iPhone 2G - Obecná Diskuze

Odpovědět
Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

iPhone 2G - Obecná Diskuze

Příspěvek od Gekko gecko »

Dobrý den.
Včera jsem si koupil iPhone 2G 16GB.Původně jsem chtěl 3GS 16GB nebo 3G 16GB,nový nebo zánovní,bohužel zejména 3GS 16GB je silně nedostatkové zboží a 3G bývají v příšerném stavu,takže nakonec jsem pořídil 2G který je stejně asi nejlepší i za cenu mírně pomalejšího internetu.Pokud jde o rychlost s posledním FW3.1 přijde vám to asi jako hloupost ale měl jsem všechny generace vedle sebe a rozdíly jsou opravdu minimální tedy při běžném použití.Oblast kde může mít 3GS navrch budouspíš 3Dhry a spec. aplikace z appstore,při běžném použití rozdíly nejsou...

Mám tedy iPhone 2G 16GB ve výborném stavu (přidám fotky) udělaný update na posldní FW3.1 a nutný Unlock/JB.....přístroj šlape parádně a je v češtině a volat z něj jde samozřejmě také,zeptal bych se na pár věcí.Můj přístroj je v původním stavu nerozebíraný/neopravovaný.

Mohl by někdo pomoci jak zjistit kdy byl vyroben? číslo napsané na hliníkovém krytu je zde:

FCC ID: BCGA 1203 Serial No: 878149GD0KH IMEI No: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Dále poprosím o nasledující:
Jdou u FW3.1 nastavit u SMS doručenky?
Jak je na tom v této verzi FW bluetooth co všechno umožnuje?
Nedaří se mi nastavit domovskou stránku.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Tony1
Starý pes fóra :)

Re: iPhone 2G - Obecná Diskuze

Příspěvek od Tony1 »

Na vše odpověd nemám, ale to co vím, tak uvádím :-))
- SMS doručenky jdou doinstalovat Cidia-iPhoneDelivery (funguje i s biteSMS)
- bluetooth umožnuje plně funkční roqyBT (externí GPS + navigace v iPhonu)
částečně funkční přenos souborů v app iblueNova (přenese cca 800-850 Kb a pak se sekne)
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

ls8

Příspěvek od ls8 »

14. tyden 2008

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Paráda moc vám děkuji za odpovědi a pokud někdo bude chtít můžeme v diskuzi o 2G pokračovat zde tedy pokud tu již takové téma/vlákno není ale myslím že ne :P :wink: :wink: :wink:

Jinak co říkáte na moji volbu? myslím že jsem neudělal špatně ne? :wink:

EDIT: :arrow: :arrow:
Jinak poprosím ještě o maličkost,program na konverzi videa.Vím že jich je spousta ť free nebo placených ale chci program v češtine (EN samozřejmě nevadí...) s co nejjednoduším/nejrychlejším ovládáním a dobrými výsledky...prostě spustit,importovat video DivX,WMV či rovnou DVD VOB Soubor,nastavit kvalitu max. podrobněji bitrate videa a zvuku,spustit převod a hotovo...když bude podporovat 64bit DualCore procesory a Win7 nezlobil bych se,dík.

Ví někdo přibližný termín vydání iPhone OS 4 ?
http://iphonemania.mobilmania.cz/iPhone ... g-tema-c-1 nejake dev řtema zde na fóru jsem našel ale zamčené takže se tam zeptat nemohu....

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

Podle gusta žádný dyšputát, taky mi prozatím stačí 2G hlavně velikostí, sice ram a pixely na foťáku nezvětšíme :-). Tak že s chutí užívej.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Gekko gecko píše:Ví někdo přibližný termín vydání iPhone OS 4 ?
http://iphonemania.mobilmania.cz/iPhone ... g-tema-c-1 nejake dev řtema zde na fóru jsem našel ale zamčené takže se tam zeptat nemohu....

A raději se asni už neptej, protože jednak to sem nepatří a potom si uvědom, že až to bude, tak to bude. A jamile vyjde FW 4, tak ti bude bez JB k ničemu a pak se budeš ptát: "...a nevíte někdo, kdy bude jailbreak na F4 pro 2G?". Pořád dokola. Kdyby někdo věděl, tak už to tady bude. Tato poznámka nepatří jen tobě, ale všem, kteří mají podobné dotazovací manýry a toto téma si náhodou otevřeli a teď to čtou.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

o.K jen jsem se zeptal...neboj nehodlám až vyjde hned na něj přecházet,počkám až bude vyřešený unlock/JB.
Stejně je ale zvláštní ohledně iPhone 2G jedna věc: nikdy se u nás oficiálně neprodával a stále je ke zprovoznění potřeba JB/Unlock což apple moc dobře ví...jakto že tedy má pro něj OS3.1 i s češtinou zvláštní ne? 8) :wink:

:arrow: EDIT:
Ohledně konverze videa pro iPhone XX doporučíte tedy nejlepší/prověřený a pokud možno free soft viz. kritéria v mém příspěvku nahoře?

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

zapomeň OS 4. pro iPhona 2G nebude snad později v nějakém customu.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No popravdě neprahnu po něm jen mě to zajímalo...s FW3.1 jsem zatím max. spokojený,s tím videem poradíš prosím? :wink:
Taky by me zajímala možnost nahrát z AppStore čtečku E-Books a přes iTunes nahrát do iPhone knihy....jde to už nebo se musím podívat na Cydii??
Pokud vím tak souborový systém iPhone i přes sliby že bude přístupný jako MassStorage je stále oficiální cestou uzavřený.....

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

s videem neporadím nepoužívám nebo spíš málo a knihy ty jsem tu už jednou probíral viewtopic.php?f=27&t=26187

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Dík myslím že jednoznačně STANZA.
Víš já iPhone 3G před rokem a půl měl ale spoustu věcí zapoměl takže si to zase oživuji a učím se :P :wink:
Ještě tě poprosím,wi-fi nemám ale vím že se zde na fóru od někoho objevil projekt který přidal do stanzy repozitář s českými knihami z http://www.palmknihy.cz nevíš přesnou adresu která se ve stanze nastaví? :| :wink:

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Gekko gecko píše:...Stejně je ale zvláštní ohledně iPhone 2G jedna věc: nikdy se u nás oficiálně neprodával a stále je ke zprovoznění potřeba JB/Unlock což apple moc dobře ví...jakto že tedy má pro něj OS3.1 i s češtinou zvláštní ne?...

Ten OS není dělán pro iPhone 2G, ale je kompatibilní se všemi modely. Nevím, co je na tom k divení. Jen ve 2G nemohou fungovat aplikace, které jsou vyrobeny pro 3G a 3GS na jiné HW základně, kterou 2G neobsahují, tudíž logicky v nich ani nemůžou chodit.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Hele jelikož máš lepší znalosti,co je pravdy na zprávě která internetem nedávno proběhla,že apple dokáže a bude blokovat po update FW telefony které mají JB+Unlock?

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: Jsi tu skoro tak dlouho, jako já. Už jsi pěkně OT a já kvůli tobě také. Nevím, co ti brání v tom, abys četl fórum a nepokládal zbytečné otázky. O tom se tady mluvilo už mockrát, připrav se na to, že brzy u tebe zazvoní policie a budeš muset svůj JB telefon odevzdat. Přijede s nimi i zástupce Apple přímo z USA, tak si připrav obhajobu.
Ukonči tuto debatu, anebo jdi na chat, tam si o tom můžeš povídat, pokud bude s kým.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

O.K díky za strávený čas se mnou už si dám pozor na OT....s tou policií je to pěkný vtípek ne? :wink:
viewtopic.php?f=118&t=26207&st=0&sk=t&sd=a&start=50
Škoda jen že je téma zamklé ale mě se to snad netýká....na JB se nepodílím tudíž podle mailu mě asi nezjistí....k tomu jsem si účet na AppStore ještě ani neudělal a ten starý když jsem míval 3G je fuč...resp. přihl údaje...slibuji že už se vyvaruji OT a budu se věnovat pouze tom co souvisí s tímto mnou zaloeným tématem.

EDIT:

Takže konečně slíbené fotky iPhone 2G 16GB :wink:

ObrázekObrázekObrázekObrázek

Hliníkový kryt stejně jako displej je bez škrábanečku (pouze snad vedle konektoru na sluchátka malinká oděrka...) takže jde jen o ten chromový rámeček lemující displej...je bohužel stejně jako u 3G/S dost měkký takže mikroškrábance jsou běžné...

Haveja
Host
Host

Příspěvek od Haveja »

a dá se jeste na iphone 2G vylepsit?

treba slo zapnout MMS pomoci hacku,
pak nataceni videa pomoci Cycorder, jeste neco?
jsem nekde nasel ze se da zmenit u jednoho souboru v iPhone, aby šlo nataceni videa jako u 3GS, ale nevim jak jde to u FW 3.1.2 JB?
R.I.P. Steve Jobs

kendy1991

Příspěvek od kendy1991 »

ano, ale má to zádrhel, po editaci zmíněnýho souboru nejde ani natáčet ani fotit.... :wink:

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Hele co říkáte na tyto špunty zn. SENNHEISER je to dobrá volba? sluchátka téhle značky bývají stejně jako KOSSy dobře hodnocené...
http://www.sizzletwist.com/sennheiser-c ... rbuds.html

ls8

Příspěvek od ls8 »

iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Dik tyhle jsem tam primo nenasel ale snad budou hrat dobre,...

Ty sis hlavně nevšiml, že jsi v jiném tématu. Tady na fóru je to tak, že je tématicky rozděleno a neplácá se všechno na jednu hromadu. Tak to, prosím, respektuj. A koukám, že jsou s tebou jen problémy, tak si raději zopakuj pravidla než se rozzlobím. Beavers.

Odpovědět