Microsoft's Courier (tablet/digitalni sesit od Windows)
Microsoft's Courier (tablet/digitalni sesit od Windows)
Opravdu me prekvapilo, ze to tu jeste neni.
clanek (video i v HD kvalite - doporucuji, mnohem kvalitnejsi a vetsi pozitek nez z youtube)
Musim uznat, ze pokud je to video alespon z 80% "pravdive", tak to bude pro iPad celkem tvrda rana.
Pro me jako studenta to vypada na dokonaly produkt, nemuzu se dockat vydani.
Zobrazit video na http://youtu.be/1aGdG9JFyv4
Kód do fóra: [youtube]1aGdG9JFyv4[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
EDIT: jeste jeden clanek, kde najdete par fotek, jak by pristroj mohl vypadat
clanek (video i v HD kvalite - doporucuji, mnohem kvalitnejsi a vetsi pozitek nez z youtube)
Musim uznat, ze pokud je to video alespon z 80% "pravdive", tak to bude pro iPad celkem tvrda rana.
Pro me jako studenta to vypada na dokonaly produkt, nemuzu se dockat vydani.
Zobrazit video na http://youtu.be/1aGdG9JFyv4
Kód do fóra: [youtube]1aGdG9JFyv4[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
EDIT: jeste jeden clanek, kde najdete par fotek, jak by pristroj mohl vypadat
Naposledy upravil(a) ilijusin dne čtv bře 11, 2010 12:17 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
Re: Microsoft's Courier (tablet/digitalni sesit od Windows)
Tohle je pecka
Až se mi nechce věřit, že by to takto fungovalo..Navíc třeba gesta s fotkama, která jsou v tom videu prováděna mi připadají totožná jako na iPadu - nevím, jak by se na to apple díval.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Až se mi nechce věřit, že by to takto fungovalo..Navíc třeba gesta s fotkama, která jsou v tom videu prováděna mi připadají totožná jako na iPadu - nevím, jak by se na to apple díval.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Starý pes fóra :)
na 100 % to tu bolo len sa akosi zmazala tá téma
toto bol len námet ktorý akosi neprešiel a mrkvosoft svoj tablet vydal asi pred mesiacom . ten funguje na win 7 takže nič o čom by stála reč ...
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Vzpominate si na velmi dobre , az "realne" video iPadu pred jeho predstavenim , na kterem bezela IKEA ? Uzasne udelane fake . Tohle je proti tomu hodne slabe fake ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Administrator
já tedy student nejsem
ale bez papiroveho diare se neobejdu, musim si vsechno psat jinak zapomenu .. pokud by se do toho takhle nechalo psat a nebylo to velke, sel bych to toho ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
calendar v iphone pouzivam na jednoduche upominky, vse ostatni si pisu do diare nedam bez nej ani ranu![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
calendar v iphone pouzivam na jednoduche upominky, vse ostatni si pisu do diare nedam bez nej ani ranu
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
Všechny tyto technické "vymoženosti" jsou jen výstřelky, které si na začátku koupí jenom pár fandů a teprve až praxe ukáže, jestli se to zařízení osvědčí a bude mít své místo na slunci.
Dříve to bylo jednodušší, výrobek se osvědčil a měl prodejní úspěch.
Dneska je to díky leckdy oblbujícímu marketingu a mnohdy klamavé reklamě trochu "komplikovanější".
Z tohoto pohledu jsem docela zvědavý, jak si povede např. iPad nebo 3D televize.
Julek: Papír je základ.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dříve to bylo jednodušší, výrobek se osvědčil a měl prodejní úspěch.
Dneska je to díky leckdy oblbujícímu marketingu a mnohdy klamavé reklamě trochu "komplikovanější".
Z tohoto pohledu jsem docela zvědavý, jak si povede např. iPad nebo 3D televize.
Julek: Papír je základ.
-
- Administrator
OT :
přesně tak, dokonce si píšu i mobil u chůzky do diáře, protože nikdy nevím kdy ztratím mobil nebo tak (ano mám zálohy
) .. ale člověk nikdy neví, a záloha na googlu mi bude někde v restauraci bez počítače na prd ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
přesně tak, dokonce si píšu i mobil u chůzky do diáře, protože nikdy nevím kdy ztratím mobil nebo tak (ano mám zálohy
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
-
- Host
Tak jestli to takhle nějak bude vypadat, tak to je velká paráda.... Pro studenty na míru ušitý... ještě cena, aby nebyla přehnaná
.. A je to první produkt, u kterýho by mi nevadil stylus.
Osobne tomu neverim, jak jsem jiz psal vyse, je to urcite fake, a navic dost nepovedene...Touha chteneho...... Ale pokud neco takoveho skutecne vyjde, urcite se to bude prodavat prinejmensim stejne dobre ,jako iPad. Ale uprimne, moc tomu neverim. To fake iPadu s Ikeou, ktere kolovalo na webu pred jeho uvedenim, bylo rozhodne verohodnejsi a lepe zpracovane...
Nakonec, posudte sami.....
http://www.youtube.com/watch?v=yIGd4aBzhTU
http://www.youtube.com/watch?v=yIGd4aBzhTU
@Juramac
Myslim, ze ty videa jsou celkem rozdilna. Ten Apple tablet s Ikeou se snazi pusobit absolutne realne a snazi se aby lide verili, ze to uz je hotovy a plne funkcni pristroj, ktery jen ceka na vydani. Snazi se jakoby lidi "obalamutit". Kdezto u toho videa s Windows tabletem, je na prvni pohled jasne, ze se jedna o pouze o koncept a spis slouzi aby lide trochu fantazirovali a spekulovali. Nikdo netvrdi, ze takhle finalni pristroj bude vypadat.
Myslim, ze ty videa jsou celkem rozdilna. Ten Apple tablet s Ikeou se snazi pusobit absolutne realne a snazi se aby lide verili, ze to uz je hotovy a plne funkcni pristroj, ktery jen ceka na vydani. Snazi se jakoby lidi "obalamutit". Kdezto u toho videa s Windows tabletem, je na prvni pohled jasne, ze se jedna o pouze o koncept a spis slouzi aby lide trochu fantazirovali a spekulovali. Nikdo netvrdi, ze takhle finalni pristroj bude vypadat.
-
- patron iPhone.cz
jj, už to tu bylo, vkládal jsem to video do diskuse o iPadu(ještě před vydáním).
Mě se tento koncept strašně líbí, něco podobného bych si klidně pořídil, dělená obrazovka poskytuje spoustu možností. Jenže od konceptu k reálnému produktu je strašně dlouhá doba a zrovna microsoft má konceptů spoustu a většina z nich prostě neopustí MS laboratoře (alespoň v dohledné době - vzpoměňme např. na jejich multitouch myši:))..
Mě se tento koncept strašně líbí, něco podobného bych si klidně pořídil, dělená obrazovka poskytuje spoustu možností. Jenže od konceptu k reálnému produktu je strašně dlouhá doba a zrovna microsoft má konceptů spoustu a většina z nich prostě neopustí MS laboratoře (alespoň v dohledné době - vzpoměňme např. na jejich multitouch myši:))..
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9
Objevily se nove spekulace o tom, ze Microsoft opravdu neco kuje. Zdroj je samotny zamestnanec Microsoftu.
viz. clanek
viz. clanek