Tak jako naschvál, zrovna když jsem iPhone vyndaval z krytu mi vyklouzl a asi z metru dopadl displejem na zem 3 cm od koberce. Teď jsem si ale všiml, že se na displeji některé pixely zobrazují špatně (viz. foto). Tak se chci zeptat, jestli je tohle na výměnu displeje, nebo jestli se jen neuvolnili nějaké kablíky. Díky
iPhone 2G - pád na displej
Re: iPhone 2G - pád na displej
To zjistis sam po nejake dobe, zda se "to srovna" a nebo to bude na vymenu. Ale novy display nestoji zase az tak moc - mezi 2000 - 2500 , jak kde. Na maczone ti to radi vymeni..... A nebo uvazuj o novem, 3GS se da poridit docela zanovni v bazarech za 6-8 tisic.
-
- Mírně pokročilý
Presne tohle se mi stalo asi pred mesicem viz. viewtopic.php?f=27&t=27002
Jinak ja to mel mnohem horsi nez ty.To,co mas na stranach,tak to jsem mel rozsahlejsi a na obou stranach,ted se to nejak srovnalo,ale porad tam jsou cary.A nelekej se,kdyz ti to vytece az do pulky displaye,ono se to pak srovna
Jinak ja to mel mnohem horsi nez ty.To,co mas na stranach,tak to jsem mel rozsahlejsi a na obou stranach,ted se to nejak srovnalo,ale porad tam jsou cary.A nelekej se,kdyz ti to vytece az do pulky displaye,ono se to pak srovna
Juramac nechám to být, nějak moc mě to netankuje a uvidím. Také trochu počítám s tím, že si pořídím iPhone 4.generace.
Sedyman alespoň to bude trochu zábava, v displeji mi žije pohybující se živočich..
Díky!
Sedyman alespoň to bude trochu zábava, v displeji mi žije pohybující se živočich..
Díky!