Ako premiestnit instalaciu apps z "C" na "E" (iTunes/PC)

Odpovědět
Apache23
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Ako premiestnit instalaciu apps z "C" na "E" (iTunes/PC)

Příspěvek od Apache23 »

Ahoj,
doteraz som fungoval na jednom PC a nemal som problem. Teraz som sa premiestnil do kancelarie a problem nastal.

1. mam zle rozdelenu particiu a na "C" som si nechal malo miesta. Nechcem aby sa mi vsetky stiahnute apps ukladaly v polozke C:/hudba/iTunes....aplications (kvoli nedostatku miesta)
-je mozne nejak urcit cestu kam sa to ma ukladat :?: (reinstalacia iTunes a jeho umiestnenie na particiu "E" nepomohla.

2. je mozne zabranit duplicite vkladanych songov do iTunes! - ako a kde prosim :?:

Doteraz som mal pesnicky na HD a vzdy ich vlozil do iTunes no to si robilo zas na "C" particii duplikaty a tomu by som chcel zabranit. Riesilo sa to ale neviem to najst a nepametam si cestu. Dakujem.

3. este jedna vec predsa len - je mozne v telefone prehodit v app appstore prehodit ucet :?: Zalozil som si mimo US aj SK account. Predvoleny mam US a chcel som stiahnut napriamo nieco cez SK ale nedalo sa nic robit. V nadstaveniach som v store sekcii logoutol a potom sa prihlasil na SK ucet ale samotna app stale hlasi updaty z US storu a vobec sa neprehlasilo. Nepomohol ani shut down iphonu a jeho znovu zapnutie.

ďakujem za rady. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Odpovědět