Distribuce Apple v ČR

vše co vás napadne
Odpovědět
kosmonaut
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Distribuce Apple v ČR

Příspěvek od kosmonaut »

Zdravím všechny. Od jednoho prodejce jsem se dozvěděl, že má v ČR od dubna začít Apple distribuovat svoje zboží přes svého oficiálního distributora (tedy již ne Apcom, ale firmu, která distribuuje macy po celé evropě, v zastoupení Applu).
Ruku v ruce s tímto by mohlo později přijít i elektronické nakupování (to samozřejmě přijde, ale třeba by to nemuselo být za dlouho, nicméně je to jen moje spekulace, či spíše zbožné přání:)).

Pohybuje se tu někdo, kdo má blízko k obchodu a ví o tom nějaké bližší informace?
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9

Mertsoft
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: Distribuce Apple v ČR

Příspěvek od Mertsoft »

Ano, Apple skutecne prichazi do CR :-) Oficialne :-) Pocita se ale s tim, ze distribucni kanal bude zatim zachova (tedy stale Apcom) Zprisnuji se pravidla hry :-(
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze

kosmonaut
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od kosmonaut »

Když už nic, tak prozatím aspoň nějaká změna:). Já právě slyšel o tom, že by se měli vyrovnávat ceny s okolní evropou, protože ty současné ceny prý odporují nějakému dokumentu EU ohledně rovnosti příležitostí na všech trzích v EU.
Jestli jsem tě dobře pochopil, tak apcom nadále zůstane jediným oficiálním distributorem, ale budou mu nastaveny podmínky jako pro "oficiálního" apple distributora?
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9

Mertsoft
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Mertsoft »

Je to mozne :-) Ceny se maji vyrovnavat dle Nemecka
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze

Boog
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Boog »

ze by se zacalo blyskat na lepsi casy? :D
iWoz.cz - Apple svět v základech
iPhone4 16Gb
iPod nano 3rd gen. 8GB blue
iPod Classic 160 GB Black
iPad 2 64 GB wifi only
MacBook Pro (unibody) 2,53 GHz 15,4", Mountain Lion 10. 8.
MacBook Pro retina 15", 2,3 GHZ, 16 GB ram, 512 GB SSD (na ceste)

Odpovědět