Posunuté celodenní události
Posunuté celodenní události
po upgrade iTunes na 9.1.0.79 se mi při synchronizaci s Outlookem posunuly všechny celodenní události v telefonu o den dříve. Správně zústanou jen hodinové a každoročně opakovatelné události. Pokud zadám novou celodenní událost v telefonu, potom po synchronizaci ji mám v Outlooku přes dva dny - od 02 do 02 hodin. Zkoušel jsem vymazat, zadat znovu - cokoliv... kde dělám chybu? díky
-
- patron iPhone.cz
Re: Posunuté celodenní události
Spatne nastavene casove pasmo na jednom ze zarizeni.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
no, to mě napadlo, ale mám na telefonu Prahu a v Outlooku taky - hodiny, data všechno sedí...
-
- Moderator fóra
Druhé stejné téma, které jsi založil, jsem smazal. Nechápu, proč to zakládáš dvakrát.
for lubosnovotny
To samé se stalo i mě. A stalo se mi to po prvé (i když jsem iT upgradeoval již několikrát). Já mám zase pro změnu v Outlooku na každý den jména - svátky (díky apl. OutlookNameDays) a tyto jména se mi posunuly z 24 h (z jednoho dne) na rovnou 48 h. (dva dny) a různě se to překrývalo. No prostě paráda - zmatek, nad zmatek. Takže jsem to musel poctivě smazat vše z Outlooku a nahrát to tam na novo. Po sync jak v iP tak v PC už v pohodě.
To samé se stalo i mě. A stalo se mi to po prvé (i když jsem iT upgradeoval již několikrát). Já mám zase pro změnu v Outlooku na každý den jména - svátky (díky apl. OutlookNameDays) a tyto jména se mi posunuly z 24 h (z jednoho dne) na rovnou 48 h. (dva dny) a různě se to překrývalo. No prostě paráda - zmatek, nad zmatek. Takže jsem to musel poctivě smazat vše z Outlooku a nahrát to tam na novo. Po sync jak v iP tak v PC už v pohodě.
zkontroloval jsem nastavení jak v PC, je tam Praha - tam se nic neměnilo, tak v iPhone - je tam taky Praha... je zajímavé, že to dělá až po upgrade, do té doby jsem jel v pohodě... smazání nepomohlo, jakákoliv nová celodenní akce v PC je v telefonu den dopředu a jakákoliv nová akce v iPhone je automaticky převedena na hodinovou od 02 do 02 takže na dva dny... zůstaly mi správně jen opakované a hodinové akce. Převedl jsem akce na hodinové a je to v pořádku, ale je to provizorka - nutně musím mít celodenní akce. Škoda, už jsem si myslel že pochybovači o iPhone kecají, ale mají pravdu - není spolehlivý. Asi je fakt jen na hry.
No tak s tim tvym tvrzenim nemohu souhlasit a nesouhlasim. iPhone je dobry telefon,ktery zvladne to same,co Nokia nebo jina konkurence. iP neni sice rize managersky telefon,ale planovani zvlada naprosto v pohode. Je to proste nejaky bug - softwareova vec,ktera se urcite do budoucna vyresi. A jestli ti vadi iP tak ho prodej a muzes si planovat svuj cas a kalendar treba na MT zn. Emgeton a nebo si rovnou kup nejaky pekny papirovy diar
. .
Edit
jinak vse smaznes z Outlooku v iT si zaskrtnes,ze chces nahradit vse v kalendari (tzn.ze vse z PC se prepise do iP). Tim docilis,ze v iP a PC bude vse v kalendari stejne - smazle. Das sync. Pote si v Outlooku das co chces a sync.
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Edit
jinak vse smaznes z Outlooku v iT si zaskrtnes,ze chces nahradit vse v kalendari (tzn.ze vse z PC se prepise do iP). Tim docilis,ze v iP a PC bude vse v kalendari stejne - smazle. Das sync. Pote si v Outlooku das co chces a sync.
-
- Starý pes fóra :)
Známá chyba, už se to tu řešilo.
http://support.apple.com/kb/TS1638
http://support.apple.com/kb/TS1638
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013