zaruka při sw odemčení iPhone
zaruka při sw odemčení iPhone
//spachal: původní název 'zaruka'
jak je to se zarukou odemknuteho telefonu.softwarove samozrejme..
alexxx - přesunuto do sekce HW. Přeci jen mezi novinky to až tak nepatří.
jak je to se zarukou odemknuteho telefonu.softwarove samozrejme..
alexxx - přesunuto do sekce HW. Přeci jen mezi novinky to až tak nepatří.
-
- Starý pes fóra :)
-
- Mírně pokročilý
1. Jak jde uvést telefon do továrního nastavení? Sice jsem už někde o tom četl ale návod jsem nikde nenašel.
2. tak mě napadá když se mi povede telefon zamknout tak by to šlo reklamovat třeba i v německu ne? Od 9.liśtopadu ho tam budou prodávat tak by ho mohli vzít v servise ikdyž bude koupený v USA. No nebo při nejhorším alespoň opravit když asi pochybuju že by to u nás zatím někdo dělal
2. tak mě napadá když se mi povede telefon zamknout tak by to šlo reklamovat třeba i v německu ne? Od 9.liśtopadu ho tam budou prodávat tak by ho mohli vzít v servise ikdyž bude koupený v USA. No nebo při nejhorším alespoň opravit když asi pochybuju že by to u nás zatím někdo dělal
-
Já jsem jenom někde četl, že se dá telefon zablokovat, ale moc jsem to neštudoval, protože jsem to nepotřeboval. A s tim servisem v německu to neni špatnej nápad, ale záleží jak se k tomu postaví, přeci jenom tě můžou pořád odkázat na servis do ameriky.
EDIT: Tak jsem na nějak návod natrefil
EDIT: Tak jsem na nějak návod natrefil
-
- Mírně pokročilý
No já doufám že to uznají ale ikdyž ikdyby se to posílalo do ameriky tak přeci výrobce je povinný uhradit náklady spojené s reklamací. Tzn. že třeba když pojedu do servisu reklamovat a pojedu autobusem(třebaMHD) a předložim jim jízdenku tak jsou povinni mi jí proplatit (samozřejmě že nebudou platit letenku ale poštovný by měli správně proplatit - alespon podle českých zákonů nevím jak je to v USA). Jinak by mě teda vyšlo levněji zajet do německa protože bydlím u hranic a tam si ho nechat opravit na vlastní náklady než platit poštovný.
-
-
- Mírně pokročilý
Zatím to funguje jak má a není rozbyt, ale člověk nikdy neví co když jsem třeba dostal nějaký z té serie co má problémy s displajem nebo se něco zničí případně si ho rozbiju vlastní vinnou tak abych věděl. Jinak nějak zvlášť jsem se o to ani nezajímal ale když už je tu jednou založený ten thread tak jsem řikal že se ted pokusím zjistit co a jak než pak horko-těžko když už bude rozbitý.
Ale s tím applem v praze nevim no náhradní díly na skladě určitě nemájí to znamená že bych musel platit tak jakotak poštovný a myslím že ikdyby to vzali tak by to vyšlo hodně draho. Ale myslím si že by to nevzali protože na to nemají ani vyškolené techniky ani žádné manulály tak by si to nedovolily
Ale s tím applem v praze nevim no náhradní díly na skladě určitě nemájí to znamená že bych musel platit tak jakotak poštovný a myslím že ikdyby to vzali tak by to vyšlo hodně draho. Ale myslím si že by to nevzali protože na to nemají ani vyškolené techniky ani žádné manulály tak by si to nedovolily
-
- Mírně pokročilý