viewtopic.php?f=7&t=27137
Bol som bez iPhoneu 1,5 mesiaca. 2 krát reklamovaný. 1.krát nedodaný náhradný diel. V Trnave (vo Štvrtok) mi povedali, že ak chcem, vrátia mi peniaze, ale musí ísť do predajne, kde bol kupovaný, čiže do BA - najneskôr do konca víkendu. Prídem v nedeľu do BA a čo mi povedia? "To ste mali hneď v ten deň prísť!" a ja na to: "Ako to? V TT mi povedali niečo iné ?!" Tak nakoniec, som im ho tam nehal, museli vraj preveriť, či sa za tie 4 dni nepoškodil. Medzitým, som sa rozhodol, že si zoberiem peniaze, kúpim 3GS, predám a kúpim neblokovaný 3G. Prídem o5 do BA (dnes) a telefón "opravený" !
Pekne ma obabrali. Prídeme domov, že si idem spraviť JB, nainštalovať aplikácie, robím JB cez redsn0w a kuk pri DFU - dotyk. Časť mi stále tlačí na displej !
Pri bežnom chode je to ok, akonáhle stlačím home, mám tam o5 veľký flak.
Ani si neviete predstaviť, aké mám teraz nervy !
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
edit: Aby som nezabudol... V servise majú čas na to, aby mi dali nový baseband, ale telefón neopravia ! Mám podať sťažnosť ?! Dnes som tam bol o5, ale je potrebná nová zmluva, aby som si zobral 3gs, čo číní ďalších 24 mesiacov viazanosti. Ja požadujem, pokračovanie daného programu a nový v telefón s daným programom, starý samozrejme vrátim.
Vim zeses vytocen, ale doubleposty delat nemusis
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)