synchronizace s iTunes
-
- Host
synchronizace s iTunes
Zdravim,
Koupil jsem teď nově iphone 3GS 32GB. Po prvním připojení k pc a iTunes vše bylo dle návodu (iTunes našlo iphone, ale nějak jsem se nezaregistroval a nespároval nebo co) Nic jsem z iTunes do iphone nedostal (hudbu...) Pak jsem den používal iphone bez spárování, zaregistrování... Problém je v tom, že když jsem chtěl vše spárovat a zaregistrovat znova, tak pokaždý když připojim iphone k pc, tak se mi pc samo pokaždé restartuje. Prosím poraďte začátečníkovi díky
Koupil jsem teď nově iphone 3GS 32GB. Po prvním připojení k pc a iTunes vše bylo dle návodu (iTunes našlo iphone, ale nějak jsem se nezaregistroval a nespároval nebo co) Nic jsem z iTunes do iphone nedostal (hudbu...) Pak jsem den používal iphone bez spárování, zaregistrování... Problém je v tom, že když jsem chtěl vše spárovat a zaregistrovat znova, tak pokaždý když připojim iphone k pc, tak se mi pc samo pokaždé restartuje. Prosím poraďte začátečníkovi díky
-
- Moderator fóra
Re: synchronizace s iTunes-prosím poraďte
Odinštaluj všedko od apple, a potom to znova nainštaluj
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Host
Všechno jsem odinstaloval a znova nainstaloval, nepomáhá. Ještě upřesním, že se počítač restartuje jen když je zaplé iTunes a připojím iPhone, nebo obráceně (připojený iPhone a spustím iTunes). Ještě doplním, že jsem se už zaregistroval do appstore a stahoval si aplikace telefonem-nevim jestli to s tim souvisí. Díky
-
- Moderator fóra
Je to chyba počitača, povedal by som že nestiha spracuvavať iTunes a tak padne...
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Host
O.K. vyzkoušim a dam vědět. dík
-
- Moderator fóra
Ešte otazočka, aky maš windows, a po pripade kolko maš MB ram, a kolko ostava volne bez zapnuteho iTunes ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Host
Mam XP, notebook acer aspire 5612WLMI asi 4roky starej. Docela by mě štvalo, kdybych to na něm nerozchodil.
-
- Moderator fóra
Kamaratovy sa vypina notas ked s nim nieco hra, tak ho ideme zajtra rozobrat a vycistit. Skus si stiahnut neaky program na zistenie teploty PC a procesoru, a sleduj ci sa po zapnuty neprehrieva
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Host
Tak jsem to zkusil na jinym (novějšim) pc a je to o.k. Alespoň jsem nucenej koupit novej. Hádejte jaká to bude značka ...
-
- Moderator fóra
-
- Host
Zdravim, tak zatím na koupi nového pc nedošlo a můj problém je stále aktuální. Prosím někoho zkušeného o radu. Můj problém je, že po připojení iPhone 3GS k notebooku Acer Aspire 5612 WLMi (Core duo 1,66 GHZ, 256 MB GeForce, 1 GB DDR2) se iPhone nespáruje s pc. Pc ho vůbec nenajde a na iPhone se nezobrazí spárování, ani nabíjení. Někde jsem vyčetl, že by to mohlo být nedostatečným napájení z USB. Poraďte prosím
Skus si stiahnut USB driver:
http://www.softwarepatch.com/tips/usb2-driver.html
neviem ci to pomoze ale skus
http://www.softwarepatch.com/tips/usb2-driver.html
neviem ci to pomoze ale skus
-
- Host
Tak jsem to vyzkoušel a aktualizace pro USB jsou aktuální. Nemáte ještě někdo nápad co s tím? (Nedavno jsem musel přeinstalovat Wokna, tak jsem doufal, že to třeba půjde a nic)
-
- Pokročilý uživatel
Problém s restartováním PC dělají občas ovladače od webové kamery, myslím že Genius. Pokud máš, zkus odinstalovat.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
-
- Host
Už se nerestartuje, když iP připojím, tak se nic nestane, jen takový ten zvuk co signalizuje špatně připojené zařízení.
-
- Host
Tak co, nenapadá někoho něco? Fakt mě štve, že nemůžu iphone sinchronizovat s mým pc. Prosím poraďte
-
- Pokročilý uživatel
Zkusil jsi to co jsem ti radil? Aspoň napiš ano nebo ne a neptej se pořád dokola.
Tvůj problém odpovídá tomu co ti píšu. Po prvním připojení iPhone jsi v něm neměl žádné fotky. Jakmile něco vyfotíš, iPhone se ve windows hlásí i jako fot'ák a koliduje s ovladači webkamery a PC se restartuje. Pokud máš kameru, odinstaluj ji nebo zkus vymazat všechny fotky a videa. Je to bez záruky, ale už to tady bylo x krát, a pomohlo to.
Tvůj problém odpovídá tomu co ti píšu. Po prvním připojení iPhone jsi v něm neměl žádné fotky. Jakmile něco vyfotíš, iPhone se ve windows hlásí i jako fot'ák a koliduje s ovladači webkamery a PC se restartuje. Pokud máš kameru, odinstaluj ji nebo zkus vymazat všechny fotky a videa. Je to bez záruky, ale už to tady bylo x krát, a pomohlo to.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
-
- Host
Nezkoušel jsem, protože nemám webkameru Génius (mám origo vestavěnou od aceru), ale stejně to zkusím a dám vědět.
-
- Host
Úžasný - konečně to funguje -> moc všem děkuji
Napíšu jak jsem postupoval
Nejdřív jsem odinstaloval ovladače k webkameře -> ale pořád nic.
Odinstaloval jsem iTunes -> iPhone to našlo jako foťák, tak jsem si zazálohoval fotky.
Z iPhone jsem všechny fotky smazal a znovu nainstaloval iTunes a hopla funguje to.
Ještě jednou všem moc děkuji.
Problém vyřešen
Napíšu jak jsem postupoval
Nejdřív jsem odinstaloval ovladače k webkameře -> ale pořád nic.
Odinstaloval jsem iTunes -> iPhone to našlo jako foťák, tak jsem si zazálohoval fotky.
Z iPhone jsem všechny fotky smazal a znovu nainstaloval iTunes a hopla funguje to.
Ještě jednou všem moc děkuji.
Problém vyřešen
-
- Host
Zdravim, tak úplně jsem problém nevyřešil, protože hned jak jsem udělal nějakou fotku a připojil iPhone, tak zase restart pc. Připojím a otevřu v iTunes jen bez foto. -> nenapadá někoho něco?
Díky
Díky
-
- Moderatorka fóra
Re: synchronizace s iTunes
Musi se ti tam hadat nejake ovladace. Jinak kdyz v iPhonu nemas ani jednu fotku a pripojis ho, tak ti notebook jede normalne? Dela ti to jen, jak mas v iP fotky? Jeste, kdy naposledy jsi delal cistku svych Xpcek? Nebo kdy naposledy jsi si instaloval nebo nechal nainstalovat cisty system nezabordelovany od starych ovladacu, spatne odinstalovanych programu atd. Dle meho nazoru tam budes mit ve winech nekde bordel, kdyz ti to dela jen, jak se iP pripoji jako dalsi fotak.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Přesně tak, funguje ok jen bez fotek. přeinstalovával jsem xp nedavno, tak před měsícem, tim to nebude, ale těma ovladačema možná jo -> stejně nevim co s tim.
-
- Moderatorka fóra
Tak jestli je to tak, Xpcka zabordelovana nebudou. No ted musis najit, s kterymi ovladaci se ti to bije.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.