Ahoj,v rodině máme koupený přenosný dvd přehrávač(Panasonic LS86).Tento přehrávač má výstup na kabel k iPodu,který byl součást balení.Tento kabel je papírově psaný jako AV,ale pokud se nemýlím,AV je audio video,tudíž by se pomocí kabelu mělo dát pustit jak video,tak hudba.A to je ten problém.První jsem musel ořezat kabel,abych ho vůbec do iPhonu strčil,ale jde přehrávat jenom hudba.I když zkusím obrázky nebo filmy,tak přehrávač nereaguje a stále je černá obrazovka,jen zvuk funguje.Zkoušel jsem různé podporované formáty,ale pořád nic.Je možné,že ten kabel je jen na zvuk nebo že nefunguje s iPhonem nebo určitým fw.Opravdu nevím.
Díky
přenosný dvd přehrávač a iPhone
-
- Mírně pokročilý
-
- Moderator fóra
Re: přenosný dvd přehrávač a iPhone
pro prehravani videa napr. na televizi z iphone je nutny originalni kabel, jinak bezi pouze zvuk
tohle lze u neoriginalnich kabelu spravit instalaci patche ze cydie, tusim ze se aplikace jmenuje Ressuported ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
edit: ty kabely jsou pres systemovy konektor
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Mírně pokročilý
tvosi píše:pro prehravani videa napr. na televizi z iphone je nutny originalni kabel, jinak bezi pouze zvuktohle lze u neoriginalnich kabelu spravit instalaci patche ze cydie, tusim ze se aplikace jmenuje Ressuported
nevieš v akom repu je ten program?Vďaka
EDIT:už to mám
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom
-
- Mírně pokročilý
tim to asi nebude,kabel je jen na zvuk.Nebudu nic reklamovat,ten kabel je primarne pro iPod a ja mam iPhone 1gen se zapustenym jackem.
-
- Moderator fóra
pockej to jako mas 3,5 jack a ma zkrz to jit video? to se mi nezda...
-
- Mírně pokročilý
video pres to asi jit nema,jen me zmatlo napsane u prislusenstvi to AV kabel,jinak je to asi 3,5.Do iphonu jsem to strcil,do reproduktoru logitech taky a druhy konec jsem strcil do MBP a poustel pres to hudbu.