iPhone 2G prestal basovat
-
- Starý pes fóra :)
iPhone 2G prestal basovat
Nevím proč ale iphon mi nejak prestal basovat.. sluchatky to neni protoze na mp3 prehravaci (jinem) to hraje normalne dokonce i na iMacu jsem je zkousel a take v pohode.. ale v iPhonu to hraje strasne upistene a bez basu .. equalizer mam nastaveny na normal.. vzdy to hralo perfektne ale ted uz ne.. s iphonem jsem nic nedelal ... divne
nevite cim to muze byt ?
nevite cim to muze byt ?
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
Re: iPhone 2G prestal basovat
repráček časem doslouží (doslova se vyřve ), servis a výměna
-
nemluvim o repracku ale o sluchatkach jinak sluchatkama to neni protoze na jinych zarizeni hrajou normalne
a jeste se mi stava ze ne porad ale dost casto ze zapnu music na sluchatka a iphone se zacne pekne zahrivat a baterka jde dolu snad co minuta to 1% dolu...
a jeste se mi stava ze ne porad ale dost casto ze zapnu music na sluchatka a iphone se zacne pekne zahrivat a baterka jde dolu snad co minuta to 1% dolu...
Macbook pro
Nemal si predtým nastavené nejakú inú voľbu EQ?
Popripade restore môžno to je softom alebo je to už starcek ktorý sa pýta do dôchodku.
Popripade restore môžno to je softom alebo je to už starcek ktorý sa pýta do dôchodku.
-
ne EQ to urcite neni... jinak zacalo mi to takhle hrat na FW 3.1.2 a pak jsem presel na 3.1.3 a porad stejne..
Macbook pro
-
no tusim jsem to mel nekdy pred dvema lety jeste na 1.1.4 ale to si myslim ze uz byl tak 10X restorovany kazdopadne v lete chystam koupit novou generaci ale tak tenhle 2G si chci nechat zachovat a zase abych nekupoval nove sluchatka a pak nezjistil ze to hraje porad stejne..
edit: tak to absolutne nechapu ted..
kdyz dam iphone do doku (stojanek) ma vystup na jack .. zapojim na nej repro tak to hraje normalne.. kdyz tam misto repro pripojim sluchatka tak to hraje upistene a bez basu atd.. kdyz sluchatka pripojim k jakemukoliv jinemu zarizeni (imac, MP4 ZEN) tak ty sluchatka hrali normalne.. toz uz jsem z toho celkem debil
edit: tak to absolutne nechapu ted..
kdyz dam iphone do doku (stojanek) ma vystup na jack .. zapojim na nej repro tak to hraje normalne.. kdyz tam misto repro pripojim sluchatka tak to hraje upistene a bez basu atd.. kdyz sluchatka pripojim k jakemukoliv jinemu zarizeni (imac, MP4 ZEN) tak ty sluchatka hrali normalne.. toz uz jsem z toho celkem debil
Macbook pro
-
- Moderator fóra
Abys nebyl debil, strč tam ještě jiná sluchátka.
-
- iPhone guru
nemáš bordel v jacku?
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
-
Beavers: jo to zkusim kazdopadne ale musim nejprve nejake sehnat ktera tam pujdou kdyz to ma zapusteny ten konektro..
smoldik: to jsem taky premyslel ale nevim.. zkusime uvidime...
smoldik: to jsem taky premyslel ale nevim.. zkusime uvidime...
Macbook pro