Ahojte, nemáte někdo zkušenosti s touto chybou? Když propojím iPhone s PC, tak se objeví tato chyba: "iTunes was unable to load provider data from Sync Services. Reconnect or try again later." Zkoušela jsem i znovu nainstalovat iTunes a pořád připojovat, ale nic...poraďte prosím
Tak na jiném PC (s XP-čkama) to funguje v poho, jenže je mi to celkem naprd, když jako hlavní používám NB a nosím ho s sebou do práce... Takže bych potřebovala, aby iTunes-synchronizace fungovala na NB. Ještě mě napadlo stáhnout si iTunes verzi 8, ale nemůžu ho nikde najít ke stažení.....
Ja mám rovnaký problém...tiež mi vyskočí táto hláška "unable to load provider data from sync services" a ešte predtým sa ma iTunes pri každom pripojení iPhonu spýta, či chcem zapnúť synchronizáciu kontaktov atď... Aj doba kým sa detekuje iPhone je akási dlhá, všimol som si že mi nejdú syncnúť ani kontakty, myslím že ani mail a kalendár...mám pocit že mi to robí od update iTunes na verziu 9.1, ale nie som si 100%ne istý. V iTunes mám počítač samozrejme autorizovaný, mám Win7 64bit, iný OS som ešte neskúšal.
Keď by som chcel preinštalovať iTunes, čo všetko si musím uložiť aby sa mi napr. nezmazali kontakty z telefónu?
iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2] iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
je to záhada, ale najednou to funguje...včera jsem zkusila nahrát iTunes na jiný počítač, tam jsem vše nastavila a dnes, když jsem připojila iPhone zpátky k mému NB, tak sice to hlášku o chybě zase napsalo, ale najednou se zobrazila ta správná obrazovka a už můžu kopírovat do mobilu...tak nevím čím to bylo....?
mám uplně stejný problém. iTunes mám autorizovaný a zkusil jsem i restartovat PC i přeinstalovat iTunes a stále mi to dělá to samé. Když kliknu na záložku INFO, tak tam jsem měl nastavený k synchronizaci kontakty, kalendář, poznámky...vše s outlookem. Ted když to zatrhnu tak nemůžu vybírat co chci synchronizovat. Začalo mi to takhle blbnout od nainstalování uploadu iTunes. Nevíte někdo co s tím?
No včera som to skúsil ešte na druhom PC s Win7 ale v 32bit. verzii a úplne bez problémov! Všetko mi fungovalo, kontakty, kalendár,... ale po pripojení k môjmu hlavnému PC opäť nič. Ani staršia verzia iTunes nepomohla, možno pri čistom systéme áno, ale skutočne sa mi nechce vytvárať a spravovať knižnicu nanovo.
Fakt divný problém, z toho threadu na Apple fóre som tiež zrovna múdrejší nebol, niekolko strán (od roku 2008) a žiadne riešenie...fakt divné.
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Skopíroval som súbory z adresára "C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Apple Application Support" do "C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support" a pomohlo to. Teda, pomohlo...synchronizácia funguje, ale ešte predtým musím odklikať tri prázdne Error screen-y keď sa prepnem v iTunes na záložku Info (zakaždým, nie len prvý raz). Tento tip mám z tej diskusie na fóre Applu, myslím že 26. strana. Ťažko povedať či je to nejak univerzálne alebo nie, na druhom PC kde jediný rozdiel je len 32bit. systém, mi všetko funguje v poriadku, takže to nemám kde inde vyskúšať.
Dobrý den, jsem tu novej a potřeboval bych poradit. Nainstaloval jsem si iTunes a připojil jsem iPhone4 a spadl mi počítač(PC XP widows). Ukázalo se mi že se to křižuje s kamerou. Když jsem změnil ve windowsu XP v registru system 32/drivers/LVUSBSta. a dal jsem tam před to !, tak to fungovalo ale odhodil jsem kameru ze zvukem:-(. Pak to fungovalo! Ale nešel zvuk a kamera. Musel jsem to dat spět. Neporadil by mě nekdo, kdo by měl skušenosti? Děkuji moc!!!!
na ipadu mam FW 4.2 stahuji update a skoro před dokončením my to vahodí chibovou hlašku skousel jsem to uz na trech pocitacich a nic nevi to co s tim? jinak Ipad 1 wifi
Já mám ještě kromě tohoto erroru problém, že když dám u určitého zařízení (bohužel nejčastěji to dělá iPhone) sync, tak iTunes zamrzne. Error mi to hlásí jak kdy a jak kdy synchronizace funguje. Zkrátka je to náhodný. Ale začalo mi to takhle blbnout, když jsem začínal používat iPad. Nevím nevím...
Dobrý den mám problém s itunes, když připojím k PC ipod touch, tak na horní liště to ukazuje synchronizaci a u 6 kroku ze 6, mi to vždycky spadne, napíše to program itunes přestal pracovat....., cele itunes jsem přeinstaloval a pořád to dělá to stejný. prosím poradte, díky