronizovat aplikace

Odpovědět
scottik4

nejde mi synchronizovat aplikace

Příspěvek od scottik4 »

Ahojte mam IPhone 3G asi rok a vzdy mi vse slo synchronizovat (hudba, videa, aplikace, foto) az tedkom asi posledni dva mesice se do nej snazim nahrad nejake soubory a nic mi nejde az na foto a hudbu. Dal sem ho i na reklamaci ale tam me nic nerekli, muj strejda ma stejny model a taky mu to dela to stejne tak nevim... Dekuju za kazdou odpoved.

TommyS

Re: nejde mi synchronizovat aplikace

Příspěvek od TommyS »

Od kud máš ty aplikace stažené?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ak mas za sebou toto viewforum.php?f=112

tak prosim o odpoved na predoslu otazku.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

scottik4

Příspěvek od scottik4 »

dam si itunes a tam top free apps a tam si to stahuju

TommyS

Příspěvek od TommyS »

V tom případě restore

scottik4

Příspěvek od scottik4 »

restore ?

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Panebože :roll: Alespoň netvrď že máš iPhone rok,protože by si musel vědět co to je restore... Hledej!

Juramac

Příspěvek od Juramac »

No, s tim restore bych se moc nehnal, protoze ma 3G 8GB, nepredpokladam, ze koupeny zde, takze odblokovany vselijak a pri restore z iTunes se mu tam natahne 3.1.3. . A pak uz si nezavola a ma na stole iPoda.......
Ale je samozrejme otazkou, co tam chce nahraD za app ....... :wink:

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Shift+Restore :wink: ,ale ani tak bych se nebál 3.1.3 když je kupovaný v CŘ není problém :wink:

fofoone

Příspěvek od fofoone »

Zdravim, vie mi niekto pomoct ??? preklikal som cele forum ale u nikoho som nevidel podobny problem. Stahujem apliakcie cez Itunes, mam ich v nich ale ked ich chem natiahnut do iPhonu, tak sa mi neda zaskrtnut policko - sync app. vidim aplikacie, nedaju sa menit, hybat ani synchronizovat.
vsetky ostatne polozky - myslim kontakty, maily, fotky, hudba, filmy a ostatatne ide, len app nie.

vedel by mi niekto poradit ???

dik moc

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Dělá to od začátku, nebo to začalo dělat najednou? Jakou máš verzi Windows, iTunes a systému v iPhonu? Zkus obnovit autorizaci počítače k tvému účtu v iTunes Store.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

fofoone

Příspěvek od fofoone »

Mam Win7 - predtym som mal ten isty problem na inom notebooku na WinXP, iTunes mam 9.1.1.12 a system v Iphone 3.1.3, ale robilo to aj na 3.1.2

autorizaciu som skusal - dal som deautorizovat a potom znovaautorizovat a nepomohlo.

ako pisem, vsetko ostatne sa da synchronizovat, len pri app sa neda zaskrtnut policko ze xcem synchronzivat,a tym nemozem ani pomenit aplikacie. predtym na XPcku mi to sem tam slo, ked som synchronizoval hudbu, dal som pridat jednu pesnicku a synchronizovalo mi to, ale tu na Win7 to nejde :-( :-( :-(

Necituj předchozí příspěvek. masklin

ls8

Příspěvek od ls8 »

A když tu aplikaci z iTunes smažeš, znovu stáhneš do iTunes z App Store, tak ani potom ji nejde nainstalovat do iPhonu? A co když zkusíš aplikaci stáhnout přímo v iPhonu z vestavěné aplikace App Store?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

fofoone

Příspěvek od fofoone »

skusal som reinstalaciu iTunes, vymazat a znova stiahnut aplikaciu a nejde. v iTunes ju vidim v aplikaciach, aj ked sa prepnem na synchronizaciu, tak ju tam vidim, len je zahmlena a neda sa mi zaskrtnut policko synchronizovat - to co je uplnehore.

skusam teraz dat restore iPhonu, a uvidim co to spravi.

tak restore hotovy a pomohlo :-)

dik

luser

Příspěvek od luser »

mám stejný problém, od nějaké doby mi nejdou synchronizovat apps. připojím iphone itunes ho načtou všechno jede, ale když dám APPS tak je zašedlá obrazovka a nelze nestavit co synchronizovat a co ne a ani nově stažené aplikace nesynchronizuje.

Myslel jsem, že problém se vyřeší s přechodem na nové iTunes 9.2, ale nevyřešil. Jailbreak nemám a iTunes jsem updatoval bez problémů.

Výše je zmíněno, že někomu pomohl restore. Mě pomohl taky, ale pro jednou. Po restoru zašedlou obrazovku nemám a lze nastavit aplikace pohoda. Po opětovném připojení telefonu je ale vše při starém. Nechce se mi kvůli každým pár aplikacím dělat restore :D , nenapadá Vás co by mohlo pomoct ?

dík

jo A mám 3G CZ nonJB 3.1.3, iTunes 9.2

luser

Příspěvek od luser »

tak ted po nainstalovani iOS 4 nelze nainstalovat skoro zadne aplikace.

píše: An error occurred while restoring this iPhone (-402636802)

awol

Příspěvek od awol »

luser:
viz http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2469758&tstart=60

Installing Apps (Instalace Aplikaci) najdes zde (pokud tim mysli toto):

Obrázek

Pokud ne, tak zkus jeste nekde zapatrat.

Kazdopadne si jeste zaskrtni "Sync Apps", "Sync Music" a dalsi, jak se doporucuje v poslednim prispevku na apple foru.
Naposledy upravil(a) awol dne úte čer 22, 2010 8:13 am, celkem upraveno 1 x.

luser

Příspěvek od luser »

sem kokot omg :lol: , dík moc

veronica

Příspěvek od veronica »

mám stejný problém...Nemůžu nainstalovat aplikace do iphone..Stále mi to šlo a najednou nic,,..Když zapnu Itunes a dam apps tak mam celou obrazovku šedivou a nemůžu na nic kliknout,,čtu si tu na fóru spoustu pomocí a udělala jsem už i restore a stále nic ..čím to může být ?

cintuliak

Příspěvek od cintuliak »

.................. no mal som rovnyk problem ........je to preto lebo mas v nastaveniach zapnuty restriction ............ Setting-general-Restrictions **(musi byt disabled/off)**

Odpovědět