Itunes Authorize

Zamčeno
J.Hoffer

Itunes Authorize

Příspěvek od J.Hoffer »

Zdravim,
mám problem.Při pokusu nahraní aplikace mi vyskočí tabulka o authorizaci tohoto PC.. zadam ID a psw a vyskoci mi tohle :
This Computer is already authorized
Including this one,you have authorized 2 computers out of your avaible 5. Děkuji za radu.. Deauthorize all tam nikde neni v nastaveni uctu.

peeeto
Host
Host

Re: Itunes Authorize

Příspěvek od peeeto »

Deautorizujes pocitac priamo v iTunes .

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Nepotrebujes "Deauthorize all", to je na zruseni autorizace vsech pocitacu. Ty deautorizuj a opet autorizuj jen ten jeden pocitac, najdes to v menu iTunes.

J.Hoffer

Příspěvek od J.Hoffer »

To jsem udělal.Napiše mi to : This Computer has been deathorize.. a když dam znova authorizovat,tak to zase piše :
This Computer is already authorized
Including this one,you have authorized 2 computers out of your avaible 5

Juramac

Příspěvek od Juramac »

"Tento pocitac je jiz autorizovany. Mate autorizovany 2 pocitace z 5-ti moznych" takze nemusis uz nic dalsiho resit, zadny problem nemas.... Snad jen trochu s anglictinou..... :wink:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

a porad to nejde ?

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

J.Hoffer

Příspěvek od J.Hoffer »

ne.Angličtina je v poho ale objasnuji vam o co jde.

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Nerozumim, o co ti jde. Pocitac MAS V ITUNES AUTORIZOVANY! Co tedy resis? Co ti nejde?

ls8

Příspěvek od ls8 »

Juro, nerozciluj se a precti si dotaz jeste jednou. Pocitac sice hlasi ze je autorizovany, ale nechova se tak. Chova se jako neautorizovany. To se stava, obvykle pomuze odautorizace a opetovna autorizace.

J.Hoffer

Příspěvek od J.Hoffer »

Is8 přesně jak říkaš.V tom je problém.Ale jak už jsem psal,odauthorizace a opětovna authorizace nepomáha.Hlasi to to stejné.Hudba pomoci total commanderu nahrat jde ale aplikace ne.

Juramac

Příspěvek od Juramac »

To je divne.... Hudba jde a app ne? Skripe mi tam trochu ten total comander ale budiz....Tlacitko deautorize all nabehne v uctu a nastaveni az tehdy, kdyz je naplnenych vsech 5 moznych pocitacu. Takze bych bud deatorizoval ty dva, co mas autorizovane, ne jen jeden,aby byl ucet "cisty" a nebo bych tam povesil jeste dalsi tri a pak je z uctu deautorizoval vsechny naraz .A pak znovu autorizoval ten, co potrebujes. Je to takove drbani levou nohou za pravym uchem, ale nic jineho me nenapada....

J.Hoffer

Příspěvek od J.Hoffer »

Tak asi mě to pomohlo.Ale je tu dalši problem.. Když tam nahraju dejme tomu aplikaci tak při synchronizaci mi to při instalaci aplikace napise :
The applikacion "Eng-CZE" was not installed on the Iphon. because an unknown error occurred (0xE8008001)

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Tak to uz je mimo me chapani......:-) nemas treba nahodou 2 ucty, jeden US a druhy CZ a nestahoval jsi treba tuto app z ceskeho uctu, ale chces ho updatovat z US uctu ? To by mohlo delat problemy, protoze updaty jsou mozne jen z uctu, ze ktereho byl stazeny original....ale jinak fakt nevim....

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

http://www.google.sk/search?q=unknown+e ... 1%29&hl=sk

Edit: naše oblubene slovo nemáš nainstalovany warez?

Edit2: asi áno

Kúsok textu z jedného príspevku najdeneho na Google.

anyway, i've been trying to install apps downloaded from [zakázáno] but everytime i want to install it, i got error msg saying " The application "apps_name" was not installed on the Iphone "my_phone" because an unknown error occurred (0xE8008001)". I'm able to install any apps i've downloaded from Itunes Store though.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

LOCK, problemy sposobuje kradnutie aplikacii.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Zamčeno