Výměna baterie iPhone 3G (v záruce)
-
- Host
Výměna baterie iPhone 3G (v záruce)
nevíte někdo jak je to s výměnou baterie u iPhone 3G
telefon mám kupovaný v ČR u O2 a zajímalo by mě jestli se na to nejak vstahuje záruka...
telefon mám kupovaný v ČR u O2 a zajímalo by mě jestli se na to nejak vstahuje záruka...
-
- Host
Re: Výměna baterie iPhone 3G (v záruce)
takže chápu to dobře že až bude potřeba výměna tak ji bezplatně vymění?
(mám ho zhruba rok a půl a už je znát nižší výdž baterie takže tak za 3-4 měsíce ji asi nechám vyměnit)
(mám ho zhruba rok a půl a už je znát nižší výdž baterie takže tak za 3-4 měsíce ji asi nechám vyměnit)
Taky by mě zajímala výměna baterie? Vyměnili by mi ji v rámci záruky, ikdyž mam prasklý sklo?
Zkusil bych si jí popřípadě vyměnit sám. Jakej je váš názor na tuhle baterku? Existuje nějaká app na test baterky? http://aukro.cz/item976619760_nova_baterie_pro_apple_iphone_2g_naradi_zdarma.html
Zkusil bych si jí popřípadě vyměnit sám. Jakej je váš názor na tuhle baterku? Existuje nějaká app na test baterky? http://aukro.cz/item976619760_nova_baterie_pro_apple_iphone_2g_naradi_zdarma.html
proč chceš měnit baterii? Pociťuješ pokles kapacity? Mám starší iphone než ty a na baterku mi vydrží i 3 dny (nemám JB).
Pokud je telefon v zaruce a mas pocit, ze ma slabou kapacitu, tak muzes pozadat o jeji vymenu. Pokud je spatna, vymeni ti ji zdarna, ale posuzuje te Britex na meracich a nejaky cas to trva. Jinak nestoji svet a slusny servis Apple prodejcu ti ji vymeni na pockani. Doporucuji maczone.cz , sam bych se v tom nehrabal....
-
- Starý pes fóra :)
Re:
ls8 píše:Vzhledem k tomu, ze baterie neni vymenna a je pevnou soucasti pristroje, vztahuje se na ni zaruka jako na cely pristroj.
Takže mi chceš říct, že až si většina 3Gčkářů půjde teď o prázdninách nechat "vyměnit" baterii, s tím že už to není ono, tak dostanou nový model, příp. 3GS(protože 8GB už asi nebudou) ??
3G už v Česku nejsou ani teď, stačí se podívat do nabídky operátorů...
To, že nejsou u operátorů neznamená, že je Britex nemá v záloze. Já například dostal před necelým měsícem nový 3G 16GB. Takže tak..
Mám iPhone 3G (ještě cca. 3 měsíce v záruce) a uvažuji o výměně baterie. Co to pro mne znamená?
1. Autorizovaný servis mi baterii v rámci záruky vymění zdarma.
nebo
2. Baterii si musím koupit a autorizovaný servis mi baterii v rámci záruky vymění zdarma.
nebo
3. Baterii i její výměnu si musím zaplatit.
Nejedná se o poruchu telefonu, ale pouze o sníženou kapacitu (výdrž) baterie, danou dobou jejího používání.
Vyměňoval jste někdo baterku v telefonu, který je v záruce?
1. Autorizovaný servis mi baterii v rámci záruky vymění zdarma.
nebo
2. Baterii si musím koupit a autorizovaný servis mi baterii v rámci záruky vymění zdarma.
nebo
3. Baterii i její výměnu si musím zaplatit.
Nejedná se o poruchu telefonu, ale pouze o sníženou kapacitu (výdrž) baterie, danou dobou jejího používání.
Vyměňoval jste někdo baterku v telefonu, který je v záruce?
-
- Moderator fóra
Tak tak na baterii je záruka jen pul roku jeslti kapacita do te doby poklesne vice jak o 80%.... viz post na mojím přispevkem.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Starý pes fóra :)
pokud je na baterii půl roku, tak co když jí budu chtít vyměnit za peníze (kolik tak může stát?), tak zaplatím jen tu baterii a dostanu nový iPhone?
nemůžou přece po mně chtít cenu telefonu?! a hrabat se v něm v ČR taky nemůžou?!
nemůžou přece po mně chtít cenu telefonu?! a hrabat se v něm v ČR taky nemůžou?!
-
- Moderator fóra
To nevíme, ale zkrátka baterie má jinou zaruku a jinak se to řeší. viz. zaruční podmínky.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Takže pokud jsem to správně pochopil, po uplynutí 6 měsíců od nákupu nového telefonu, si musíte v případě problémů s baterií koupit novou baterii a zaplatit i její výměnu. Pokud je telefon v záruce, musíte výměnu baterky svěřit autorizovanému servisu, abyste o tu záruku nepřišli.
Pokud už máte telefon po záruce a jste manuálně zruční, můžete si baterku vyměnit sami, viz. http://www.ifixit.com/Guide/Repair/Installing-iPhone-3G-Battery/577/1.
Chudáci macbookáři s notebooky s uživatelsky nevyměnitelnou baterií ...
Existuje na iPhone alespoň nějaká aplikace, která umí zhodnotit stav baterie (počet nabíjecích/vyvíjecích cyklů a změření skutečné kapacity baterky)?
Pokud už máte telefon po záruce a jste manuálně zruční, můžete si baterku vyměnit sami, viz. http://www.ifixit.com/Guide/Repair/Installing-iPhone-3G-Battery/577/1.
Chudáci macbookáři s notebooky s uživatelsky nevyměnitelnou baterií ...
Existuje na iPhone alespoň nějaká aplikace, která umí zhodnotit stav baterie (počet nabíjecích/vyvíjecích cyklů a změření skutečné kapacity baterky)?
-
- Moderator fóra
Taková aplikace by se mi taky hodila. Ale nevidel jsem nic takového. Zatím po více než roce vydrží stále stejně. Nejlepsi test je použiti navigace.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Zdravím,
mám mobilní telefon IPhone 3G už rok a půl. Již na začátku jsem měl potíže s baterkou ale myslel jsem, jak Apple furt vydává ty opravné softwary do IPhonu, že se to nějak zpraví, bohužel nezpravilo.
Baterka mi skoro vůbec nevydrží a to ten mobil ani nepoužívám a vybije se to samo ... no šílený, skoro ani den a někdy ani půl dne to jen tak když leží tak se to vybije a nevydrží to.
Chci mobil reklamovat. Četl jsem na různých forech že má baterka záruku jen 6 měsíců, ale co je to za hovadinu. Minimální záruku u tohoto druhu spotřebního zboží je přeci dva roky, ne?
Zkusil jsem tam zavolat a slečna říkala, že ho můžu přinést, tak uvidíme ...
Jinak jsem se domníval, že Iphone 3G, který mám - tak u něj se nedá baterka vyměnit, že je tam připevněná na stálo, tak jak to tedy je?
mám mobilní telefon IPhone 3G už rok a půl. Již na začátku jsem měl potíže s baterkou ale myslel jsem, jak Apple furt vydává ty opravné softwary do IPhonu, že se to nějak zpraví, bohužel nezpravilo.
Baterka mi skoro vůbec nevydrží a to ten mobil ani nepoužívám a vybije se to samo ... no šílený, skoro ani den a někdy ani půl dne to jen tak když leží tak se to vybije a nevydrží to.
Chci mobil reklamovat. Četl jsem na různých forech že má baterka záruku jen 6 měsíců, ale co je to za hovadinu. Minimální záruku u tohoto druhu spotřebního zboží je přeci dva roky, ne?
Zkusil jsem tam zavolat a slečna říkala, že ho můžu přinést, tak uvidíme ...
Jinak jsem se domníval, že Iphone 3G, který mám - tak u něj se nedá baterka vyměnit, že je tam připevněná na stálo, tak jak to tedy je?
Telefon = zařízení na které je poskytována klasická záruka dle obchodních podminek tedy 2roky pro koncového zákazníka co nenakupoval na IČO
Baterie = spotřební materiál, na který vám dnes jen blázen dá jinou záruku než 6měsíců.
Baterie je součástí telefonu a je vyměnitelná, né však "uživatelsky".
Baterie = spotřební materiál, na který vám dnes jen blázen dá jinou záruku než 6měsíců.
Baterie je součástí telefonu a je vyměnitelná, né však "uživatelsky".
-
- Mírně pokročilý
no a kde si takovou baterku vyměním a kolik to tak stojí?
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012