Zdravim
Posledni dobou mam problem s konvertovani filmu, serialu a videi. Jednoduse, zmenim format na .mp4 presunu filmy do itunes, zakrouzkuju v movies primo v ipodu, ktere chci. Dam sync, nakopiruje se do ipodu ale nemam tam treba vsechny filmy, obcas se proste stane, ze to v ipodu neni, zkousel jsem znova synchronizovat, dat do itunes ale nic nepomaha. Díky za odpověď.
itunes problemy s filmy
Re: itunes problemy s filmy
No, to sa už stalo aj mne keď ho spraviš Na H.264 mal by ti ho synchnut.
-
- patron iPhone.cz
Problem je vetsinou v chybnem konvertu
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
To áno, ale ja som nevedel synchnut 3 videá a asi 10x som ich prerabal tak som zmenil vychdzí formát a už to fičalo.
Nejde mi to aňi v H.264.
Používám iWisoft Free video converter, ale většina videí mě v klidu jde.
Používám iWisoft Free video converter, ale většina videí mě v klidu jde.
-
- Moderator fóra
A jak to konvertujes? Přes jaký program? Nekdy to ma koncovku mp4 a nekdy m4V. To je v pořadku ale me se nechtel sync. film co mel koncovku MP4 jen ta velka pismena jsem zmenil na malá a IP to už pobral. Nechápu jelikož predtim i MP4 bylo vporadku.
//edit: Už vidim konverter psali jsme témeř stejne, vyzkousej HandBrake. Tea Racer
//edit: Už vidim konverter psali jsme témeř stejne, vyzkousej HandBrake. Tea Racer
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.