![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Xperia X10 a iPhone
-
- Pokročilý uživatel
Xperia X10 a iPhone
Čo hovoríte na novú xperiu? SE zabodoval u mňa. Vyzerá fakt skvele. Len sa nechcem uviazať, pokiaľ neuvidím "iPhone 4G" aby mi to potom nebolo ľúto ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Re: Xperia X10 a iPhone
ja bych za to nevymenil ani 3gs. Cetl jsem recenzi na X10 a nic moc to nebylo...
-
- Pokročilý uživatel
Nič moc? Veď iPhone sa vôbec nechytá. Štve ma akurát tá podpora androidu. Zvykol som si na apple ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Pokročilý uživatel
Nie neskúšal. Pozeral som ho len papierovo. No už len ten foťák a procesor sú na vyššej, o mnoho vyššej úrovni a ten grafický akcelerátor. Má všetko, čo by "chytrý" mobil mal mať. Keby mal iPhone takú výbavu, nemá konkurenciu. Mne to príde tak, že Apple to asi robí naschvál, že vynechá nejakú dôležitú časť, ktorá by mohla byť lepšia. Už len ten blbý foťák, možno 3Mpx v prípade 3GS stačia na momentky, ale 8.1 Mpx to je teda rozdiel.
Už len počkať, čo bude zač ten nový iPhone... To je to posledné, čo ma brzdí pri kúpe Xperie.
Už len počkať, čo bude zač ten nový iPhone... To je to posledné, čo ma brzdí pri kúpe Xperie.
Téměř každý ti tu napíše iPhone!
Navíc si myslím,že telefon se bude sekat,protože má android. Přece jenom iPhone má svůj systém,ale xperia ne! Záleží to na tobě a podle mého subjektivního názoru je ptát se na něco takového na iPhone fóru je nesmysl![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale když už se na to ptáš SE bych nechtěl ani zadarmo! (No zadarmo možná jo,ale to se nestane
) Když už chceš něco jiného než iPhone tak já bych bral Nexus One od Googlu ten je překrásný ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
EDIT: K tvému příspěvku: Záleží hlavně na optice![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Navíc si myslím,že telefon se bude sekat,protože má android. Přece jenom iPhone má svůj systém,ale xperia ne! Záleží to na tobě a podle mého subjektivního názoru je ptát se na něco takového na iPhone fóru je nesmysl
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale když už se na to ptáš SE bych nechtěl ani zadarmo! (No zadarmo možná jo,ale to se nestane
EDIT: K tvému příspěvku: Záleží hlavně na optice
-
- Starý pes fóra :)
Fotak v mobile
to je ako kamera vo fotaku. Mam iPhone a urobil som s nim za 2 roky cca 500 fotiek no s fotakom co mam som urobil 500 fotiek za mesiac. Ziaden tel nebude mat nikdy taku optiku a kvalitu fotoaparatu ako original fotaky. Takze 8.1 Mpx
nic moc.
Dalej SE ma lepsi procak, ja ani neviem aky procak ma iPhone a ani RAM. Naco mi to je vediet? Apple mi garantuje, ze ked ho zoberem do ruk, narvem tam 160 aplikacii tak mi stale bude krasne a plynulo chodit. Moze toto garantovat SE aj s jeho "lepsim a vykonnejsim" procakom? Skus a uvidis.
iPhone nema konkurenciu pretoze ho kazdy kopiruje a snazi sa byt lepsi ako iPhone, no to sa im nepodari.
Ako povedal Steve, ten kto vyvija hardware musi vyvijat aj software. Po nasom, ludia ktory sa podielaju na vyvoji sw pre iPhone robia zaroven aj na hw a to preto aby vsetko bolo tip-top. (tak isto to je aj s iMacom, MacBook a OS X)
Pokial chces SE tak si ho kup odhovarat ta nikto nebude, je to tvoja volba.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dalej SE ma lepsi procak, ja ani neviem aky procak ma iPhone a ani RAM. Naco mi to je vediet? Apple mi garantuje, ze ked ho zoberem do ruk, narvem tam 160 aplikacii tak mi stale bude krasne a plynulo chodit. Moze toto garantovat SE aj s jeho "lepsim a vykonnejsim" procakom? Skus a uvidis.
iPhone nema konkurenciu pretoze ho kazdy kopiruje a snazi sa byt lepsi ako iPhone, no to sa im nepodari.
Ako povedal Steve, ten kto vyvija hardware musi vyvijat aj software. Po nasom, ludia ktory sa podielaju na vyvoji sw pre iPhone robia zaroven aj na hw a to preto aby vsetko bolo tip-top. (tak isto to je aj s iMacom, MacBook a OS X)
Pokial chces SE tak si ho kup odhovarat ta nikto nebude, je to tvoja volba.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
pozrel som si prve video s xperiou a chce sa mi grcat., je to to iste ako s napriklad Samsung I5700, borec si to predstavuje na veltrhu a pri scrolovani 2x nechcene otvori nejaku aplikaciu (vcelku trapas pre neho).
Avšak to nikto kto nemá iphone nepochopí, ze ked zatvorim aplikaciu, tak nemusim 5s cakat, kym sa mobil spamata a to aj napriek tomu, ze nema 800mhz procak a ktovieaku velku ramku, ale hlavne ze ma 8mpx fotak![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Avšak to nikto kto nemá iphone nepochopí, ze ked zatvorim aplikaciu, tak nemusim 5s cakat, kym sa mobil spamata a to aj napriek tomu, ze nema 800mhz procak a ktovieaku velku ramku, ale hlavne ze ma 8mpx fotak
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- Pokročilý uživatel
Teraz sa každý chytte akurát toho foťáku
to som dal len tak ako "napríklad". Podľa príspevkov sa mi zdá, že SE má viac proti ako pre. Tie videá ale vyzerajú úžasne. iPhone je jediný z mobilov, čo som mal, ktorý u mňa drží už vyše dvoch rokov. Preto sa mi žiadala zmena. Ale zostanem asi predsa len u Apple. Google Nexus one tiež nevyzerá zle, len je to dosť v začiatkoch.
-
- iPhone expert
OT: Celkem dost jsem se zajímal o všechny mobily, ale to jen do té doby, něž jsme dostal do ruky iphone. Nic mi nechybí, foták fotí super, jsem naprosto spokojený a jediné co mě malinko zajímá je iPhone 4G. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone SE 16GB
Lenovo IdeaPad Y580
![Obrázek](http://img175.imageshack.us/img175/3081/applelq.png)
Lenovo IdeaPad Y580
![Obrázek](http://img175.imageshack.us/img175/3081/applelq.png)
Mas pravdu xperia je super,skvele papierove parametre...takze KUP SI JU! Ono si treba na vlastnej kozi vyskusat,ze to co je pisane na papiery neni vzdy pravda. Ze rychlejsi procesor je na horsom fw vlastne pomalsi, ze viac mpx na nedoladenom fw vlastne foti horsie...telefon sa viac stara o seba nez o pouzivatela.
a pochybujem, ze bude mat take skvele dotykove ovladanie ako iP ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Host
to susty: jasne aj ked si všetci pozreme to stare video na iPhone 3G ako ide všetko rychlo skoro na nič nečakaš kolko maš možnosti ale ked si si kupil iP asi ta prekvapilo že na vačšie stranky si si aj pekne počkal (nie wifi ale operator) každy tu plakal lebo nešli mmsky, fotak bol na nič, video si nikto nenatočil, sms editor nepočita znaky a plno skvelych uživatelou bez kreditky sa ani nevedelo registrovat na itunes a to ani nehovorim o copy/paste. Takže každy horlivy uživatel si spravil jailbreak a čuduj sa svete ale to už neni to čo si si kupil. Presne ako uživatelia iPhonu si telefon prispôsobuju pomocou jailbreaku tak aj android sa da prisposobovat vymenou ROM. Takže ani iPhone neni taky skvely a užasny lebo teraz zas každy čaka že v novom 4.0 bude multitasking každy sa teši že bude schvalena opera mini. Android ma v tomto jednu velku vyhodu do ich marketu sa dostane všetko čo ma nejaku funkciu a nie to čo sa pači chlapcom z applu
A na koniec pesne ako po nejakom čase mili apple vydaval aktualizacie v ktorych zrazu dovoloval zdielanie netu, odosielanie tych skvelych mmsiek alebo pridal nahravanie hlasu tak aj android ide ku predu, ked si si dal klapky na oči ako maju kone tak skus radšej byt ticho ako zhadzovat iny operačny system o ktorom asi nič nevieš ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Apple iPhone 4 16GB (iOS 4.3)
HTC Desire with 4GB SD card (ROM 2.29.405.5)
-
X 10 jsem měl v ruce, chvíli jsem si s ní hrál, opravdu mě to neoslovilo, je to hodně nedoladěný, na screenshotech fajn, realita pokulhává. to i HTC Hero(nebo teď Legend) bych si vzal spíš než X10, chlapci z HTC aspoň mají s androidem delší zkušenosti.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- McJobs
- Pokročilý uživatel
Carabei píše:X 10 jsem měl v ruce, chvíli jsem si s ní hrál, opravdu mě to neoslovilo, je to hodně nedoladěný, na screenshotech fajn, realita pokulhává. to i HTC Hero(nebo teď Legend) bych si vzal spíš než X10, chlapci z HTC aspoň mají s androidem delší zkušenosti.
Mal som akurat teraz cez tento vikend doma novy HTC Legend a musim povedať, že ten telefon je dosť mizerny... Jedine čim ma zaujal je ten hlinikovy unibody dizajn, ktory perfekte ladil s mojim Macbookom Pro
Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
-
- Host
to cicolably: Presne preto že ked to bol dost zaostaly system na začiatku oplatilo sa mu dat šancu a ne hned nanho nadavat ako to robily všetci kde bola o nom en zmienka a tak isto chcem dat šancu aj androidovy ktory je tiež na začiatku.
Akurat,ze ten zaostaly system bol uz na omnoho vyssej urovni na akej budu dnesne vyvynute systemi
-
- Host
to McDog: jasne hlavne ked to povie niekto s jailbreakom, urob restore a som zvedavy čo všetko by Ti chybalo keby si zrazu nemal zaujimavosti z cydie alebo rocku
Patejl napsal:
Ak by si si cital dajake moje prispevky vedel by si ze klapky na ociach nemam. Dokonca som aj od iPhonu zutekal ku konkurencii (vlajkova lod nokie), ale nepresli ani 3 mesiace a mal som naspet iPhone. Ja ta ale neprehovaram aby si si nehal iPhone, naopak ved si kup tu xperiu. Treba si to vyskusat na vlastnej kozi. A nemyslim tym chvilkovo, ale mat ho aspon mesiac, nech zistis co to je ked bude robit nieco ine nez od neho vlastne chces, bude sa ti zasekavat a pod.
ked si si dal klapky na oči ako maju kone tak skus radšej byt ticho ako zhadzovat iny operačny system o ktorom asi nič nevieš
Ak by si si cital dajake moje prispevky vedel by si ze klapky na ociach nemam. Dokonca som aj od iPhonu zutekal ku konkurencii (vlajkova lod nokie), ale nepresli ani 3 mesiace a mal som naspet iPhone. Ja ta ale neprehovaram aby si si nehal iPhone, naopak ved si kup tu xperiu. Treba si to vyskusat na vlastnej kozi. A nemyslim tym chvilkovo, ale mat ho aspon mesiac, nech zistis co to je ked bude robit nieco ine nez od neho vlastne chces, bude sa ti zasekavat a pod.
-
- Host
to McDog: tipujem to na WB, nejaky task manager, boospref.
-
- Administrator
a proč to tu vůbec celé řešíte, kdo chce jiné zařízení ať ho koupí, jedině osobní zkušeností se člověk poučí
!
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
-
Přesně. Ze začátku se mi docela líbila, ale včera jsem si s tím hrál asi 3 hodiny a počáteční zvědavost vyprchala. Nejvíc mě zklamalo těžkopádné a špatně reagující ovládání.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
fotak ma xperia bez debat lepsi. ja ale nefotim, tak je mi to i fuk. procesor maji cca srovnatelny, snapdragon je vyse taktovany, ale je to jina architektura, vyjde to tak nastejno..display iphone ma sice mensi rozliseni, ale to neni jediny parametr.. co citlivost, barvy, citelnost na slunicku..
o hw ale tady moc nejde, iphone ma nej sw podporu, to by mi na jinem systemu chybelo nejvic, ty mraky aplikaci..uz dvakrat jsem presel z iphone jinam a vzdycky jsem se vratil.. idealni neni nic, ale iphone se aspon krasne pouziva a ma nejlepsi sw podporu.
o hw ale tady moc nejde, iphone ma nej sw podporu, to by mi na jinem systemu chybelo nejvic, ty mraky aplikaci..uz dvakrat jsem presel z iphone jinam a vzdycky jsem se vratil.. idealni neni nic, ale iphone se aspon krasne pouziva a ma nejlepsi sw podporu.
Zdrávím!
Mužete něco říct o Timescapu? Je nová technika a trochu je mi to visoká...
Děkuji za odpověd!
Mužete něco říct o Timescapu? Je nová technika a trochu je mi to visoká...
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Děkuji za odpověd!
-
- Host
Billyboy- timespace neni nova technika ale nadstavba SE na android
niečo ako sense od HTC. Funguje tak že ti všetko zoraduje podla času fotky čo si spravil volania či prijate alebo odchadzajuce, sms komunikacie, tweeter, FB. Všetko pekne v jednej obrazovke alebo viacerych podla časovej osy a len skroluješ hore dole. Ma to však nevyhodu lebo SE tuto nadstavbu nespravil na android 2.1 ale na 1.6 takže sa len čaka aby x10 mohla byt konečne upgradnuta na 2.1 ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Administrator
tohle čtu poprvé, umíš mi sem o tomto "systému" postnout nějaké další informace ?
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
![Obrázek](http://www.imagehosting.cz/thumbs/westcoast3.jpg)
Ahojte!
Patejl - upgrade na SE uz má byt koncom leta, cize to nieje az taky problem, ze SE vytvoril iba 1.6.
Inac, timescape nezoraduje tie informacie iba podla casu, ale napríklad aj podla ludí. To si tam mozes nastavit. Napriklad si nastavis, ze od tvojho priatela "X", nech sa ti objavia vsetky jeho posledne príspevky. A tak sa ti zobrazí jeho posledná správa, jeho posledny e-mail, jeho posledny príspevok na facebooku ..a tak dalej
Patejl - upgrade na SE uz má byt koncom leta, cize to nieje az taky problem, ze SE vytvoril iba 1.6.
Inac, timescape nezoraduje tie informacie iba podla casu, ale napríklad aj podla ludí. To si tam mozes nastavit. Napriklad si nastavis, ze od tvojho priatela "X", nech sa ti objavia vsetky jeho posledne príspevky. A tak sa ti zobrazí jeho posledná správa, jeho posledny e-mail, jeho posledny príspevok na facebooku ..a tak dalej
Děkují za odpověd!
Julek: na co myslíš? Jaký system?
Včera jsem dostal link na facebooku:
http://xperiaxten.com/index.php?pmLang=cs
Tady je timescape, musím říct že je bezvá!:)![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Julek: na co myslíš? Jaký system?
Včera jsem dostal link na facebooku:
http://xperiaxten.com/index.php?pmLang=cs
Tady je timescape, musím říct že je bezvá!:)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
-
- Host
Billyboy- neni za čo
Julek- rad by som ale asi by som po chvilke zavadzal, dlho som uvažoval že si ho kupim pači sa mi aj HW aj SW stranka tochto mobilu ale mam neskonaly strach že si po iPhone nebudem vediet zvyknut
mal som ho asi tri krat v ruke na par minut takže lepšie bude zohnat niekoho kto ho použiva ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Dobry Material- jasne ja viem že zoraduje časovo aj jeden kontakt len sa mi nechcelo tolko pisat
a buduci majtelia aspon budu radi že maju niečo navyše ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Julek- rad by som ale asi by som po chvilke zavadzal, dlho som uvažoval že si ho kupim pači sa mi aj HW aj SW stranka tochto mobilu ale mam neskonaly strach že si po iPhone nebudem vediet zvyknut
Dobry Material- jasne ja viem že zoraduje časovo aj jeden kontakt len sa mi nechcelo tolko pisat
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Já rád bych zvyknoul...
Patelj ale máš právdu; chyba je když někdo koupi něco tak, že ani neví jak to funguje pořadně. Udělají novou androidu a potom uvidíme.
Patelj ale máš právdu; chyba je když někdo koupi něco tak, že ani neví jak to funguje pořadně. Udělají novou androidu a potom uvidíme.
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
no tak ja som novym majitelom nenechal nic
teraz uz budú vediet dopredu vsetky funkcie ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
@Dobry material.... Novy operacny system androd 2.1 bude len v poslednom kvartali tohto roku. Tu si mozete precitat officialnu informaciu: http://blogs.sonyericsson.com/products/ ... n-q4-2010/
A kdo neumí tak dobře anglicky?
Mužete překladat alespoň esenci?
Děkují mockrát!
Google Translate. masklin
Nedělej doubleposty.
Edit: Díky mockrát!
Máš pravdu!
Mužete překladat alespoň esenci?
Děkují mockrát!
Google Translate. masklin
Nedělej doubleposty.
Edit: Díky mockrát!
Máš pravdu!
fakt nieco dobrího, tedka mám cíl, ze naco musím sporit
len aby nebyl tak drahej, ale techniku musíme zaplatit, co máme delat!
len aby nebyl tak drahej, ale techniku musíme zaplatit, co máme delat!
Ahoj! nemám hlavu k tomu techniku, ale chci mobil ktery má ňejaký GPS nebo, navigační system! ale nevím přesně jak to funguje, musí být připojeni? nebo co? jak můžu aktualizovat? který je nejlepší? a co je s tím co má x10?
dík za odpověd'
A k čemu teda máš hlavu? masklin
dík za odpověd'
A k čemu teda máš hlavu? masklin
- rony
- Klub čistého iOS
iphone 3g alebo 3gs a v appstore si kupis nejaku zo 4 navigacii do auta.
zvysok sa netyka iphone, takze dakujeme za priazen![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
zvysok sa netyka iphone, takze dakujeme za priazen
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Podívejte se na to:
http://www.sonyericsson.com/catchlife/i ... 0challenge
Myslím že je zajímavý a ne jenom kvůli hru.
http://www.sonyericsson.com/catchlife/i ... 0challenge
Myslím že je zajímavý a ne jenom kvůli hru.
-
- Moderatorka fóra
Teda nevím, proč tu pořád na ty SE tak nadáváte. Sice nevím, jak smart phony od SE s androidem, nikdy jsem tomu androidu nepřišla na chuť, ale je stále lepší jak symbian od nokie (tfuj). Jsem majitelkou dvou SE už tří roky a jsem s nimi spokojená. Jsou stále lepší na ovládání jak nějaké samsungy, LG nebo nedej bože nokie. Navíc, když člověk je zručnější, tak i u těch starých SE si mohl dávat pohyblivá flash menu, měnit vzhledy včetně písma a dokonce přehrát si sám FW např. z o jeden stupně vyššího modelu. Mám k800i a na něm FW z k810i. Takže podle mě ty SE nebyly špatné telefony.
Jenže já jsem už tak zmlsaná jednoduchostí instalací aplikací z app store, že instalovat přes něco jiného aplikace a hry, to by se mi nechtělo už. Navíc ten rozmanitý výběr. A taky jsem už rozmlsaná i tím ovládáním.
Jenže já jsem už tak zmlsaná jednoduchostí instalací aplikací z app store, že instalovat přes něco jiného aplikace a hry, to by se mi nechtělo už. Navíc ten rozmanitý výběr. A taky jsem už rozmlsaná i tím ovládáním.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.