Battlefield Bad Company 2
Battlefield Bad Company 2
Tááák konečně jsem se dočkal a dnes kolem jedné hodiny mi přišla hra Battlefield Bad Company 2 na kterou jsem čekal něco málo přes půl roku.
Zhruba 3 týdny jsem hrál testovací (beta) verzi a řekl jsem si tohle MUSÍM MÍT . Koho z Vás baví CoD MW2 tak jako bavilo mě tak srovnání s BBC2 to je jako mercedes a trabant mezi veliké plus zařadím to,že to má úžasnou grafika a navíc jde v podstatě všechno zdemolovat a zničit také samozřejmě tu možnost zalétat si s helikoptérou a zajezdit s tankem ... Budu rád,když si se mnou zahrajete samozřejmě PC,ale verze BBC2 je i na Xbox a PS3...Můj Nick je PrO.TommyS' muhehe
Zde oficiální moments video od EA...BBC2 ROCK!
Zobrazit video na http://youtu.be/f5lnzScc6ZE
Kód do fóra: [youtube]f5lnzScc6ZE[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zhruba 3 týdny jsem hrál testovací (beta) verzi a řekl jsem si tohle MUSÍM MÍT . Koho z Vás baví CoD MW2 tak jako bavilo mě tak srovnání s BBC2 to je jako mercedes a trabant mezi veliké plus zařadím to,že to má úžasnou grafika a navíc jde v podstatě všechno zdemolovat a zničit také samozřejmě tu možnost zalétat si s helikoptérou a zajezdit s tankem ... Budu rád,když si se mnou zahrajete samozřejmě PC,ale verze BBC2 je i na Xbox a PS3...Můj Nick je PrO.TommyS' muhehe
Zde oficiální moments video od EA...BBC2 ROCK!
Zobrazit video na http://youtu.be/f5lnzScc6ZE
Kód do fóra: [youtube]f5lnzScc6ZE[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Starý pes fóra :)
Re: Battlefield Bad Company 2
me BAD 2 zklamal,a nebavi jako COD MW 2.COD je podle me porad lepsi,hratelnost,ale u BAD 2 je mnohem lepsi podle grafika a zvuk.Jinak jsem stale vernej COD
-
uaaa.....no ja som velkým fanom MF2 tak ako predtým COD IV či len CSS. Teraz je okolo tohto titulu velký rozruch a váham. Ale to muhehe znie dobre.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
BAD ma mnohem lepsi TRAILERy .. ale jo jde to.COD je lepsi:P
Jackie. evidentně nevíš o čem mluvíš a máš BC2 někde nelegálně stažené,protože singl nedosahuje zdaleka takových hodnot jako multi je to přece multiplayerová hra
Edit: Apache je to parádní hra kup si to ted je v GP speciální nabídka za 899KČ já jsem za to dal 1200KČ
Edit: Apache je to parádní hra kup si to ted je v GP speciální nabídka za 899KČ já jsem za to dal 1200KČ
-
- Mírně pokročilý
Vyzerá to perfektne. Pamätám si keď sme s kamarátmi hrávali ešte prvý Battlefield... to bolo kopec hodín poriadnej zábavy a taktizovania
Od tej doby som novšie verzie nehral, ale toto vyzerá naozaj super!
Hneď ako si kúpim nový pc, tak to spolu s Mafia 2 kúpim
Od tej doby som novšie verzie nehral, ale toto vyzerá naozaj super!
Hneď ako si kúpim nový pc, tak to spolu s Mafia 2 kúpim
Ano to máš pravdu když nepracuješ týmově tak seš nahranej
Jsou tam normální servery dokonce už vypustili i Český http://bad-company2.cz/ už tam pařím
-
- Administrator
TommyS píše:Ano to máš pravdu když nepracuješ týmově tak seš nahranej
tak to bych si nezahrál
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Julku ale zahral Na serveru je 32 hracu tzn. 16 na 16 a jeste se to sklada s takovych skupin (squad myslim ) ktera se sklada ze 4 lidi tzn ze kazdy jde jedno povolani:Recon(sniper-ja )Enginer,Assault a Medic. Je to fakt pecka kdyz pracujes tymove a jsi s tymem na voice treba skype
btw: s tim warezem at si to pro me za me stahne zlodej,ale multi si nezahraje
btw: s tim warezem at si to pro me za me stahne zlodej,ale multi si nezahraje
-
- Administrator
hele jakej je rozdíl v tom když ti ukradnu auto nebo druhé auto, žádný ne
strašně mi vadí jak se všude krade, kam se podívám, v politice, v ekonomice, v armádě .. mezi lidma prostě VŠUDE se krade a je korupce...
jediné místo kde to mohu ovlivnit mimo mého soukromého reálného života je tohle mé fórum ..
dost OT vlákno je o hře .. ne o warezu
strašně mi vadí jak se všude krade, kam se podívám, v politice, v ekonomice, v armádě .. mezi lidma prostě VŠUDE se krade a je korupce...
jediné místo kde to mohu ovlivnit mimo mého soukromého reálného života je tohle mé fórum ..
dost OT vlákno je o hře .. ne o warezu
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Hledáme jednoho hráče už jsme 3 a chceme ještě jednoho do squad...Samozřejmě všichni na skypu... Napsal bych jackiemu, ale není tu.
EDIT: Hrát se začne po 5 hodině počítám tak do 10.
EDIT: Hrát se začne po 5 hodině počítám tak do 10.
-
- Mírně pokročilý
Tuhle hru mám tuším už někdy od března (zakoupenou na EA store, skoro jako iTunes store)..
+ grafika, fyzika.......
- už to není ten BF co to bývalo, malé mapy, ale jen vylepšeny duchaprázdný CoD.
..... kde je general, vyvážená technika......????
jde vidět, že tuhle hru začlo hrát plno přeběhlíků z CoD, co neví o čem ta hra je, co neví co dělat, jen se tam motají a četě, natož teamu nepomůžou.... jen k prohře.....
http://bfbc2.statsverse.com/sig/detail4/pc/Batmanuv.png
+ grafika, fyzika.......
- už to není ten BF co to bývalo, malé mapy, ale jen vylepšeny duchaprázdný CoD.
..... kde je general, vyvážená technika......????
jde vidět, že tuhle hru začlo hrát plno přeběhlíků z CoD, co neví o čem ta hra je, co neví co dělat, jen se tam motají a četě, natož teamu nepomůžou.... jen k prohře.....
http://bfbc2.statsverse.com/sig/detail4/pc/Batmanuv.png
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/
Dle mého názoru je to nejlepší battlefield co vůbec byl...
S těma hráčem co přešli s CoD máš pravdu.
btw: Jestli chceš můžeš zahrát s Námi .
S těma hráčem co přešli s CoD máš pravdu.
btw: Jestli chceš můžeš zahrát s Námi .
-
- iPhone expert
Já třeba v týmu hrát neumim, a proto bych si tohle asi nekoupil. Všichni by mi nadávali Já mam radši COD4 - nějaký odlehlý místo a sniperka
MacBook Pro (2008)
Mě CoD 4 ani 6 nebavil. Je to pořád dokola. Ale v BC2 si můžeš domlouvat taktiku a u Nás se taktika pořád mění a neustále zkoušíme něco nového
-
- Mírně pokročilý
to. martin, tady si snipku taky můžeš vzít a čekat ve křoví na kořist.... je to dobře propracovaný, kolikrát se stane, že někdo stojí, nebo projde okolo tebe a vůbec si tě nevšimne....
a to. tommy... možná se ti to zdá být nejlepší BF ale to klame pěkná grafika a jednoduchost hry
a to. tommy... možná se ti to zdá být nejlepší BF ale to klame pěkná grafika a jednoduchost hry
Jo to je docela možný, ale baví mě nejvíc ze všech BF a přirovnávat s CoDem ani nejde!
-
- iPhone expert
Multiplayer u COD4 je hodně na jednotlivých hráčích. I při TDM tam jede každej za sebe: já třeba běham z MP5kou po nepřátelský časti. MP u MW2 stojí za prd a BC2 je taktičtější ( - teda všechny BF).
Kdybych neměl Maca, ale normální PC, tak bych možná BF2 zkusil. Láká mě to ničení budov a sniper
A kolik vlastně hraje najedou hráčů?
Kdybych neměl Maca, ale normální PC, tak bych možná BF2 zkusil. Láká mě to ničení budov a sniper
A kolik vlastně hraje najedou hráčů?
MacBook Pro (2008)
Je to podle serveru a také módů-Squad DM,Rush,Conquest,Squad Rush.
Teď Ti to rozepisovat nebudu, protože už hrajem
Teď Ti to rozepisovat nebudu, protože už hrajem
-
- Mírně pokročilý
ono je to BF BC2 - BF2 je úplně o něčem jiným....
na Mackovi byl BF 2142 - je to BF2 jen v budoucnosti s jedinečným modem Titan....
na Mackovi byl BF 2142 - je to BF2 jen v budoucnosti s jedinečným modem Titan....
-
- iPhone expert
Teď nevim na koho to bylo (ta první část) BF2 jsem hrál jen demo na PC, 2142 mě moc neláká to budoucností a BC2 bych bral, kdyby bylo na Mac... ale tak já vám tu už nebudu spamovat... užijte si hru
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
Koukám že to tady je samej gamer Já jsem se kdysi hodně zažral do CoD2 (vyšší verze hry nehraju, kvůli špatnému PC), jestli někdo zváš cod2 má tak si svámi rád zahraju. To byly časy, clanbase, czl a jiné ligy, lítání z klanů do klanů, hádání se o server, vymlouvání se na ping. Už sice nehraju, ale beztak budu pořád dobrej
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
hehe CoD2 jsem hrál na gameparku .
Jinak jestli někdo chce CS 1.6 tak můžeme zahrát, hrál jsem ho cca 4 roky-už asi půl roku jsem to nezapl, ale jak říká feliny "ale beztak budu pořád dobrej"
Jinak jestli někdo chce CS 1.6 tak můžeme zahrát, hrál jsem ho cca 4 roky-už asi půl roku jsem to nezapl, ale jak říká feliny "ale beztak budu pořád dobrej"
-
- iPhone expert
Tak upřímně ti můžu říct že CS 1.6 mi nikdy moc nešlo. Vymluvil jsem se většinou na špatnou fyziku hry a nehratelnost Ale rád si stebou zahraju, myslím, že v PC mám dokonce ještě ventrilo a teamspeak2 takže nebude problém. Ale opravdu bych radši hrál CoD2, to mi jde určitě lépe. A co se týče gameparku, tam jsem kdysi dávno začínal, ale dotáhl jsem to dál
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
Lenovo IdeaPad Y580
-
ja hral Bad Company 1 a dokonce se mi to jeste nekde vali na Blu-rayku na PS3 .. jinak COD-MW to je proste masakr co si budem povidat. Ted MW2 tak nehraju jako jsem hraval obic MW.. to byla prvni hra co jsem se naucil hrat FPS hry na Gamepadu PS3
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
bc1 som hral ako je to super tie moznosti a tak ale na cod4 to nema atmosfera boj a atak..
nejde len o fyziku a grafiku ale hravne HRATELNOST ved to viete sami aj podla iphone hier
cize bc2 som nemal ale mw2 som hral vela a je to overena kvalita (skoda len dedik. servorv
nejde len o fyziku a grafiku ale hravne HRATELNOST ved to viete sami aj podla iphone hier
cize bc2 som nemal ale mw2 som hral vela a je to overena kvalita (skoda len dedik. servorv