iPhone 4G/HD (2010) - spekulace před oficiálním uvedením

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv
Zamčeno

Jak se vám líbí design nového iPhonu 4G/HD?

Anketa končí za čtv kvě 20, 2010 10:03 am

Nádherný design, o hodně lepší
49
25%
Vypadá líp než 2G/3G/3Gs
64
32%
Stejný
15
8%
Vypadá hůř než starší modely
58
29%
Hrozný
14
7%

Celkem hlasů: 200

Juramac

Re: iPhone 4G/HD (2010) - SPEKULACE

Příspěvek od Juramac »

Musim se smat, jakou reakci v celem svete vyvola par pochybnych fotek cehosi. Takhle se dela marketing a reklama, velke reklamni agentury a "odbornici"v reklame by se meli ucit. :) Pusti se mala bublinka, nic to nestoji, ale cely svet spekuluje, sahodlouze diskutuje, vychazeji clanky ve vsemoznych mediich, a Steve se usmiva...... :)

Ale kdyz uz spekulace, tak me osobne by se libil nejvice tento koncept. Krasne cisty a ladici s ostatnimi vyrobky Apple..... Ale realita bude, jak byva u Apple zvykem , uplne jina.... :)

Obrázek

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Mě by rušila ta stříbrná barva vpředu. Líbí se mi že u iPhonu se mění jen zadek, ale předek je vždy černý, toť můj názor. Na druhou stranu kdyby se mě někdo zeptal, jak by měl vypadat iPhone HD nebo jakkoli, řekl bych unibody hliník :-)
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

raduz69

Příspěvek od raduz69 »

Levon píše:Taky nevěřím ani trochu tomu, že by ho omylem někdo z Applu nechal někde v baru. Pochybuju, že by ho vůbec dostal a mohl si ho takhle nosit kamkoliv, aby h o kdokoliv mohl vidět...

Celé to je pomerne jasná fabulácia, aby redakcia prikryla človeka z tímu Apple, ktorý im to predal. Deje sa to celkom bežne. Ak to teda nie je celé v réžii Applu...

Je to taký ekvivalent Mečiarovho "Tie spisy som si našiel ráno na stole" :)

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Možno aj preto bývajú vonku takéto fake fotky, že Apple môže z nich niečo "obkukat/odpozerat". Teda aký dediny by ľudia možno chceli a možno sa budú k tomu priblizovat. Určite jeden z tých "fake" ibrazkou bude realita. Ale na menší displ. by sa určite neznizili. Skôr väčšie rozlíšenie dajú tomu.

Ďalšia vec, tie micro SIM. keď pôjdem náhodou reklamovat IP a budem mat micro SIM a IP hodím na reklamáciu, SIM vyberiem a chcem ho dať do náhradného tel., ktorý takýto slot nemá. Čo s tým potom? Museli by hromadne všetci kvôli Apple zmeniť SIM na micro? :) neviem, ešte SIM sa s tým nestretol, že by bola
mozna nejaká alternatíva na micro (nastavec), keď mame "velku" SIM kartu.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

dodulo
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodulo »

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

Boze to je zase diskuze.

1. Je jasne ze ten iPhone je od Applu. Uz oficialne pozadali o jeho vraceni. Rozhodne se nejedna o podvrh ani o nejake zkouseni ze strany Applu. Neznamena to, ze novy iPhone bude vypadat presne takhle, ale rozhodne velice podobne.

2. Designove se mi moc libi (to je samozrejmne otazka osobniho vkusu). Jednoznacne designove sedi k ostatnim vyrobkum Apple lip nez 3G/3GS.
Obrázek

3.Vybaveni spokojenost - lepsi display, fotak, blesk, kamerka vpredu, nejspis mnohem rychlejsi procesor. Co hodne ocenuji ze ma o 25% mensi objem nez 3GS (-3mm na sirku a o 3 mm tenci)

4. Micro sim by byla neprijemna komplikace, ale nic strasneho.
Naposledy upravil(a) Gusto77 dne úte dub 20, 2010 9:48 am, celkem upraveno 2 x.

kendy1991

Příspěvek od kendy1991 »

Tohle není fake. Na stránce [BULVAR: odkazujte na jiné zdroje] je článek o tom, že apple bude prototyp vymáhat Z5 a tím nepřímo přiznává, že jde opravdu o nový iphone :wink:
Osobně se mi ani trochu nelíbí, 3G oproti němu vypadá o mnoho líp :wink:

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

Kazdemu se libi neco jineho, ale skutecne chces tvrdit, ze to vpravo vypada o MNOHO lip?
Obrázek

pita_pita
Host
Host

Příspěvek od pita_pita »

Souhlasím s Gusto77. Na Gizmodo zveřejnili dopis, který jim přišel od Applu a žádají navrácení iPhonu (http://gizmodo.com/5520479/a-letter-apple-wants-its-secret-iphone-back).
Co se týká vzhledu, tak je to otázka vkusu, ale mně se rozhodně líbí. Také souhlasím s tím, že designově rozhodně zapadá do současných Apple produktů daleko více, než 3G/3GS.

masklin

Příspěvek od masklin »

Moc se mi líbí připrovnání v diskuzi pod článkem na Gizmodo

Obrázek

ale musím přiznat, že se mi nový design moc líbí. Teď záleží na tom zda je to finální podoba a jak se bude držet v ruce.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

ls8

Příspěvek od ls8 »

Mě se to také celkem líbí. MR udělal anketu, a 70% lidí se údajný budoucí iPhone líbí víc. Hlasovalo přes 70.000 lidí, taže poměrně reprezentativní vzorek.

Obrázek
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

dodulo

Příspěvek od dodulo »

Tipek od GIZMODO dostal za ten iPhone 5 tis. $ :wink:, ktovie za kolko by ho predal keby ho dal na eBay ? :D

ja si proste nemozem pomoct paci sa mi :), rozhodne vyzera robustnejsie ako iP 3G/3GS a spracovanejsie ako starsie verzie, ten hlinikovy ramik vyzera naozaj luxusne :)
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

tak to me se ta hranata cihla vubec nelibi...dyt i iPad ma kulata hlinikova zada jako nynejsi iPhone....tohle je hnusny, ja osobne predpokladam, ze design bude jiny, ze je toto jen jeden z prototypu
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

flatliners

Příspěvek od flatliners »

mě vadí ta tloušťka a hrany.čim užší tim hůř se drží v ruce.3gs padne přesně akorát...

k tomu mailu:to může bejt klidně taky fake,neni problém ho vytvořit...
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013

Juramac

Příspěvek od Juramac »

At tak ci onak, stejne si ho vsichni radi zase koupime. Protoze je to proste APPLE iPhone..... :mrgreen: Uprimne, kdyz predstavili prvni 2G , tak se me osobne nelibil ani malicko, ale po prvni moznosti si ho "osahat v realu" jsem si ho pak rychle koupil a od te doby proste jine telefony nesleduji.... :)

flatliners

Příspěvek od flatliners »

no já sem docela rád že se mi nelíbí a že nemá pro mě žádný podstatný vylepšení,takže ušetřim :D
Metal/HC/Punk
iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R
MacBook Pro Retina late 2013

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

:lol: to tedkon tvrdi kazdy,jenze az to vyjde,tak si to stejne vsichni koupi. :P

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Kazdo padne Apple nebude meniť rozlíšenie displayu, prečo? Všetky programy v AppStore by sa museli upravovať na nové rozlíšenie a teraz keď tam pribudol iPad myslím ze vivojari sa budú sústrediť viac naň ako by prerabali niečo čo už v AppStore majú.
To z tým zdvojenim pixelov my vzdy pripadalo ako blbosť a ukázalo sa že to aj tak je, takze určite sa väčšieho displayu nedockame a mne to ani nevadí zanedlho si kúpim iPad hry, filmy no média budem mat tam a v iphone 4G/HD
hudba a ako telefón.

Tot všetko z mojej strany určite tam budú nejaké nové funkcie bude inak vyzerať ale display bude rovnaký.

masklin

Příspěvek od masklin »

Snoopy proč by musel display zůstávat stejný? Může se zvýšit rozlišení ale poměr stran zůstane stejný, tudíž lepší obraz a bez práce pro developery.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Mne sa desing páči, ale je mi ľúto toho, že IP 3G mám ešte stále v záruke a hneď ho mám vymieňať, resp. kupovať? :( ako je to dobre, že sú takí rychli, ale až rak, že si nestihnem užiť poriadne terajší IP? :)
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

Displej muze mit stejny rozliseni jako iPad a bude to ok
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

masklin

Příspěvek od masklin »

Tos nemyslel vážně že ne...

ls8

Příspěvek od ls8 »

Samozřejmě že ne. Xslide jenom spolu s pár dalšími ******* (2L8, 2MATRIX, Gekko gecko a další) trpí potřebou honit se za počtem příspěvků, tak píší jakékoliv kraviny. :evil:

Tímto oficiálně vyhlašuji STOP kravinám v tomto vlákně a omlouvám se Beaversovi.

Měl pravdu v tom, že drtivá většina zdejších uživatelů není schopná normální diskuze. A to jsou teď děti ve škole, ani nechci domyslet, jak to tu bude vypadat odpoledne až příjdou domů, napíšou si úkoly a vrhnou se k počítači.

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

Jestli bude dvojnasobne rozliseni displaye (960x640) tak s predelavanim aplikaci neni zadny problem - proste tam kde byl predtim 1 pixel jsou ted 4. Pomer stran zustava stejny. Velice elegantni reseni.

Zvyseni rozliseni je logicky krok, veskera konkurence ma dnes alespon 800x480.

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Is8 - vztekas se zbytecne. tohle vlakno obsahuje v nazvu sluvko "SPEKULACE", tak nechte lidi spekulovat a predhanet se ve svych pocitech. Slapat po zadech jim muzes ve vlaknech tykajicich se konkretni veci. Tohle je ale obyceja zvanirna, tak nech lidi dychat. :)

Stop kravinám, ne spekulacím. ls8

masklin

Příspěvek od masklin »

Juro on má, ale pravdu, že plno těch příspěvků je napsáno bez špetky přemýšlení. Je to tady pak zaflákané blbostma a člověk když si sem jde přečíst co je nového tak ho akorát chytne nerv.

Chrono Leggionaire

Příspěvek od Chrono Leggionaire »

Vypadá skvěle, pokud v této či velmi obdobné podobě spatří světlo světa, tak osobně nebudu váhat ani minutu. :-)
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White

Juramac

Příspěvek od Juramac »

Nezlobte se, ale kdo rozhoduje o tom , co je kravina a blbost a co ne ? Proste to jsou vyjadreni spekulaci, predstav, prani, ma to spravny nazev, spreavne umisteni. Nechte to tema zit a az bude novy iPhone, tak ho pak klidne smazte, aby tady pak nekde nehnilo. Ale ted bych dal klidne prostor i tem "kravinam" .... :)

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

OT: Mohla by fungovať červená bodka vpravo hore v comente. Alebo vymisliet tlacidlo "uzitecna informace" a keby aspon par ludi co to cele prebehli klikli na to tak potom uz mas aspon minicenzuru co vsetko si treba precitat.

Pravdu maju obe strany. A co sa tel. tyka tak ako to bolo s 2G človek ho naozaj pochopí až ked si ho obchytá a trochu sa sním pohrá. Hlavne som zvedavý kedy spravia čiaru za starými modelmi a budú sa s novým modelom uberat novým smerom. Tie klamstvá čo podsúvajú na konferenciách sú príliš úbohé, a tak by som od nich čakal rázny krok. A čo je pravda, čo marketingový tah a čo podvod nám predsa ukáže čas. Nikto za to že sa trafí, alebo potom bude tvrdit ja som to vravel, nový iPhon zadarmo nedostane. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

ne ne nic se mazat nebude, podívejte se do archivu na flame ohledně 3G a 3GS to je hrozná legrace :)

mimo to, že je to důkaz, že fórum má historii je sranda číst jaké jsme měli požadavky před 2 lety a jaké teď a tak :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

blackmanT

Příspěvek od blackmanT »

ohledně výbavy bude nový IP určitě super, ovšem k designu bych měl minimálně tu výhradu, že v ruce se určitě drží lépe současný model se zaoblenými zády, než případný nový hranatý. Jinak zase tak špatně nevypadá, uvidíme až si ho ošaháme :)

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Něco takového jsem naznačil již včera....ladnost a příjemný pocit při držení té zakulacené "krabičky" bude tatam,pokud má být podoba prototypu tedy finální....
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Gusto77

Příspěvek od Gusto77 »

Na Gizmodu naopak pisou, ze se drzi skvele a ze z nej ma clovek mnohem robustnejsi pocit....

Drago
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Drago »

Design skvely! Aspon mne sa teda rozhodne paci, ale som za to, aby aspon displej zostal rovnaky, pripadne trochu vacsi, nech nemame pri rozliseni 960x640 ikonky o velkosti jedneho milimetra ako vo WM telefonoch .. inac spokojnost .. ale pokial mam povedat svoj nazor, tak Apple to este do oficialneho uvedenia mierne pozmeni .. ale som rozhodne za tuto radikalnu zmenu vzhladu, uz to bolo potreba
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
Obrázek

Golf

Příspěvek od Golf »

Juramac > OT: ono spekulace a ubohost ve vyjadřování/myšlení jsou dvě věci, také jsi spekuloval o nepravdivosti a je to na 99% naopak, ale přečti si ty bláboly (a to nezmiňuji vůbec mateřštinu!!! - to by se hodně lidí vrátilo do ZDŠ/sorry dnes už ZŠ :wink: ). Beavers měl pravdu, je to tady na blití...

Vyjadřování subjektivních pocitů beru, ale stejně to dopadne jako u 3GSka, nakonec se z toho kdekdo zákonitě pos.re a koupí si ho, což je logické. A navíc design = co člověk, to krapet nebo diametrálně odlišný názor. Speciálně pokud to bude tak rychlý, jako je iPad, viz rozdíl 3G a 3GS, taky si na to člověk setstakramentsky rychle zvykne a ani mu to nepřijde (nedej bože se pak vrátit zpět :wink: , což díky mému 3GS a šéfovýmu 3G, který mu spravuju, dodnes pociťuji).

2MATRIX > pokud chceš kohokoliv kritizovat, tak alespoň cti pravopis, nebo se vrať do zmiňované ZŠ, pokud tam ještě nejsi :idea: (pokud jsi neskončil tak ve čtvrté/páté třídě)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Juramac píše:...tohle vlakno obsahuje v nazvu sluvko "SPEKULACE", tak nechte lidi spekulovat ...Tohle je ale obyceja zvanirna, tak nech lidi dychat. :)

Označení SPEKULACE v názvu vlákna tam přibylo včera po mém upozornění, že se to začíná zvrtávat v něco nezvládnutelného. Do té doby se tak nejmenovalo. To samozřejmě podnítilo některé uživatele k tomu, aby se začali ještě více projevovat a to i kravinami. Opakovaně a evidentně si zde někteří honí počet příspěvků a bohužel, v tomto vláknu, kde se smí všechno, to mají posvěceno, tak proč by toho nevyužili?
Myslím si, že žvanírnu tady máme a nazývá se CHAT.
Reaguji v rozporu se svým prohlášením, že se od tohoto tématu distancuji a nadále v tom setrvám. Jen jsem se neudržel a musel jsem reagovat.

ls8

Příspěvek od ls8 »

Já fakt nevím, jak těm lidem dát najevo, že tady nemají čekat oficiální tisková prohlášení od Applu, ale tak, aby to nepochopili jako signál pro posílání hovadin. Slovo "Spekulace" z názvu vlákna zase vyhazuju, Beavers má pravdu, jaksi se to minulo účinkem :(

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Re: iPhone 4G/HD (2010)

Příspěvek od vbruno »

OT to Julek: Schválně najdi Beaversovo reakce rok zpět na spekulace ohledně iPhonu 3G, jsou totiž úplně stejné :-) Tím se nechci Beaverse nijak dotknout, já ho naprosto chápu a navíc to ukazuje že se drží svých zásad :-D
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

tak tak vsechno ma svou historii :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Golf

Příspěvek od Golf »

Jasně, demokracie a anarchie v podstatě nemají hraniční rozdíl mezi sebou, ale demokracie má svá pravidla a mantinely, anarchie už ale ne (a pro kdekoho je to stejně demokracie = můžu všechno :shock: i když jsem naprostej primitiv bez ohledu na okolí a soudnost...).

Také se tady už odmítám vyskytovat :mrgreen: a to naprosto dobrovolně :wink:
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Zamčeno