iTunes - unknown error -50

Odpovědět
flakyca

iTunes - unknown error -50

Příspěvek od flakyca »

Problem s pripojenim na itunes store error (-50) este pred par dnami vsetko fungovalo jak ma a teraz sa nemozem pripojit na itunes store.Pise to tuto hlasku "we could not complete itunes store request an unknown error occurred (-50)"
Skusal som snad vsetko vypol som firewall antivir Nod 32 v3 a stale problem pretrvava uz som itunes aj odinstaloval a nahral najnovsi a stale nic s telefonmy itunes komunikuje bez problemou.Pouzivam win vista ultimate ak ste sa s tym niekto stretol prosim poradte.

Dik

Drummer_CZ
Host
Host

Re: Problem s pripojenim na itunes store error (-50)

Příspěvek od Drummer_CZ »

Mrkni na níže uvedený odkaz. Dnes se mi stalo to samé a ve finále se mi podařilo na webu vygooglovat řešení http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=90&t=27109
Apple iPad 3G 64GB
Apple iPad 4 WiFi 64GB
Apple iPad Air 2 WiFi+LTE 128GB
Apple iPod Classics 120GB

flakyca

Re: Problem s pripojenim na itunes store error (-50)

Příspěvek od flakyca »

Dekuju moc za odkaz pomohlo to vsetko funguje jak ma.

Možno uzavriet vyřešeno !

zdenny
Host
Host

Error -50

Příspěvek od zdenny »

Ahoj, vím, že to tu není poprvé, nicméně nenašel sem kloudné řešení, které by mi pomohlo. Když chci v itunes stáhnout app s větší objemem Mb, tak mi to neustále hází tenhle error a to pokaždé, když zapnu itunes i když to vymažu z downloaderu i v Pc ve složce Itunes. Dokonce jsem přeinstaloval kompletně celý windows, ale po prvním spuštění a přihlášení do Itunes se to objevilo zase. Nemůže mi někdo poradit?

Itunes 11
Iphone 4s
win 7 x64

[mod=Metalgirl]A z jakého důvodu zakládáš nové téma, když se můžeš zeptat v již existujícím. Přesunuto. MG[/mod]

Edit: Díky moc za přesun do topicu, které je přes 2,5 roku mrtvé.

[edit=iTukan]No a? To neznamená, že kvůli tomu založíš téma nové. Podobné problémy se mají řešit ve stejném tématu, aby jich tu nebylo o jednom problému hafo. Neznamená to, že ti nikdo nemůže poradit do sterého tématu.[/edit]

Edit2: Jenže můj problém nesouvysí s výše založeným topicem. Zakladatel tohodle topicu měl jiný problém, než mám já. Navíc za 2,5 roku se v iTunes ledasco změnilo.

[edit=iTukan]Nemůžu za to, že nechápeš jak to tu chodí. Proto to moderujeme. Je tu spoustu témat mnoho let starých a pořád se v nich diskutuje. Když si tu každý založí téma na svůj problém, nikdo tu nenajde řešení. Každý kdo sem chodí umí číst, aby si tvůj problém přečetl a když bude vědět, poradil.[/edit]

Edit3: Promiň, ale od toho fóra jsou. Kdybych si všechna řešení nepřečetl co tady s mým problém jen trošku souvisí, nebo věděl bych, že mi pomůžou, tak nový topic nezaložím. Podobný problém tu neřešil nikdo, navíc unknow error -50 je nespecifická chyba a nemám konkrétní řešení. Tak nevím proč to bylo přesunuto do jinýho topicu, který je o něčem uplně jiném.

[edit=iTukan]Téma jsem přejmenoval. Tímto považuji za vyřešené.[/edit]

Odpovědět